Alcatel OT Club db - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT Club db Opinie o Alcatel OT Club db

Alcatel OT Club db

w sumie: 8
  • 0

    1. ~johnybbrk  2005-03-17 11:22:00  host: main.zse.bydgoszcz.pl

    Mam tego phona od 5 lat i sluzy bardzo wiernie...trzyma lekko 4 dni a jesli chodzi o funkcjonalnosc to nie robi wrazenia,ale ma wszystkie podstawowe funkcje.Dbory phon dla kogos kto tylko dzwoni i czasem wysle esa...Przedewszystkim jest tani :d

  • 1

    2. ~k66  2006-09-18 20:44:06  host: host-81-190-164-106.gorzow.mm.pl

    to byl moj pierwszy telefon :)
    lezka sie w oku kreci jak poszla technologia przez te 7 lat

  • 1

    3.  2007-02-03 20:29:00

    ile ten fon kosztuje w Orencz przy abonamencie 389zł netto? :D

  • 0

    4. ~  2007-02-17 18:22:51  host: p09-06.opera-mini.net

    To był mój pierwszy telefon,7 lat temu... Poprawka: on NIE MA kalendarza.

  • 0

    5. ~  2007-05-16 10:54:05  host: public-gprs16468.centertel.pl

    To był telefon,miałem go 7 lat temu,był niezawodny a w dodatku nadal całkiem ładnie się prezentuje no i można było w nim montować baterie AAA gdy padła zwykła bateria Super telefonik, do dziś żałuje że go oddałem

  • 0

    6. ~  2007-12-09 20:55:56  host: gate100.kolornet.pl

    kiedys miałem ten 7 lat temu telefon i nawet dobrze działał :))))) dobry phon dla mało wymagających

  • 0

    7. ~  2008-11-01 22:58:30  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    muj pierwszy zawsze jak padła bateria w pracy szłem do sklepu i kupowałem baterie

  • 0

    8. ~alcatel  2012-03-11 13:33:50  host: host-89-231-206-185.dynamic.mm.pl

    bardzo dobry i wytrzymały telefon, mam go juz 15 lat.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet