Alcatel OT-E207 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-E207 Opinie o Alcatel OT-E207

Alcatel OT-E207

w sumie: 13
  • 0

    1. ~Aster  2007-12-17 12:27:56  host: pxgot1.srv.volvo.com

    Wyświetlacz 65 tys. kolorów a MMSów brak?

  • 0

    2. ~Nimum  2007-12-22 19:42:31  host: aef208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry, mały, poręczny telefonik do tego do czego ma służyć- do rozmów i sms-ów.

  • 0

    3.  2008-03-04 21:32:48

    odpowiednik nokii 1600- czyli jako zastępczy telefon bądź dla starszych ludzi ;-) Pozdrawiam ;-)

  • 0

    4. ~batory  2008-04-26 01:21:11  host: apn-77-112-47-128.gprs.plus.pl

    szajs i tyle

  • 0

    5. ~halinuska116  2008-05-05 15:09:14  host: eti95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny ten telefonik ale szkoda że nie ma podczerwieni,dzwonków formatu MP3 a tak to może być

  • 0

    6. ~  2008-08-29 08:54:38  host: 82.160.248.28

    Taki troche tańszy iphone...

  • 0

    7. ~  2008-09-04 18:06:40  host: h230120.net.pulawy.pl

    Chyba niepotrzebnie dali ten kolorowy ekran. Bez tego, to byłby następca modeli 331/332/511/512/525/526. A tak, to będzie dużo prądu połykał. No i dla starszych ludzi, to bez okularów nie da rady. Starszych też bardzo wkurza, że w słońcu na kolorowych ekranach niewiele widać. Jakość pewnie też nie najlepsza, jeśli to pasywna matryca (CSTN). Więc kolory są niepotrzebne. Tyle, że jest leciutki. Lżejszy niż wspomniana seria (tamte miały po 75-77gramów). Tyle, że to już pewnie produkt w 100% z Chin, zrobiony przez T&A, czli tak na serio przez TCL (czy jakoś tak). Ale niech im tam będzie.

  • 0

    8. ~Stefan  2008-10-10 12:21:40  host: 88-199-251-72.tktelekom.pl

    Da sie w tym wynalazku czcionke zmniejszyć?? Bo ślepy nie jestem a przy wielkości domyślnej nie widac nic na wyświetlaczu

  • 0

    9.  2008-12-17 17:49:13

    Czy jest mozliwosc zdjecia simlocka z tego "cuda" za pomoca kodu? A jesli jest taka mozliwosc, czy moglby ktos ew. podac skad czerpal wiedze? Czyli po prostu podac link z kodami do tego. Od 3 dni google nie sa w stanie mi pomoc.

  • 0

    10. ~Potrzebujący  2009-11-16 20:37:46  host: host-n2-74-125.telpol.net.pl

    da się w tym telefonie załączyć alarm samej wibracji bez dźwięku ???

  • 0

    11. ~jack  2010-02-17 10:34:05  host: 212.160.172.70

    Da się w tym cudzie techniki pisać polskimi literami bez słownika???

  • 0

    12.  2014-05-21 18:36:36

    Nokia 3310 z kolorym ekranem i polifonią. Ale za to gorsza wersja bo nokia 3310 to była większa półka a to to niska :D

  • 0

    13. ~  2015-04-13 13:30:18  host: 46.205.200.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    wświetla mi się jakiś code NCK i niemoge go włączyć pomocy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet