Alcatel OT-C701 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-C701 Opinie o Alcatel OT-C701

Alcatel OT-C701

w sumie: 101
  • 0

    1. ~pepe  2007-09-16 10:51:56  host: host244.emitel.pl

    Ładna obudowa, fajne kolory i tyle....

  • 0

    2. ~dumbo89  2007-09-16 21:03:43  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    Tani telefon muzyczny. Może odnieść sukces

  • 0

    4. ~gigi  2007-10-05 15:23:31  host: 195.117.208.112

    pierwszy :) udany telefonik, lubie alcatele ;]

  • 0

    5.  2007-10-07 21:25:58

    ładny ma wyświetlacz? ma go ktoś?

  • 0

    6. ~DIBERA  2007-10-12 21:08:19  host: public-gprs17852.centertel.pl

    jutro bede mial ten telefon nie moge sie doczekac

  • 0

    7. ~gosia  2007-10-25 14:17:33  host: 088156002187.ols.vectranet.pl

    czy oplaca sie brac ten telefon?

  • 0

    8. ~eudaimonka  2007-10-30 20:13:16  host: bex253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 5 godzin, bateria jeszcze nie padła- mimo używania go cały czas.. Wyświetlacz ma niezły, duży, ładne kolory. Zdjęc nadzwyczajnych nie robi- czego sie spodziewać po VGA.. szkoda, ze na najwyższej rozdzielczości zdjęcia nie da sie przybliżać. Obsługi telefonu łatwo sie nauczyć, poza tym mam go w orange- jest menu od operatora, ułatwqiające dostęp do najpotrzebniejszych funkcji. 3 gry, masa dźwięków, kilkanaście nawet ładnych obrazków. Klawisze obok wyświetlacza zewnętrznego działają w porządku, klikając "play" nawet przy zamkniętej klapce, uruchamia się Odtwarzacz. przypadkowo nie da sie go raczej uruchomić. kabel usb i słuchawki dołączane są w zestawie, kartę trzeba sobie dokupić. Ja problemów z podłączaniem go do komputera nie miałam: czytam uważnie.. xD obudowa w porządku, klawisze działają cicho.. czy coś jeszcze? xD

  • 0

    9. ~eudaimonka  2007-10-30 20:14:37  host: bex253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    10 mb pamięci wewnętrznej- "pokaźna" wada.. :)

  • 0

    10. ~jasina  2007-10-31 20:12:34  host: 213-238-68-146.adsl.inetia.pl

    ej wie ktoś, czy da sie tu minimalizować odtwarzacz mp3 ?

  • 0

    11. ~wojas  2007-11-02 17:15:30  host: ana135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpowiedz do użytkownika SZNELA chłopie generalnie to chodzi o to zebyś tel właczył do wolnego nie uzywanego gniazda przez które bez problemu przeslesz dane to musiasz trafić bo tak bedzie na moje oko chyba cztery COM'y albo 8 dokładnie nie wiem i musisz trafić we własciwy ;) no to tyle

  • 0

    12. ~Lisek  2007-11-02 20:20:10  host: w3cache.abp.pl

    pomoze mi ktos?? bo mi nie wyszukuje na kompie telefonu przez ALCATEL PC SUITE... prosze o pomoc

  • 0

    13. ~Klaudia  2007-11-03 18:50:47  host: aea189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos może mi powiedziec czy moge na ten telefon ściągac dzwonki real music pomimo że nie ma ich tam w spisach telefonów

  • 0

    14. ~brebatka  2007-11-08 23:39:24  host: cvw34.internetdsl.tpnet.pl

    A jak z baterią??Ile trzyma dni??

  • 0

    15. ~pomocy!!  2007-11-09 18:35:34  host: b1-7.koba.pl

    a błagam powiedzcie ile ta bateria trzyma w tym telefonie bo to chyba najwazniejsze jest?

  • 0

    16. ~zygmunt  2007-11-13 22:24:59  host: ehh246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria ładnie trzyma, mała pamięć wewnętrza nie jest wadą, bo telefon obsługuje karty microSD. Odtwarzacz mp3 normalnie da się minimalizować

  • 0

    17. ~  2007-11-17 21:15:33  host: data-04.subscribers.sferia.net

    złom...ale mniejszy niż motorola w375.....;p

  • 0

    18. ~piter1234  2007-11-20 18:39:05  host: gw-2.fotoart.rybnik.pl

    ten telefon jest fajny ale jak go kupicie nowy to ma mało pamienci tylko 10MB i czeba dokupić karte pamięnci

  • 0

    19. ~Pytanie:  2007-11-22 11:56:35  host: host-550b74a1.sileman.net.pl

    napisze mi ktoś ile ten telefon nowy kosztuje?

  • 0

    20. ~Ahua  2007-11-23 11:52:07  host: fbr242.internetdsl.tpnet.pl

    Odpowiedz na PODŁACZENIE TELEFONU: przy podłaczeniu telefoniku pod UBS wyswietla sie w telefonie kilka OPCJI i tam własnie musisz kliknąc na COM. a co do podłaczenia telefonu to najpierw podłaczasz a pozniej daj DOODAJ sprzęt(musisz miec w napedzie CD-r)i wyszukaj sterowników z płyty. Pozniej ci wyskoczy okienko ze znleziony sprzet jest zainstalowany i gotowy do użycia. Dopiero po tym właczysz Alcatel PC Suite i dajesz znajdz telefon ustawiasz w telefonie opcje na COM i działa :D.

  • 0

    21. ~Korzeń  2007-11-28 15:56:45  host: 80.50.237.226

    Mam pytanie odnosnie odtwarzacza mp3. Jaka jest jakosc odsluchu w tym telefonie? czy jest opcja equalizera? tzn wiecej bassu mniej sopranu itp. ? aha i chcetnie sie dowiem rowniez jak z ta bateria. ile wytrzymuje?

  • 0

    22. ~  2007-11-30 11:33:02  host: 81.210.95.8

    Jakie brzmienie ma głośnik w tym telefonie.Proszę o odpowiedź.Z góry dzięki.

  • 0

    23. ~Lukash1410  2007-11-30 16:49:19  host: edh155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon odtwarza MP3 przez głośniczek???

  • 0

    24. ~megi  2007-12-04 14:56:05  host: host-89-230-25-60.ostrowmaz.mm.pl

    Telefon mam od tygodnia. Wszystko działa w porządku. Złącze do kompa też. Minusem jest mała pamięć 0,1 mb ale pamiętajmy że ten telefon nie jest taki drogi, kartę można dokupić. Po pierwszych 3 dniach rozładował mi się, ale naprawdę cały czas był na chodzie. Teraz po 4 dniach normalnego korzystania stracił 1 kreskę z 3, więc nie jest tak źle. Na razie polecam telefon, bo naprawdę jest tego wart, zobaczymy jak się będzie sprawował dalej.

  • 0

    25. ~gvf  2007-12-05 23:25:04  host: dju16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma minutnik i stoper?? Dlaczego nie ma w nim zegarka...

  • 0

    26. ~ola  2007-12-06 17:12:00  host: 212-102-28-212.adsl.inetia.pl

    siemka.moze wie ktos jak pobrac nutki z kompa przez kabel usb????juz wszystkiego probowalam.

  • 0

    27. ~holek07  2007-12-13 23:13:37  host: ip-212-244-164-217.netpoint.pl

    ja go bede mial niedlugo no juz widze po opisach ze jest wypasiony

  • 0

    28.  2007-12-21 03:46:27

    Mam ten telefon od dwóch dni a już uważam że bije na głowę tak popularne nokie i samsungi.Jedynym wyjątkiem jest jego słaby słownik T9. Jeśli chodzi o muzykę to jakość z słuchawek jest super!!!A jeśli ktoś chce może sobie posłuchać też z głośniczka.Jeśli chodzi o pobieranie muzyki z komputera to wystarczy zainstalować go tak jak pisze "Ahua",a potem włączyć PC Suite z lewej strony zaznaczyć ikonę "pliki i multimedia" u góry-"ustaw dzwonek", później wystarczy już tylko wybrać plik na komputerze i przesłać go w całości lub jego część do telefonu.

  • 0

    29. ~mistszuniu;)  2007-12-21 14:36:48  host: ben91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiecie może jak wgrać gry do tego telefonu:) czyli C701 ??

  • 0

    30. ~Reggaeman  2007-12-22 12:03:29  host: pub1-130.dora.pl

    Telefon naprawde fajny.Może kogoś odżucać firma Alcatel ale naprawde warto go kupic.Jakoś odtwarzanego dzwieku przez sluchawki jest bardzo dobra posiada Eqailizer mozna sobie ustawiac sile basu sopranu itd.Przez glosnik muzyka chodzi nawet fajnie troszke Cicho ale to nie problem.Telefon polecam!!!

  • 0

    31. ~paulinka210  2007-12-26 23:28:53  host: hex162.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie jutro idę do orange żeby go sobie kupić i już nie mogę się doczekać

  • 0

    32. ~Toficzek58  2008-01-02 12:33:46  host: acdf187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon w orange jest super mam karte pamieci 1 giga warto kupić mam go od tygodnia

  • 0

    33. ~Karolina=)  2008-01-05 22:02:00  host: bbq210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem. Kupiłam dzisiaj alcatela w salonie Orange, wszystko się super zapowiasa, karta pamięci działa i w ogóle. No ale teraz siostra mi przesyłała jakieś pliki no i wyświetlają się w "nieznane pliki" no i chcę to usunąć no i się nie da, bo się robi tak, jakby się wyłączał. Data czas... wszystko się od nowa ustawia. Czy wie ktoś co się dzieje?:/

  • 0

    34. ~marze1988  2008-01-07 12:15:55  host: 80.51.199.105

    Mam ten telefonik. Przywiozłam go z Anglii, ale niestety w mojej miejscowosci nie maja jeszcze programu do sciagania simlocka z tego modelu. Pytalam juz wszedzie Czy ktos mial taki problem? Jesli tak to jak go rozwiazal.

  • 0

    35. ~marze1988  2008-01-07 13:19:54  host: 80.51.199.105

    Mam ten telefonik. Przywiozłam go z Anglii, ale niestety w mojej miejscowosci nie maja jeszcze programu do sciagania simlocka z tego modelu. Pytalam juz wszedzie Czy ktos mial taki problem? Jesli tak to jak go rozwiazal.

  • 0

    36. ~Martysiaa  2008-01-12 13:54:04  host: host-89-230-29-116.ostrowmaz.mm.pl

    Telefon ładny i tani. Do tego takie bajery. Mam sobie wymienić komórę i chyba wymienie na tą chyba że będą ładniejsze.

  • 0

    37. ~tomecki  2008-01-23 23:16:05  host: adfl118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od tygodnia i jest super moj 1 alcatel ale jest spox

  • 0

    38. ~  2008-01-27 17:09:52  host: host-89-230-24-174.ostrowmaz.mm.pl

    Jaki według was jest ładniejszy kolorek tego telefoniku: czarny czy pomarańczowy czy może niebieski? Nie mogę się zdecydować!!!

  • 0

    39. ~Biały  2008-01-31 14:38:28  host: 213.199.197.114

    Mam ten telefon i jest spoko. fajne kolorki mp3 też fajnie gra a w słuchawkach to już lepiej gra od nie jednej mp3

  • 0

    40. ~Akinorew  2008-02-01 15:11:35  host: adgq136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W czym się przejawia to, że nie ma tu zegarka (tak napisano w info u góry)? Po prostu nie ma go na wyświetlaczu?

  • 0

    41. ~Odp.  2008-02-01 16:20:59  host: host-89-230-26-255.ostrowmaz.mm.pl

    Odp. do Martysiaa. Wiesz co wymień sobie na ten. On jest bajerancki!!!

  • 0

    42. ~  2008-02-04 13:56:43  host: xdsl-17.bielsko.dialog.net.pl

    Ja mam kome od miesiaca i musze przyznac, ze jest dobry. wytrzymuje wszystko

  • 0

    43. ~Andzia  2008-02-06 14:54:14  host: na-4.bialnet.com.pl

    Telefon jest w porzadku. Ale mam jeden problem : praktycznie zawsze jak otworze klapke pojawia mi sie niebieska dyndajaca koperta z napisem "wiadomosc od 50" , jak ją wyswietlam pokazuje mi sie "Informacja : Bialystok" i nic wiecej. Jak ją kasuje albo wciskam "wstecz" znow pojawia mi sie ta koperta i tak kilka razy, dopoki na dobre mi nie zniknie ;/ Pozniej jak znow otwieram klapke znow sie tak dzieje... Wiecie moze co to jest ? Czy mozna to jakos wylaczyc ? ... :/

  • 0

    44. ~  2008-02-16 17:20:02  host: leszczyny.za.digi.pl

    telefon fajny...mam go od 3 miesiecy...chociaz ma pare wad muzyka z głośnika gra cicho, muzyka wlacza sie sama wystraczy sie oprzec np na torbie w miejsce w ktorym jest telefon i zawsze jest przypal przez to w szkole...i to chyba wszystko z wad. najbardziej podoba mi sie to ze mozna trzymac w skrzynce odbiorczej do 500smsow nie musze dziennie ich kasowac przynajmniej...aha jeszcze jedna wada;p gdy dostane smsa i chce na niego odpowiedzielc wtedy klikam ęodpowiedyę i wedz wzstarcyz jedno pryzpabkowe klikniecie bz sms sie wzslal cyasem to wkuryajace jest nabardziej gdy sie rozmysle zeby to wyslac..polecam najbardziej pomarańczowy telefon super ma efekt

  • 0

    45. ~jaaa  2008-02-16 17:25:04  host: leszczyny.za.digi.pl

    telefon fajny...mam go od 3 miesiecy...chociaz ma pare wad muzyka z g?o?nika gra cicho, muzyka wlacza sie sama wystraczy sie oprzec np na torbie w miejsce w ktorym jest telefon i zawsze jest przypal przez to w szkole...i to chyba wszystko z wad. najbardziej podoba mi sie to ze mozna trzymac w skrzynce odbiorczej do 500smsow nie musze dziennie ich kasowac przynajmniej...aha jeszcze jedna wada;p gdy dostane smsa i chce na niego odpowiedzielc wtedy klikam ?odpowiedy? i wedz wzstarcyz jedno pryzpabkowe klikniecie bz sms sie wzslal cyasem to wkuryajace jest nabardziej gdy sie rozmysle zeby to wyslac..polecam najbardziej pomara?czowy telefon super ma efekt

  • 0

    46. ~jaaa  2008-02-16 17:30:05  host: leszczyny.za.digi.pl

    telefon fajny...mam go od 3 miesiecy...chociaz ma pare wad muzyka z g?o?nika gra cicho, muzyka wlacza sie sama wystraczy sie oprzec np na torbie w miejsce w ktorym jest telefon i zawsze jest przypal przez to w szkole...i to chyba wszystko z wad. najbardziej podoba mi sie to ze mozna trzymac w skrzynce odbiorczej do 500smsow nie musze dziennie ich kasowac przynajmniej...aha jeszcze jedna wada;p gdy dostane smsa i chce na niego odpowiedzielc wtedy klikam ?odpowiedy? i wedz wzstarcyz jedno pryzpabkowe klikniecie bz sms sie wzslal cyasem to wkuryajace jest nabardziej gdy sie rozmysle zeby to wyslac..polecam najbardziej pomara?czowy telefon super ma efekt

  • 0

    47. ~justyna0150  2008-02-19 21:35:50  host: ebq149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrać tekst piosenki aby leciał przy muzyce? wie ktoś, bo podobno się da;)

  • 0

    48. ~klop0000  2008-02-25 03:12:38  host: bue202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko niby w porządku, mam go od trzech miesięcy, ale teraz mi się zawiesił i wyjąłem baterie i włożyłem i juz nie moge go właczyć. Ciekawe jak sobie z tym poradza w orange. poza tym jest bajerancki i go polecam, bateria naprawde dlugo trzymie. tylko niepokoi mnie to ze sie przywiesza, choc to moze byc wada tylko mojego telefonu.

  • 0

    49. ~Marta14  2008-03-03 12:49:42  host: pckomp3.metrointernet.pl

    Hej:) Jutro wybieram sie po ten telefon i z tego co tu czytam wydaje sie spoko;d Mamjedno takie pytani... Czy jak kto sgo bral w Orange to dostal karte pamieci gratis czy trzeba samemu dokupic???

  • 0

    50. ~karola  2008-03-05 08:29:20  host: mail2.abc.com.pl

    czy ktoś wie czy są problemy ze ściągnięciem sim-locka z tego telefonu??

  • 0

    51. ~xx  2008-03-05 23:47:31  host: charlie.media4.pl

    czy kabelek usb dostaje juz przy kupnie tel? i ile kosztuje pamiec ?

  • 0

    52. ~max  2008-03-09 20:37:25  host: acmu70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiha! muj kolega uzywal dwa tygodnie i glosnik poszedl! teraz jest w naprawie juz z tydzień

  • 0

    53. ~  2008-03-10 13:41:33  host: xdsl-17.bielsko.dialog.net.pl

    karte trzeba kupic samemu. najlepiej gigowke bo 512 to jest malo:P

  • 0

    54. ~GUCIO  2008-03-17 23:27:17  host: static-87-105-53-76.ssp.dialog.net.pl

    ja mam ten telefon od 3 michów, zakupilem go w orange i juz siadł w nim głośnik, strasznie cos w nim charczy jak puszczam muzyke albo z kims rozmawiam;/;/;/ telefon moze i fajny ale do najlepszych napewno nie nalezy.

  • 0

    55. ~tyna  2008-03-29 13:07:40  host: c156-254.icpnet.pl

    chce sobie kupic ten fonik ale nie iwem czy jest dobry zawsze marzylam o komorce na klapke Bluetoothe, MP3 aparacie i inne gadżety. wiem ze ten telefonik to ma ale czy to bedzie dobry wybor ? pils odp (nie wiem np czy Bluetooth jest dobry ,aparat dobre foty robi itp)

  • 0

    56. ~jaa:)  2008-03-29 17:10:12  host: 87-205-201-216.adsl.inetia.pl

    telefon bardzo fajny, mam tylko jeden problem bo nie wiem jak zrzucic cokolwiek na kompa... mam kabel usb ale nie mam zadnego oprogramowania i nie wiem czy mam je sciagnac czy cos??

  • 0

    57.  2008-03-29 18:01:58

    mam problem... zainstalowalam OT-PCsuite ale za kazdym razem gdy podlacze pokazuje mi sie komunikat zeby upewnic sie czy telefon nie jest ustawiony w trybie karty czy cos takiego (nie wiem wogole co to znaczy) a potem nie wyszukuje urzadzenia... co mam zrobic?? prosze jezeli ktos moze mi pomoc niech mi odpisze...

  • 0

    58. ~dlugi  2008-04-01 21:40:15  host: s3.ipm.pl

    a ja mam takie pytanie... czy opera mini bedzie smigac na tym fonie??

  • 0

    59. ~Eleonorka610  2008-04-03 20:04:03  host: abek251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik nawet niezły mam w wersji czarnej nawet niezle się prezentuje ale znać palce... Telefonik za umuzykalniony to nie jest.... Gra za cicho to po pierwsze i często same przyciski do odtwarzacza się wlączają jak mam go w kieszeni... Aparat tak lichy ze nawet nie warto wyswietlacz tak samo... Według mnie menu to porażka wogóle obsługa tego telka to jedna wielka porażka ... Na moje oko telefon nie powinien nazywać się muzycznym... Jesli muzyczny to Motka jest bezkonkurencyjna jesli chodzi o muzyke dzięki głośnikom stereo tuż potem SE wiadomo seria Walkmana bez konkurenji ale Kxxx grają tez bardzo fajnie ... Nawet głupi K700i gra owiele lepiej niz ten "muzyczny" telefonik ... Nokia teraz bardzo spadła w funkcjoinalności telefoników taka zwykła a raczej nie zwykła N95 - jedna wielka porażka... Jedyna muzyczna nokia to chyba tylko N73 ME, 3250 czy 5300 .. Samsung tez ma kilka niezłycz umuzykalnionych telefoników prosty D600 który ma nawet głośniczki stereo a kosztuje tak niewiele... To tyle podsumowująć Alcatel robi sam bub

  • 0

    60. ~MiSiO  2008-04-06 17:34:25  host: 217.113.130.109

    mam tego fona prawie od tygodnia...jakie relacje... SPOKO!!! jedyne co mnie denerwuje to to ze po przeslaniu piosenki z troche dluzsza nazwa nie moge jej potem znalesc w telefonie tylko przez kabel!!! sluchawki i equalizer jak najbardziej spoko!! zlacze na popularne karty microSD!!! polecam!!!

  • 0

    61. ~monia  2008-04-11 14:36:04  host: nat18.piotrkow.net.pl

    a ja dzisiaj ide zdiac simloka podobno sie da

  • 0

    62. ~Zatroskana Ania:-)  2008-04-11 15:05:16  host: 088156132105.rad.vectranet.pl

    Mam pytanie? jak mogę wyłączyć słownik T9 ????? szczerze mówiąc nie przepadam za nim, a nie wiem jak mam go wyłączyć

  • 0

    63. ~patu$  2008-04-16 17:39:06  host: gie162.internetdsl.tpnet.pl

    nie moge sobie wyobrazic jak można się nie umiec nim posłógiwac??? taki łatwy telefon....xD

  • 0

    64. ~olfcia  2008-04-25 19:37:27  host: afs250.internetdsl.tpnet.pl

    niedawno zamuwiłam sobie ten foon...i nie wiem czy nie bede tego żałowac wiedz pomóżcie (odpowiedzcie na moje krótkie pytanka plis.)-jakie jest menu w tym fonie?-Jaką ma rozdzielczość aparacik?-Jak długo trzyma bateria?-jednym słowem czy WARTO GO KUPOWAĆ?!!!!!prosze o jak najszybsza odpowiedz...a co do menu to jest takie samo jak w samsungu X200 jak ktos wie niech napisze Dziex

  • 0

    65. ~TISEK  2008-04-27 20:34:57  host: acaw24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria trzyma u mnie średnio 3 dni (muzyki słycham ciągle, robie zdjęcia, dużo dzwonie i sms'uje. Ma 10 mb pamięcia a nie 0,1 Ma bardzo dobrą obudowę- taki miękki platkik ;) Klawisze zewnętrzne można zablokować [patrz instrukcja] Sms pisze się wygodnie. Jest mniejszy niż wydaje się na zdjęciach. Wszyscy znajomi mówią że ładny ;-) POLECAM CZARNY

  • 0

    66. ~alaaaaaaaaaa  2008-05-02 20:41:48  host: adbn50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wlacza gps?

  • 0

    67. ~RealDanger  2008-05-03 00:08:39  host: 87-205-191-112.adsl.inetia.pl

    Mam ten tel już od 5 miechów. Z "awarii" mogę wymienić tylko skrzypiącą klapkę i niedziałającą lewą słuchawkę (ale to nie jest część telefonu). Mam w nim kartę MicroSD 1GB i nie mam z nią żadnych problemów. W przeciwieństwie do moich poprzednich Motoroli (w tym jednej 3G). Obudowa fajna miła w dotyku czarne świetnie wygląda. No i jest zaskakująco wytrzymała. Teraz trochę krytyki komentów innych. "Za cicho gra" masz za dobry słuch? Dla mnie w trybie najcięższego grania często jest za głośna. Dobrze że słuchawki też mają regulację głośności. "nie jest muzyczna bo nie ma głośników stereo" odtwarzacze mp3/mp4 też nie są muzyczne bo ich nie mają? Od kiedy słucha się muzyki z głośników w telefonie? Jeśli chodzisz po mieście z muzyką włączoną nie w słuchawkach to gratuluję wieśniactwa! "słaby aparat" prawda. Jest do niczego! Ale można go urzywać nawet jako kamery internetowaj. Tylko po co?... "nawigacja jest do kitu" nie jest aż tak źle ale Motorole są łatwiejsze w użyciu. Poza tym. Przy podłączaniu do kompa można wybrać czy ma być podłączona jako urządzenie masowe/telefon/kamera internetowa/czy po prostu ma się ładować. Słuchawki są niezłej jakości ale przydały by im się gumki w standardzie. Kabel USB ma ciekawe funkcje. Pierwsza to po prostu kabel do kompa. Druga to kabel od ładowarki. Ładowarka ma port USB pod który podłącza się kabel. PS. Telefon kupowałem w Zetafonie.

  • 0

    68. ~magda  2008-05-20 18:45:37  host: bgx177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy mozna wymieniac obudowe?

  • 0

    69. ~kubalol  2008-06-12 20:05:40  host: acz105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zegarek jest na dodatkowym wyświetlaczu

  • 0

    70. ~Mario  2008-06-13 20:45:55  host: 87-239-244-22.telprojekt.pl

    jest pewna nieprawidlowosc w opisie tego fona poniewaz on ma klienta e-mail

  • 0

    71. ~KamiloX  2008-06-24 12:21:48  host: bfd213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam 2 egzemplarze tego telefonu , pomaranczowy oraz czarny. Glosnoscia na glosniku nie przeraza, nie odczuwa sie zadnego bassu ,sytuacja sie odwraca kiedy podlaczy sie sluchawki dolaczane do zestawu bass jest miodzio ;] Obudowy roznia sie od siebie czarna jest typowa gumowa zas pomaranczowa laczy elementy metalowe;]

  • 0

    72. ~ZenDen4  2008-07-26 14:51:53  host: 195.116.198.80

    Gdzie mozna kupic sluchawki do tego telefonu.Z góry wielkie dzieki za pomoc..;)

  • 0

    73. ~K_mac  2008-07-29 23:10:42  host: ip-85-202-37-188.eltronik.net.pl

    Ja dopiero mam problem mi wszystko dziala i ok ale jest jeden problem nigdzie ni mozna sluchawek dostac ;/ sprawdzalem na aukcjach w sklepach nawet chcialem zamowic ale nic nie ma kto ma dosteep lub sela no to pllz niech napisze Pilne help>

  • 0

    74. ~Martyna  2008-07-30 15:05:10  host: ajk243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema... Mam ten tel już 2 miechy narazie jestem zadowolona zobaczymy co bezie dalej... Mam pytanie czy idzie zdjać simloca z tego telefonu.? Pozdro 600

  • 0

    75. ~Ewcia  2008-08-15 18:38:24  host: host-89-228-43-168.elk.mm.pl

    elo mam ten telefon 9miesiecy i jest zadowolona...ps a jak piszecie ze muza sama sie wyl to wystarczy wejsc w ustawienia,wiecej ustawien,blokada auto.,wlacz i po zamknieciu klapki nic wam sie nie wlaczy ani nie wyl...pzdr

  • 0

    76. ~IlonQa  2008-09-24 14:44:00  host: 1.ozd.airbites.pl

    mam ten telefon 10 miesięcy, jest taki problem, że popsuły sie słuchawki i nigdzie nie moge dostać drugich... wiecie gdzie je dostane?(nawet na allegro nie ma;/)

  • 0

    77. ~antek  2008-10-10 09:07:15  host: hqz210.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiaca a juz musialem oddac do naprawy (oprogramowanie) ale tak jest wporzo. Szkoda tylko ze malo gier na niego wchodzi i gosnik jest cichy .

  • 0

    78. ~andrzej1980rok  2008-10-21 17:13:49  host: rb-9.esnet.pl

    Ja niedawno kupiłem sobie Samsunga Z630 - Samsung jest dużo lepszy i w sumie drogi też nie jest, około 500zł na kartę i z wyjętym simlokiem i jeszcze dokupiłem kartę 1GB. Tylko Ten Samsung ma słaby dźwięk, ale i tak kupiłem go przede wszystkim do robienia zdjęć, a zdjęcia robi super.

  • 0

    79. ~heh  2008-10-22 20:18:00  host: host-89-228-97-163.olsztyn.mm.pl

    Zawiesił się i szukam informacji :p Ma dużo bajerów, ale jak jest dużo to wszystkie mają słabe parametry. Ogólnie fajny :D:D:D

  • 0

    80. ~petrin  2009-01-25 17:21:45  host: 87-205-40-137.adsl.inetia.pl

    mam tego fona już 7 miechów i jestem bardzo zadowolony. Fakt że głośnik jest cichy ale za to słuchawki lepsze niż w mp3! Wspaniałe basy!MAm tylko pytanie. Ile kosztuje karta 2giga do tego fona?

  • 0

    81. ~brzoza2009  2009-03-11 18:31:48  host: emq202.internetdsl.tpnet.pl

    moj tez czasami łapie zawiasa

  • 0

    82. ~dorka  2009-03-16 10:13:06  host: akm202.internetdsl.tpnet.pl

    hejka wiecie jak sciagnoc sima na lelefonik alkatel ot-c701?

  • 0

    83. ~gwiazda  2009-03-16 19:11:08  host: 82.139.178.46

    szczerze mowiąc nie polecam tego fona. Mam go ponad rok, fakt na początku mi sie pogobała i ma dobry MP3 ale po roku klapka mi sie popsula tzn nie moge jej zamknąć. nosilam donaprawy ale ciezko czesci dostać

  • 0

    84. ~gwiazdka  2009-03-18 19:30:28  host: 82.139.178.46

    Telefonik ogólnie fajny mam od półtora roku i zaczęłam narzekać na niego jak mi się klapka nie chciała zamykać. MP3 ma genialne pod warunkiem ze się w słuchawkach słucha :) i obsługa bardzo łatwiutka.

  • 0

    85. ~mati  2009-04-05 20:25:18  host: host-80.54.170.77.tvksmp.pl

    mam ten telefon i jest świetny dla mnie.polecam dla tych kto chcą telefony w szybkiej obsłudze

  • 0

    86. ~  2009-04-10 00:41:23  host: 80.238.64.28.ip.airbites.pl

    moim zdaniem najladniejszy kolor jest czarny. Sama mialam ten telefon i bylamz niego zadowolona ale go zgubilam.( niestetty nie da sie kupic karty 2 giga, tylko 1 giga sie da...:(

  • 0

    87. ~  2009-04-21 14:35:41  host: swiebodzin.swi.vectranet.pl

    osobiście nie jestem zadowolona z tego powodu iż ponieważ nie można na ten model telefonu ściągać różne gry, muzykę. a gdy chce z kompa na kom. to tylko piosenki ściągnięte jako mp3 a inne traktowane są jako pliki nieznane ;/ i co mam

  • 0

    88. ~marcin  2009-05-26 13:47:27  host: 77-253-50-73.adsl.inetia.pl

    czy jest taka opcja w tym fonie zeby naciskajac na klapce przycisk od wlaczania muzyki zeby to wylaczyc? ktos wyzej juz o tym napisal ale to nie dziala

  • 0

    89. ~madzia  2009-08-08 15:18:43  host: blr121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wcale nie trzeba sie opierac mozna zablokowac sobie zeby sie nie wlaczalo bateria jest slaba karte pamieci dostalam od razu a zdjecie simlocka kosztuje25 zł a kabel usb jest od razu z ladowarka dziala trzeba troche poczekac

  • 0

    90. ~ja  2009-10-02 21:51:59  host: chello089079227124.chello.pl

    telefon prosty w obsłudze.jeżeli ktoś chce dzwonić, wysyłać smsy, słuchać muzy to telefon dla niego. muza idzie w bardzo dobrym i czystum dzwiękiem. można ustawić dzwonek ( i sms) z wybranej mp3, do obcięcia piosenki służy program, który jest prosty w obsłudze. na aparat nie ma co liczyć bo jest do bani (krótko mówiąc):). ja mam czarny i jestem zadowolony, jest z tworzwa takiego, że nie da się go porysować nawet jak spadnie na ziemie. telefon dla osób, które nie chca mieć mercedesa za 100 zł:). ani razu mi sie nie wyłaczył a mam go juz 2 lata. kończy mi sie umowa i moge zmienić na coś innego ale doszedłem do wniosku, że jak sie z nim nie dzieje nic dziwnego a dzwoni, muza idzie extra to po co zmieniać- (no i sentyment:) nigdy mniue nie zawiódł.

  • 0

    91. ~:)  2009-10-14 19:00:58  host: gat22.internetdsl.tpnet.pl

    dziś dostałam ten telefonik jak na swoją cene jest wypasiony :) polecam

  • 0

    92. ~Lesniak  2009-10-14 21:19:10  host: afji246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ładnie wyglądał i NIC po za tym Bardzo awaryjny zawieszał się wolno pracował odradzam przez ten model zraziłem się do producenta nigdy więcej nie zdecyduje się na kupno Alcatela

  • 0

    93. ~andzia  2009-11-08 12:46:27  host: aepj14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest glupi na poczatku byl fajny a teraz klapka mi trzeszczy;/karta mam 1 giga piosenki mi elegancko wchodza ale glosnik ma wiele do zyczenia.wyswietlacz troszke maly a i czasem sie zdarza ze sie zawiesza.smsy sie pisza bardzo wolno.mimo tego nadal go mam i polecam ludziom ktorzy lubia muzyke i rzadko pisza smsy

  • 0

    94. ~andzia  2009-11-08 12:48:04  host: aepj14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny:)

  • 0

    95. ~urzytkownik  2009-12-23 16:24:13  host: 77-255-80-224.adsl.inetia.pl

    czy ktos wie gdzie kupić wyświetlacz do niego? bo mi w pizdu poszedł. a telefonik fajny. lekkie klawisze i dźwiek w słuchawkach fajny

  • 0

    96. ~Nubi  2009-12-28 12:07:36  host: dynamic-78-8-17-150.ssp.dialog.net.pl

    Miałem ten telefon jest super tylko ma 2 wady jest cichy i zacina śię bardzo często telefon ma kiepski aparat i tzeszczy mu klapka po jakimś czasie zaczna się ruszać polecam niebieski kolor jest super

  • 0

    97. ~doonia  2010-01-10 12:15:32  host: static-ip-77-89-77-48.promax.media.pl

    a jak można przesłac piosenki na komórkę bo nie umiem tego zrobić proszę o natychmaistową odpowiedz

  • 0

    98. ~Adam  2010-04-25 08:14:08  host: pc88a160.interpc.pl

    Polecam ten telefon . Jest 100% fajny . Moim zdaniem lepszy od Samsunga Avili

  • 0

    99. ~buaaaaaaaaaa  2010-05-20 14:53:52  host: cliente-10762.iberbanda.es

    telefon mam od dwoch lat i nie narzekam ,wiec ci ktorzy sluchaja muze z glosniczka (bez sluchawek) idac przez miasto to poprostu WIESNIAKI telefon ma sie dobrze sprawowac w tym do czego jest zrobiony,a co niektorzy by chcieli zeby mial opcje kompa ,wszystko w jednym DEBILE

  • 0

    100. ~nick  2010-08-18 18:52:25  host: 77-253-116-9.adsl.inetia.pl

    Powiem tyle że po 3 latach zaczynają się wydatki do tego telefonu psuje się wejście do ładowarki bateria nie trzyma głośniki zaczynają trzeszczeć. Ale na początku sprawuje się bardzo dobrze

  • 0

    101. ~;/  2010-09-16 07:43:56  host: 77-254-192-61.adsl.inetia.pl

    beznadziejny telefon ... obecnie sama go mam więc odradzam kupna !

  • 0

    102. ~zielony  2010-12-21 09:17:34  host: 078088133250.radom.vectranet.pl

    kup sobie ktos nokie 3510i i jest o niebo lepszy bateria słaba jedyny plus to ze browca da sie otworzyc

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet