Alcatel OT-E159 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-E159 Opinie o Alcatel OT-E159

Alcatel OT-E159

w sumie: 54
  • 0

    1. ~chris  2005-11-17 12:46:27  host: eh74.internetdsl.tpnet.pl

    MA ON PODCZERWIEN??

  • 0

    2. ~Beret  2005-11-22 17:10:09  host: aeh209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zwała ten telefon nie ma kolorowego wyswietlacza podobno tylko jakos imitacje:P "naklejke" kurcze a nawet fajnie wyglada jak za 199 zł :P

  • 0

    3. ~greg  2005-12-01 20:51:23  host: brf115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon teraz kosztuje w TAK-TAKu 149zł i na karcie masz 50zł na wygadanie. Za te pieniądze można kupić ten telefon i mieć gwarwarancje albo za te same pieniądze kupuć jakiegoś gównianego starego i nie wiedaomo skąd samsunga który zaraz się zepsuje. Polecam dla ludzi którzy nie mają więcej kasy!

  • 0

    4. ~kura  2005-12-05 21:58:58  host: vc106.internetdsl.tpnet.pl

    za taka kase czemu nie ??:) Na allegro gosciu chce 200zł a w Tak-Taku tylko 149zł wiec luzik jak bede miec wiecej kasy ten dam mamie w prezecie ;P

  • 0

    5. ~Misiek  2005-12-09 20:52:56  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    jutro mam zamiar go kupic za jedyne 149 zl kurde mi sie podoba ten tel ma to cos hehe a pyatnie czym on sie rozni od alcatela E 256

  • 0

    6. ~eldzia  2005-12-10 22:31:02  host: btc151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ciekawy nawet ten telefonik. mi sie podobaja telefony z klapka :) ale naprawde nie ma on kolorowego wyswietlacza i mms-ow?? no coz zobaczymy. :):)

  • 0

    7. ~Vika  2005-12-11 15:37:10  host: dkv238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj go kupiłam super telefon nieda się od niego oderwać!!!WSZYSTKIM POLECAM!!!
    Nie mam kolorowego wyświetlacza ale koloryzowany jest też piękny.Jest to mój trzeci telefon bo jestem bardzo wybredna każdy mi nie pasuje a ten gasi wszystkie pragnienia!POLECAM JESZCZE RAZ!!!

  • 0

    8. ~KaMiLkA  2005-12-11 20:13:47  host: host-81-190-127-96.stargard.mm.pl

    czy ten fon ma podczerwień??

  • 0

    9. ~FafiK  2005-12-15 17:18:19  host: ans62.internetdsl.tpnet.pl

    niema podczerwieni...

  • 0

    10. ~logan  2005-12-15 18:46:35  host: chello062179027233.chello.pl

    szkoda ze niema javy ale jest zajebisty

  • 0

    11. ~agaaaa....  2005-12-15 22:47:27  host: s1.Zabrze.Net.pl

    telefonik jak za 149zł to jest naprawde fajnowy!! ma podstawowe funkcje ... takie jakie sa potrzebne normalnemu urzytkowinkowi!! a co najwazniejsze telefonik jest naprwde malutki !! serdecznie polecam !!

  • 0

    12. ~krawiec  2005-12-16 12:53:06  host: laura.tu.kielce.pl

    telefonik bardzo fajny z wygladu i nie drogi:))szkoda ze ma tak malo funkcji ale coz sie dziwic za takie pieniadze.polecam dla osob ktore tylko uzywaja telefonu do rozmow i do smsow

  • 0

    13. ~Kamilka  2005-12-17 20:23:29  host: host-81-190-127-96.stargard.mm.pl

    jutro go kupuje :)) on jest WYJEBANY W KOSMOS!! zakochałam sie w nim ale mozna zmieniac te "naklejki"?? aha i wiecie moze czy on ma podczerwien??:>:>:>:>

  • 0

    14. ~  2005-12-17 20:31:58  host: die130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można sciągać dzwąki

  • 0

    15. ~psiapsiułki  2005-12-17 20:33:26  host: ci170.internetdsl.tpnet.pl

    mamy zamiar kupić sobie ten telefonik jest cudowny i ma koloryzowany wyświetlacz ale nie może sie rownać z telefonami z kolorowymi wyswietlaczami:)Polecam wszystkim:):)

  • 0

    16. ~Lukis14  2005-12-21 13:10:44  host: 213-238-89-131.adsl.inetia.pl

    On ma wbudowany kolorową tapete a tak ma wszystkie funkcje tak jak czarno biały. Można kupić go w erze za 150 zł. i 50 zł na rozmowy.:):):)

  • 0

    17. ~Dawid  2005-12-27 10:03:52  host: vitaa.backiel.com.pl

    chcem go sobie wlasnie kupic bardzo mi sie podoba i jest niedrogi...ale powiecie mi na czym polega ta koloryzowana tapeta bo do konca niekumam??!!prosze

  • 0

    18. ~zofia  2006-01-05 20:14:40  host: gate.malnet.pl

    Co to jest? Komentarze sponsorowane? Chyba kpicie sobie...

  • 0

    19. ~wala12  2006-02-10 23:36:36  host: ip-85-198-230-196.broker.com.pl

    Witajcie,
    dzisiaj go kupiłam. Jest sliczny. To telefon typowo do dzwonienia. Nie do bajerów. Miałam mnóstwo telefonów a zwlaszcza Nokie, ktore kocham i nigdy je nie zdradzę. Ale ten jest naprawdę piękny. Kupiłam prawie nówkę.łatwy w obsłudze, maleńkie cacko. Z klapką. Oczywiście nie ma radia, mp3, wygaszaczy i tp. Za to jest bardzo elegancki. Dla smakoszy elegancji. Nie ma ich w salonach bo to była wersja testowa. Polecam go. Wiadomo, im więcej bajerów tym telefon większy i cięższy. Alcatel testuje naprawdę małe cacuszko dla smakoszy....

  • 0

    20. ~zoh@  2006-02-21 18:55:24  host: bof100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest ALCATEL!!!!!ludzie w komisie chca za niego 50 zl...moiwia ze za pol roku sie go nie sprzeda....co z tego ze ladnie wyglada jak syf i tyle lepszy simens ...i tez po tej cenie...pozdrawiam-zastanowcie sie jeszcze 5 razy.ja go kupilam wczoraj a jutro sprzedaje...

  • 0

    21. ~Papa  2006-02-22 20:35:29  host: cbz54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie nawet spoko ten telefon:p

  • 0

    22. ~moniak  2006-03-08 22:13:46  host: ra.osk.enformatic.pl

    ludzie a ile trzyma bateria??

  • 0

    23. ~moniak  2006-03-11 17:41:35  host: ra.osk.enformatic.pl

    ludzie nastawiam sobie na obieranie połączeń klawiaturą , a nie przez otworzenie klapki , i kurcze mimo tego że jest to zaznaczone to odbiera mi połączenie po otwarciu klapki!!!Wats up!!!???

  • 0

    24. ~playboy  2006-03-25 21:47:46  host: aboe129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik zajebisty.dzisiaj go kupiłem i nie nażekam.polecam tym którzy nie szukają niewiadomo czego

  • 0

    25. ~Nikki  2006-04-04 16:32:19  host: bwr66.internetdsl.tpnet.pl

    Hej. Kupiłam wczoraj ten telefon i póki co jestem zadowolona;] Bardzo ładnie wygląda, tylko nr. muszę pisać z +48! Ale to może przez operatora? Nie wiem. W każdy razie póki co to polecam komórkę, bo nie jest za droga;]

  • 0

    26. ~ufo  2006-04-06 23:52:07  host: bph68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pojebany ten tel nawet nie ma mms ;-(

  • 0

    27. ~Buchet  2006-04-23 16:16:35  host: bxo31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie racje ten telefon jest zajebisty jutro go kupuje Bo ostatnio kupiłem na allegro nokie 3650 i chodziła mi 6miesiecy i sie zjebała wole gorszy ale nowy ni i ten świetnie wyglonda za 169zł ile mozna chciac

  • 0

    28. ~posiadacz  2006-05-01 18:52:13  host: 213-238-66-119.adsl.inetia.pl

    Ma beznadziejne dzwonki i nie da sie wyłączyc narastającego dzwieku w sms,co skutkuje tym ze jak przyjdzie sms i macie ustawiony krotki dzwonek to telefonu prawie nie slychac.

  • 0

    29. ~Włascicielka  2006-05-09 21:12:00  host: 213.199.238.134

    Eeee... Mi się on wydaje starodawny trochę!
    Bo na moim starym to nawet mogłam sobie wysyłaś dźwięki przez sms a tu nie

  • 0

    30. ~Posiadaczka  2006-05-09 21:15:46  host: 213.199.238.134

    Pare dni temu go dostałam i nie narzekam ale ma mniej możliwości niż moja poprzednia komórka- Simens a 52, ale dzisiaj chciałam ściągnąc sobie "Sory" i jakos się nie dało

  • 0

    31. ~khak  2006-05-12 00:57:12  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    a mozna z niego zdjac simlocka ?

  • 0

    32. ~Nil  2006-05-22 18:30:41  host: aoj34.internetdsl.tpnet.pl

    hej! mam taki telefon pol roku i nie narzekam. jest to telefon do dzwonienia i smsowania(te funkcje sa u niego bardzo zaawansowane) a poza tym nic. trudno sciagnac sim-locka i dzwonkow tez sie sciagac nie da. ale jesli ktos chce miec telefon do dzwonienia i smsowania, oraz zeby ladnie wygladal, to moze sobie taki sprawic.

  • 0

    33. ~Nil  2006-05-22 19:01:43  host: aoj34.internetdsl.tpnet.pl

    hej! mam taki telefon pol roku i nie narzekam. jest to telefon do dzwonienia i smsowania(te funkcje sa u niego bardzo zaawansowane) a poza tym nic. trudno sciagnac sim-locka i dzwonkow tez sie sciagac nie da. ale jesli ktos chce miec telefon do dzwonienia i smsowania, oraz zeby ladnie wygladal, to moze sobie taki sprawic.

  • 0

    34. ~  2006-06-01 15:33:06  host: acvz245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzwąków nie, dzwonków zresztą niestety też:( Ani grafik itp:(

  • 0

    35. ~zydwuzzhere (R) neutral  2006-06-11 17:25:58  host: cwc146.internetdsl.tpnet.pl

    Dzień dobry, dzień dobry! Jeśli telefon nie dla szpanerów i dziwaków, bajerantów i dresiarzy, panienek z okienek i zadżumionych gimnazjalistek ze świecącymi twarzami, chcącymi mieć podobne telefony, to TYLKO ALCATEL! Jeśli nie powyższy model, to jakikolwiek inny. Jestem szczęśliwym właścicielem Alcatela OT 320 za 149,- PLN i 50,- PLN na wygadanie. Kupiłem go za tyle na początku sierpnia 2005, zrobił mi kilka piskusów, zawiesił się parę razy, ale taki już urok tego badziewiaka. Wygląda, jakbym go kupił dwa miesiące temu: nie porysowany, nie skrzypi, nic w nim nie trzeszczy, nie odpada, po prostu miodzio! Jak już ktoś tu kilkakrotnie zauważył, telefony Alcatela służą odbieraniu rozmów, SMS-ów oraz ich wysyłaniu. Telefon - jednym słowem. Nikt tu nie mówi o cofaniu się w Średniowiecze :)

  • 0

    36. ~s-c  2006-06-12 18:20:38  host: bue114.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie zastanawim sie czy kupic tego fona ale jak czytam komentarze to juz nie wiem .... doradzcie cos

  • 0

    37. ~zadowolona  2006-06-12 20:29:20  host: dfg150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey ja ten tel mam juz 1 miech i jestem bardzo happy a mms-y przychodza na poczte w necie tylko jak ktos wie jak i ma troche AQ a nie tylko liczy na simensy czy cos takie jest moje zdanie i sie bede tego bronic

  • 0

    38. ~ktos  2006-07-09 09:47:54  host: chello084010185075.chello.pl

    kurcze...wlasnie zastanawialam sie nad zakupem tego telefonu..ale przez czytanie tych komentow to nie wiem...juz sama..doradzcie mi !! prosze...

  • 0

    39. ~Torun  2006-07-27 14:31:18  host: dynamic-86-111-97-83.tvk.torun.pl

    telefon zajefajny lecz mugł by byc troche staranniej zrobiony

  • 0

    40. ~..::czarownica::..  2006-08-11 23:49:35  host: aaoz235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja tam mam ten telefon 2 dzień i narazie nienarzekam :P

  • 0

    41. ~zaklopotany  2006-08-23 23:49:58  host: vlan.efekt.net.pl

    siemka co mi doradzicie tego alcalela czy sagema myx 1-2trio ??ktory lepszy??

  • 0

    42. ~Bee ;D  2006-08-25 12:33:16  host: bdk101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można wymienić obudowe w tym telefonie??

  • 0

    43. ~slawa  2006-09-16 19:07:36  host: cus130.internetdsl.tpnet.pl

    To prosty i elegancki telefonik, jestem bardzo zadowolona.Powiem wiecej acatel nigdy nie szpanuje to arystokrata posrod wszyskich innych.Amen.

  • 0

    44. ~Barbi  2006-09-30 17:04:43  host: gigant.artvox.pl

    Nie wypowiadam się na temat tego czegoś co niby jest zwany telefonem nie ma mms to jest ....... telefon ??

  • 0

    45. ~heh  2006-10-07 15:50:16  host: actb164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam tego telefonu, ale prawda taka, ze od mp3 to jest mp3 player, a od zdjec aparat cyfrowy - a nie telefon! ale mmsy moglby miec :)

  • 0

    46. ~kasiaaaa  2006-10-19 19:19:11  host: abzk12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: czy ten telefon moze odbierac mms? jezeli tak to co mam zrobic zeby je odebrac? odpiszcie prosze

  • 0

    47. ~luizao  2006-10-22 14:39:31  host: cqo81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon jest lepszy: ot e159 czy e256? wyglądają tak samo a o funkcja to tu niewiele piszą, przeważnie to "brak danycy" .. z góry dzięki

  • 0

    48.  2006-10-25 16:49:24

    ten tel. nie ma mmsow bo to tel. do dzwonienia nie do szpanowania!wyswietlacz ma monochromatyczny (poprawcie to) jednak wstawiona za szybke ekranu przeswitujaca tapeta daje efekt koloru.pojawia sie nieraz pytanie po co alcatel robi przede wszystkim w takich foniach tj.prostych,ladnych,tanich ale zupelnie pozbawionych bajerow a odpowiedz jest taka ze im sie to oplaca:).Bo nie kazdy potrzebuje komputera aparatu kamery odtwarzacza dvd itp. w telefonie,ale niektorzy potrzebuja prostej i ladnej maszynki do dzwonienia i smsowania.a poniewaz zaden inny producent nie zajmuje sie tym na wieksza skale to alcatel wypelnil ta nisze dobrze na tym zarabiajac.Aha i taki tel. prawie nowy na gwarancji z drugiej reki kosztuje ok.100 zl.nie posiadam tego fona ale uwazam ze jest b.ladniutki:)

  • 0

    49. ~kasia19  2007-10-23 22:09:14  host: c61-164.icpnet.pl

    hej a wiecie kto moze mi taki tel opchnac za 20zl??podoba mi sie a mam nokie 3310.czeman na info:)bede wdzieczna

  • 0

    50. ~adik  2008-03-11 17:29:31  host: cgp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon moze byc ale gdy pobralem dzwona poli to nie chodzil a pisz ze ma poli i tez pisz bo sprawdzalem ze ma mono no iwogule tgo gier fajnych nie ma

  • 0

    51.  2008-11-25 18:51:10

    mój kolega go miał a teraz ma nokie 3110 classic ale był z niego bardzo zadowolony. jak ktoś nie potrzebuje bajerów tylko do dzwonienie i sms-ów to ten telefon jest dla niego. polecam

  • 0

    52. ~  2009-03-13 20:46:48  host: public-gprs77274.centertel.pl

    miałam go rok , śliczny i wogóle xD seryjnie, nie ma nic tam , troche wkurzające że tej "tapety" zmienic nie mozna ale jest git, mowię wam , polecam naprawdę !

  • 0

    53. ~LUCJUS  2009-09-19 20:20:52  host: public36360.xdsl.centertel.pl

    Fajny jest ten telefon jak potrzebny tylko do smsów lub dzwonienia a nie dla szpanu to polecam

  • 0

    54. ~LUKAS  2010-09-18 21:59:08  host: 79.175.231.210

    mam tan telefon ponad 2 lata z czego nieuzywałem go ponad 3 mieśące bo byłem na wakacjach,,musiałem odpocząć od świata telefonii i neta,, baterii się naładować po powrocie ale to nic bateria 30 zł i działa!! ale opłacało się. Telefon The Best !!!polecam ja dałem za niego 169zł w Avast najlepszy fon bez szpanu itp i oto chodzi telefon ma być do dzwonienia i sms-owania i to wszystko. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet