Alcatel OT-C630 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-C630 Opinie o Alcatel OT-C630

Alcatel OT-C630

w sumie: 126
  • 0

    1. ~cinek  2006-10-18 11:54:34  host: ajn158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadzieja. Niestety takie są Alcately :-)

  • 0

    2. ~Decha  2006-10-18 17:30:41  host: 212.160.172.70

    Ten telefon ma...., now właśnie dużo to on nie ma :( Może wyglądem nadrobi.

  • 0

    3. ~Wangog  2006-10-19 16:15:19  host: 193-0-65-67.noname.net.icm.edu.pl

    Tragedia...Nie ma nic...

  • 0

    4.  2006-10-21 12:13:46

    niegłupi tel. ma aparat zraża tylko brak irdy a tak to spox pamiętajcie że motka v235 ma kamere a tez niema irdy no i ten alcatel nadrabia wyglądem tak jak większość low-endowców z alcatela:)

  • 0

    5. ~Jasiek  2006-10-21 18:20:03  host: bh226.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do ..... nic w sobie niema

  • 0

    6. ~Lecho  2006-10-28 19:40:52  host: 212.2.99.42

    Telefon do du.y. Jest h....y Nie kupujcie go!! Juz bardziej oplaca sie nikia 3100

  • 0

    7. ~ewcia14  2006-12-01 17:50:41  host: 210-161.compnet.com.pl

    czytając te komenty musze przyznać że sie z wami nie zgadzam gdyż mam ten telefon i mimo że nie jest to najlepszy tel. na rynku to jest spox.

  • 0

    8. ~  2006-12-15 18:07:12  host: abvx185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fak off! tel jest spox a wy chcecie tylko nim szpanowac !

  • 0

    9. ~lep  2006-12-17 15:20:36  host: dyv60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon dopiero 3 dni ale jak dla mnie jest spox...jedyne czego mi w nim brak to odtwarzacza mp3...

  • 0

    10. ~Michał  2006-12-26 12:58:17  host: abzl133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon dopiero 3 dni ale jak dla mnie jest spox...jedyne czego mi w nim brak to odtwarzacza mp3.. ^^^^^^ też sie zgadzam:) mam ten telefon od 2 dni, a sie jest spox jak nie wiem! on tylko tak wygląda na tej stronie, a jest tak normalnie całkiem no wiecie... spox i niewiem po co wy piszecie takie wielkie g.wno o tym telefonie jak nic o nim nie wiecie? ____________________________ normalny ziomek ja jestem i w d.pie mam te wasze notki xD :)

  • 0

    11. ~Lilo  2006-12-26 19:52:58  host: 104-165.espol.com.pl

    mam ten telefon niedlugo ale on jest naprawde niezly.jedyne czego w nim brakuje to mp3.bo irde i bluetooth rekompensuje usb.

  • 0

    12. ~alex  2007-01-01 20:51:24  host: bdz86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy tan telefon ma wymienną obudowę?????Błóagam ODPISZCIE!!!!!!!

  • 0

    13. ~sepecat  2007-01-05 12:18:24  host: b1b7-atm.krak.tke.pl

    Moze ktos napisac cos o jakosci dzwieku w sluchawce , czy menu jest takie jak dawniej i cos wiecej.

  • 0

    14. ~NATALKA  2007-01-08 11:57:46  host: eot22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA MAM TEN TEL I NIE NARZEKAM

  • 0

    15. ~aga  2007-01-27 21:23:41  host: acgs107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spox, tylko szkoda ze nie ma irdy a mam pytanko mozna cos na niego sciagac?

  • 0

    16. ~Art...  2007-02-02 00:16:11  host: eeu154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest gówno nad gównami! dzisiaj kupiłem! Otwieram! Niby patrze dali kabel USB i słuchawki...myśle...pewnie można podłączyć i posłuchać muzyki...Patrze na komórke! A gdzie tam...NIGDZIE żadnego wejścia dla JAKIEGOKOLWIEK kabelka...Ogólnie super...Nic prawie nie ma...aparatem fotki moge robić...ale na cholere? Skoro na kompa nie moge ich wrzucić?...To telefon TYLKO do dzwonienia...

  • 0

    17. ~Madzia  2007-02-07 20:30:56  host: fbd202.internetdsl.tpnet.pl

    tel fajny mi sie podoba i mojim znajomym tez:) ale mam jeden problem dzwonilam z nim na BOK i nie maja zielonego pojecias o tym. moze wam tez sie przytrafilo ?? jesli mieliscie zapisane wiad.odb. w pamieci tel.i po jakims czasie sie same skazowaly nie wiem dlaczego?? a po drugie jak teraz chce zapisac nowe wiad w pamieci tel to pisze ze zapisano a tak naprawde ich niema nigdzie ,wiec mam tylko na karcie sim raptem 20a dla mnie to za malo jesli wiecie o co chodzi pomozcie prosze:)

  • 0

    18. ~alex  2007-02-08 18:21:45  host: bgv123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon ma podczerwień

  • 0

    19. ~}{oopek  2007-02-10 18:16:38  host: acfv183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel wypas!!! Ale wiekszosci tutaj sie nie podoba czemu? Bo potrzebuja cegle ktora m wszystko. Tel jest do dzwonienia a nie do sluchania muzyki, a pozatym jak nie macie to nie piszcie gow..Za taka cene moim zdnaiem ma wszystko co powinin miec chcecie muzyki to se mp3 kupcie a nie nazekacie...

  • 0

    20. ~gość  2007-02-11 13:42:53  host: 88-199-25-136.tktelekom.pl

    Art... chyba musiasz byc ograniczony umyslowo skoro nie mozesz znalezc wejscia na usb :/

  • 0

    21. ~gość  2007-02-11 13:44:12  host: 88-199-25-136.tktelekom.pl

    Art... chyba musiasz byc ograniczony umyslowo skoro nie mozesz znalezc wejscia na usb :/

  • 0

    22. ~gua  2007-02-12 10:46:43  host: acwv182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi siem ten fonik barddzo podoba.. służy do dzwonienia a nie do innych dupereli.. jest super i śliczny..

  • 0

    23. ~gogo26  2007-02-14 21:24:51  host: pas-gw.skranetcan.pl

    wejscia ktorych szuka i znalezć kolega nie może sa pod osłonką, na "czubku"telefonu. Należy ją odgiąć i już. Mniej nerwów więcej sprytu. Ja znalazłam po 5 min. chociaz przyznam ze poczatkowo tez zwątpiłam

  • 0

    24. ~Monia  2007-02-18 15:36:32  host: bie227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! Chce sobie kupić ten telefon ale mam pytanko czy ktoś wie jak długo trzyma bateria? Prosze o pomoc

  • 0

    25. ~mona  2007-02-18 17:46:29  host: bhg16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! Czy ktoś wie może jakiej jakości wychodzą zdjęcia i ile trzyma bateria, prosze o odpowiedź, dziekuje z góry

  • 0

    26. ~tomwk  2007-02-19 08:28:56  host: r-ex-el2.ftnet.pl

    a jakie jest menu ?? gg 6636567 i jak wygląda z przodu błagam o odpowiedz

  • 0

    27. ~madzia  2007-02-23 15:57:33  host: gateway01.darnet.pl

    mam od 2h tego fona i narazie je ok, zobaczymy pozniej]8-)

  • 0

    28. ~Taifun DEvilry  2007-02-24 19:24:37  host: edf209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon Spoko Szkoda , że nie ma Mp3 Ale to nic. Fajny Jest niektórzy piszą kurw.. głupoty a sie nie znają LOL Nooby !! Jeden nie wie gdzie sie podloncza kabel do telefona Boże /!! Co to za dziecko tępe?

  • 0

    29. ~mile.....  2007-02-26 18:15:30  host: 138.143.unknown.vectranet.pl

    mam ten fon od4dni i jest fajni tylko brakuje mi 2rzeczy dzwonkow Mp3 i IrDY

  • 0

    30.  2007-03-01 22:34:15

    gdzie go można kupić poza salonami operatorów?

  • 0

    31. ~anuch  2007-03-03 22:11:37  host: csknet-83-142-57-69.csk.pl

    do art :> telefon jest po to żeby dzwonić :> a ogółem to spoko telefon ;pp od dziś mam i nie zamienie go ;pp ;D a do muzy macie mp3 :>

  • 0

    32. ~mloda  2007-03-06 15:07:57  host: bxb18.internetdsl.tpnet.pl

    witam, ja kupiłam ten telefonik niedawno i strasznie mi się podoba, ładne zdjecia wychodza aparacikiem, tel jest zgrabny, kabelek usb gratis wiec nie narzekam na brak irdy, dzwonki real odtwarza ale ma słaby głosnik wiec sa jakie sa, ogólnie fonik nie jest zły.

  • 0

    33. ~Madziana  2007-03-13 13:59:27  host: ema186.internetdsl.tpnet.pl

    A ja mam takie pytanko.. bo kupiłam ten fon bo u mnie w domu chcieli mieć, ale bardzo mnie zastanawia czy da się przesłać obrazki i muzykę z kompa.. Tylko mi nie piszcie że jestem głupia albo coś bo naprawde nie mam pojęcie:/ w moim SE w300i to tak wszystko łatwo.. a tak ogólnie to ten alcatel to ma identyczne menu i funkcje jak mój dawny Philips 362;) Proszę o odpowiedź..

  • 0

    34. ~ANETA  2007-03-14 12:46:57  host: giu82.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik mam od dwóch dni i jest naprawde ciekawy jest mały zgrabny lekki.zdjecia sa zadawalajace dzwonki srednie ale to tylko dzwonki ma dyktafon mozna nagrywac rozmowy telefoniczne ma 3 rodzaje budzika i dodatkowo moznaustawic drzemke.poprzez głosowe wybieranie nie wyszukuje tylko danych osób ale takze gry aparat profile dzwieki budzik tarminarz kalkulator jednym słowem co mu powiesz to ci automatycznie rzuci na główne menu.

  • 0

    35. ~asia  2007-03-15 15:14:24  host: gax106.internetdsl.tpnet.pl

    te polecenia głosowe mi nie działają chyba, o co w nich chodzi, nagrałam, mówię i nic

  • 0

    36. ~joriq  2007-03-15 21:45:45  host: host34.abaks.pl

    a ja chcialabym wiedziec dlaczego ten telfon ma tak ciche profile? nie wiem jak ustawic glosniej... ma 3 tony tylko :/ a w instr. obsl. nic nie pisze na ten temat :(((

  • 0

    37. ~lusilla  2007-03-16 20:03:43  host: ecs22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od godzinki ale poprostu jak dla mnie jest bąba ma to co potrzeba :P i w dodatku jest supper zgrabny :P i największa zaleta to duze cyfry i literki na klawiaturce :)

  • 0

    38. ~Paula  2007-03-18 22:40:00  host: host-81-190-129-9.olsztyn.mm.pl

    dostalam go na urodzinki dzisiaj :P jest suuuper ale gdzie sie blokuje klawiature ? bo nie ma w instrukcji czy moze w cale sie nie blokuje odpowiedzcie proszeee

  • 0

    39. ~Danusia:)  2007-03-20 19:56:31  host: blr60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo mi sie podoba z zewnatrz ten telefonik... jak na taka cene to dla mnie bomba... brakuje mu tylko Irda i Bluetooth...

  • 0

    40. ~ewela  2007-03-22 15:32:39  host: gfo58.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik suuuper:)szkoda ze nie ma irdy no i lepszych dzwonkow ale za to jest kabel usb gratis:)tylko ze mam problem bo po raz pierwszy korzystam z kabla i nie wiem jak mozna sciagnac dzwonki z neta pomozcie pliiiis

  • 0

    41. ~ewela  2007-03-22 18:29:25  host: gfo58.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik suuuper:)szkoda ze nie ma irdy no i lepszych dzwonkow ale za to jest kabel usb gratis:)tylko ze mam problem bo po raz pierwszy korzystam z kabla i nie wiem jak mozna sciagnac dzwonki z neta pomozcie pliiiis

  • 0

    42. ~  2007-04-03 22:11:55  host: vlan.efekt.net.pl

    Paula zamkniesz klapke i masz juz zablokowana klawiature... :PP

  • 0

    43. ~kasia  2007-04-21 17:47:36  host: n04.satfilm.pl

    czy ten telefon ma podczerwien??

  • 0

    44. ~orkk  2007-04-25 02:19:03  host: 87-205-219-175.adsl.inetia.pl

    niema, ja wciepuje stuff przez USB. Moze mi ktos wyjasnic czemu nie dzialaja polecenia glosowe u mnie ? nagralem przypisalem funkcje do nagrania ale telefon na nia nie reaguje :/

  • 0

    45. ~  2007-04-30 13:29:19  host: em66.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie, ja to mam problem. mam tela kupinego w orange a karte mam z ery. chce go skonfigurowac(WAP, GPRS) na str ery ale nie ma tam tego modelu telefonu, są alcatele ale nie ma ot c630: no i co zrobic? próbowałam wziąść inny model ale ciężko jest znależć cokolwiek. help!

  • 0

    46. ~renata  2007-05-02 15:59:50  host: accm162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zmieniam tel i zastanawiam się nad alcatelemC630 albo motorolą W375... co mi doradzicie...?

  • 0

    47. ~krzysztof  2007-05-04 11:11:17  host: xdsl-10287.zgora.dialog.net.pl

    co zrobić aby ten telefon był wykrywany przez komputer . Korzystam z XP i programu mobile Phone Tools .

  • 0

    48. ~  2007-05-06 13:10:20  host: abyi165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam sobie ten fonik nie wiem po co bo nawet nie można w nim ściągać dzwonków real i nie ma mp3, a po co wogóle są te słuchawki?-po to by słuchać tych beznadziejnych dzwonków???

  • 0

    49. ~simba2  2007-05-07 13:52:36  host: ecc42.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik mam już od kilku dni i strasznie mi się podoba chociaż szkoda ze nie ma IRDA.a tak ogolnie to spoko

  • 0

    50. ~karola12  2007-05-11 21:27:52  host: dww132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 msc. Jest bardzo fajny lekki, prosty w obsłudze. Ma także mocną baterię.pozdrawiam

  • 0

    51. ~milka  2007-05-16 19:53:00  host: aabd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie mam fona od 3 tygodni i już był już w naprawie, szału nie ma... bateria słaba, nie zaufam już alkaterom!!!!!!!! pozdrawiam

  • 0

    52.  2007-05-18 20:24:34

    @krzysztof: dolutować mu IrDę

  • 0

    53.  2007-05-18 20:25:31

    @karola12: "Ma także mocną baterię" - spadła na podłogę i się nie zepsuła?

  • 0

    54. ~Justyna  2007-05-27 15:00:37  host: 88-199-126-137.tktelekom.pl

    Ej napiszcie mi proszę jak podłączyć USB do kompa, bo mój telefon an to nie reaguje, a chcialam dać zdjęcia PLIS

  • 0

    55. ~nieznajomy93  2007-05-31 14:06:11  host: ebe19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest padło moja siora go ma niema nawet IrDa'y poprostu padłofon nie kupujcie

  • 0

    56. ~luki  2007-06-06 20:25:50  host: blk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet fajny ale mam 6630 i zmieniam na se w810i wiecie nie ta klasa XD

  • 0

    57. ~martulka  2007-06-07 13:46:08  host: bzt106.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon juz od ponad pol roku bateria trzyma 8 dni wszytkie problemy ktore tu opisaliscie mnie nie dotycza wszystko dziala jak potrzeba telefonik syuper ;:) estem bardzo zadowolona

  • 0

    58. ~Brave Hard  2007-06-08 13:30:24  host: bcc147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ALE ZŁOM OOMMGG WIEKSZEJ CIAP NIEWIDZIAŁEM... ANi MP3 ani IRDY ANi BLutooch..tylko 4 MB...........CHiałem matce kupic ale to ZŁOM (ja osobiscie mam Sony Ericson K800i) Dałem 1100 :) :P

  • 0

    59. ~Tala  2007-06-08 16:16:03  host: dtw230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. jak ustawic w tym tel abym mogla wyrazniej slyszec osobe z ktora rozmawiam? bo jest ustawione ze prawie nieslysze-tak cicho.prosze o pomoc.pozdrawiam

  • 0

    60. ~agata  2007-06-09 18:05:57  host: 66.58.jawnet.pl

    DO ~~~~> Paula, w telefonie na klepke nie ma blokady klawiatyry:? na co ci ona???

  • 0

    61. ~niezdecydowana 85  2007-06-12 10:16:26  host: 217.173.198.237

    mam go od marca i w sumie jest oki gdyby mi smsy ze skrzynki nie znikaly po jakim czasie. no i niekiedy sie zawiesza!!! ale ogolnie nie jest najgorszy. wyglad ma spox a to sie u mnie liczy!!! pozdrawim alkatelowcow

  • 0

    62. ~Tala  2007-06-18 16:56:11  host: duw173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie...a raczej kłopot...pisze dziennie ok 40 esow ( to przeciez nie jest niewiadomo jak duzo) a baterie musze co dzinnie wieczirem ladowac. laduje ja przez cala noc a nastepnego wieczoru to samo. czy wy tez tak macie?

  • 0

    63. ~Tala  2007-06-18 16:58:06  host: duw173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie...a raczej kłopot...pisze dziennie ok 40 esow ( to przeciez nie jest niewiadomo jak duzo) a baterie musze co dzinnie wieczirem ladowac. laduje ja przez cala noc a nastepnego wieczoru to samo. czy wy tez tak macie?

  • 0

    64. ~jupi8er  2007-06-22 13:00:21  host: lw-213-76-174-125.lannet.pl

    DO TALA:Gdy gadasz przez telefon kliknij na przycisk,który jest nad OK.Zgłaśniasz nim.

  • 0

    65. ~:)  2007-06-22 18:59:43  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    w myAVON stoi po 350 zł :) ruleZZZ :D

  • 0

    66. ~iwa  2007-06-23 08:15:08  host: aahc44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    halo mam problem nie moge właczyc polskich znaków w alcatelu a jak juz włącze to wtedy mam słownik T9

  • 0

    67. ~do 66  2007-06-26 11:03:22  host: 213.172.175.58

    bo on ma tylko ten slownik :)

  • 0

    68. ~tala  2007-06-26 14:34:12  host: dtt146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od niecalych 3 tyg. Od zeszlego piatku jest w reklamacji;/ Bateria trzymala mi ok 8 godz, a ladowalam cala noc, a poza tym ciagle sie zacinal;/ gdy chcialam usunac cala skrzynke nadawcza to juz byla lipa. Konczylo sie na info: czy napewno chcesz usunac wszystkie wiadomosci? (czy jakos tak) wtedy moglam zamykac i otwierac klapke trzymac sobie przycisk wyl tel i nic nie dawalo, musialam dop wyciagac baterie zeby tel uruchomic;/ bleeee

  • 0

    69. ~paula  2007-07-06 09:25:14  host: cnu154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon obsługuje dzwonki mp3?

  • 0

    70. ~Tadzio  2007-07-12 19:50:17  host: cbg51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z jakiej stronki ściągacie gierki itp. na tego fona??

  • 0

    71. ~EDYTKA  2007-07-15 16:29:28  host: abxr108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEjcia...ja rowniez mam taki tlefonik..i jestem z niego zadowolona...a ze trzyma bateria dzień lub 2 to jest juz norma tego telefonu...pozdrawiam..:)

  • 0

    72. ~Jaaa...:)  2007-07-18 11:11:42  host: czc141.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałabym się dowiedzieć ile tak naprawdę trzyma bateria bo są bardzo zróżnicowane opinie... :) Zastanawiam się nad kupnem w myavon (bo jestem konsultantką) ale jak czytam tu te wasze opinie to tak jakoś przestaje mi się powoli podobać... ale mogę znać prawdę? Naprawde prosze o jakies poważne opinie na tten temat. Z góry wielkie dzięki:D

  • 0

    73. ~Kolcia  2007-07-20 09:48:42  host: cme87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik krotki czas,od samego poczatku baaaaardzo przypadlmi do gustuuuu:) jest superrr;)))

  • 0

    74. ~Xenon  2007-07-21 00:34:50  host: aod105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Ten telefonik i mi bateria trzyma tydzień gdzie dosyć często dzwonię ale telefon jest dobrze traktowany ponieważ zamiast formatować baterię 3 razy formatowałem ją 5 razy i jest wydajniejsza telefonik robi ładne zdjęcia bez problemu radzi sobie ze zdjęciami z samochodu dobrze łapie obraz telefon godny polecenia

  • 0

    75. ~Ewci@  2007-07-26 22:07:46  host: apn-100-141.gprsbal.plusgsm.pl

    On jest poprostu spoko! Robi fajne zdjęcia. Może ściągać nawet dzwonki mp3. Baterię ładuje co 7-8 dni, zależnie od używania. Mam go już pół roku i jeszcze ani razu mi się nie zaciął. Kupiłam go w myAVON po 350zł. super. moje kolezanki mi zazdroszczą że mam taki fon!! Mówię im żeby kupiły sobie a one mowią ze za drogi! :D hehe.

  • 0

    76. ~kasiula  2007-08-08 10:45:24  host: clw114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od maja i dobrze się sprawuje. Szkoda tylko że niema MP3 i Irdy

  • 0

    77. ~sandra  2007-08-20 17:51:11  host: edi121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogółem telefonik ejst super ;) tylko .ze bateria mi krótko pisze albo sobie zdjecia robie ipiesze esy . musze ja ladowac parawie codziennie ;/

  • 0

    78. ~zieba  2007-08-22 14:07:16  host: ech219.internetdsl.tpnet.pl

    najwiekszy zlom jaki kiedykolwiek wyprodukowano....zgubilem ladowarke i nie moge dostac w calym miescie ;/ i co teraz nic tylko na smietnik i kupic nowy (inny oczywiscie)

  • 0

    79. ~Onaaa  2007-08-28 11:18:39  host: dzn170.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupiuć własnie ten telefon tylko niewiem czy zda egzamin poniewaz ja rozmawiam dziennie po ok 2 godziny i nierweiem czy bateria jest godna zufania bo nie zamierzam jej ładfowac co drugi dzien bo to głupota

  • 0

    80. ~Sylwia  2007-08-30 09:54:51  host: gts9-131.rybnet.pl

    a ja sie chcialam zapytac co oznacza taki maly globusik u góry bo mi sie włączył i niewiem co to oznacza Piszcie !!

  • 0

    81. ~MaRtyNcia :)  2007-09-01 16:16:02  host: abne151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest supcio :) ładny wygląd zgrabny i wogóle gdyby nie ta mega słaba bateria którą trzeba ładowac średnio co 3,4 dni... =( Poza tym mega super :)

  • 0

    82. ~kapsik  2007-09-12 19:33:04  host: axg254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel juz 2 miesiace... i powiem tak nie jest dobry ale tez nie najgorszy... prawda ze czasem sie zacina ale co do trzymania bateri jestescie w bledie... moja bateria trzyma mi przez tydzien chociaz duzo pisze eskow i dzwonie... (przypomnijcie sobie czy dobrze sformatowaliscie baterie bo jesli nie zrobiliscie tego na poczatku to lipa...)

  • 0

    83. ~Ewa_1993  2007-09-19 15:25:06  host: abvc28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak mi wyjdzie abonament w orange może go sobie kupię. Będzie wtedy kosztował 149 zł. Jest śliczny. A jak ktoś na początku (co do tej baterii) będzie się obsługiwał dobrze to potem też będzie git.

  • 0

    84. ~ola  2007-09-20 19:06:08  host: aaan79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem cicho slysze jak rozmawiam a glos mam na maxa jak to zrobic??

  • 0

    85. ~help  2007-10-15 19:14:47  host: chello084010196254.chello.pl

    to ma w koncu dzwonki mp3 czy nie????????????????????

  • 0

    86. ~justyna  2007-10-21 12:14:29  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    man ten telefon 2 miesiące i jest super robi bardzo ładne zdjęcia tylko szkoda żę nie ma mp3 i kamery ale i tak jest super pozdrawiam

  • 0

    87. ~sylcia  2007-10-24 22:43:30  host: aalp139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik juz z 4 miesiące i żałuje że go kupiłam bateria trzyma jeden dzien nawet jak go dobrze sformatowałam,zacina sie i wtedy trzeba wyciągnąć baterie,słabo słychac jak gdzies dzwonie wogóle kiepski telefonik!!

  • 0

    88. ~kika  2007-10-29 18:05:50  host: nat-90-85.mickiewicza.trustnet.pl

    moim zdaniem ten telefonik jest super bo tak mi sie spodobal ze sama musialam sobie taki kupic bo tak mi sie spodobal a pozatym to co ma aparat,gry i takie rozne to mi wystarcza bo mam kompa a wsumie to mi nie potrzebne bo mam neta i mam gg noj wogule a tak na ogul w skali od 1 do 10 to ten telewon ma 9 bo nie ma kamery i za to ma maly minusik na ale mi to wystarcza

  • 0

    89. ~  2007-10-31 11:29:07  host: eez203.internetdsl.tpnet.pl

    kocham fonik mam go prawie rok i świetnie dziala + dobre fotki, łatwy w obsłudze itp -brak irdy, bluetootha :( ale da sie żyć bateria trzyma mi 5 dni gdzie często gadam i smsuje jak normalna 13 latka :P nie ma dzwonków mp3. i do jednej osóbki : globusik na górze oznacza że dostałaś zakładkę wap z którą się nie połączyłaś. to tak jak koperta że masz nie przeczytanego smsa :P

  • 0

    90. ~ani..  2007-11-06 14:02:51  host: chello089078068090.chello.pl

    siemka mam pytanko czy na ten fonik mozna sciagnac dzwonki Mp3??

  • 0

    91. ~veneficag  2007-11-07 11:54:33  host: adty218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!:) zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu :)!! i mam pytanie.. czy klawisze są wygodne? tzn. gdy sie pisze sms.. czy są głośne czy ciche itp?

  • 0

    92. ~karcia  2007-12-08 14:32:01  host: 87-205-168-97.adsl.inetia.pl

    jak wlaczyc slownki T9 ?

  • 0

    93. ~klauducha  2007-12-23 10:30:18  host: fhost-33.mtm-info.pl

    mam ten fonik od dwóch dni jest poprostu boski nieprzejmuje sie że niema irdy

  • 0

    94. ~Aga  2007-12-26 21:27:00  host: aadk240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od kilku dni, bardzo mi sie podoba, choc nie ma podczerwieni i mp3.Ale tak wogole jest fajny, wygodna klawiatura, latwy w obsludze , fajne gry JEST SPOX

  • 0

    95. ~veyner  2007-12-30 14:00:53  host: 87-205-86-84.adsl.inetia.pl

    ludzie. Zajrzyjcie sobie do instrukcji obsługi a nie zadajecie idiotyczne pytania np. patrz wyżej.

  • 0

    96. ~natka003  2008-01-11 16:09:01  host: d90-129-65-7.cust.tele2.pl

    Chciałam sobię kupić taki telefon ale, po tym co tu przeczytałam mam wątpliwości!!! Zdania są podzielone... Niech ktoś napisze (tylko tak szczerze) opłaca się go kupywać czy nie??? Prosze odpiszcie=)

  • 0

    97. ~  2008-01-11 23:08:15  host: p11-06.opera-mini.net

    DO GADANIA I PISANIA MOZE BYĆ ALE JESLI JESTEŚ OSOBĄ KUTRA MA DUŻE WYMAGANIA OD TELEFONU TO ODRADZAM

  • 0

    98. ~nataka003  2008-01-13 14:07:26  host: d90-129-78-67.cust.tele2.pl

    Aha... Dzięki! To się zastanowie jeszcze co do kupna tej komórki... (Mam duże wymagania od tel.) =)

  • 0

    99. ~mikdetere  2008-01-20 11:10:43  host: akw181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziewie.......................... bez komentarza..................

  • 0

    100. ~znawca  2008-01-21 09:45:33  host: dyg132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria wytrzywa 8 dni bo w tym telefonie nie ma żadnych konkretów jednym słowem PADŁO!!!!

  • 0

    101. ~Natalcia  2008-01-24 14:19:53  host: 83.238.150.55

    miałam ten telefon ale ukradli mi Go:( Naprawde zakochalam sie wtym telefonie od pierwszego wejrzenia! Jest taki ładny że Hmmm... I nie jest taki zły jak Wy Go tu opisujecie... Bateria mi trzymala zawsze minimum tydzień. przy kasowaniu bateri nie zawieszał Mi sie! Poprostu o telefon trzeba dbać. taka jest moja uwaga do tych którzy narzekają na ten telefon.

  • 0

    102. ~akffa  2008-02-03 00:33:10  host: aegw54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyne co w tym telefonie mi się podoba to wygląd... po pierwsze często się zawiesza, po drugie teraz niewiadomo jakim cudem zniknęły mi smsy (po przełożeniu sim do innego telefonu wszystko jest ok, ale te smsy co byly na telefonie....) może ktoś z Was wie dlaczego tak się stało. ogólnie nie polecam, za tą cenę można kupić coś lepszego... pozdrawiam

  • 0

    103. ~ewela  2008-02-06 08:26:43  host: vj82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od roku i nie jestem zadowolona stało mi się dokładni to samo co pisała tela oddałam go do naprawy i nic się nie zmieniło :/o bateri już nie wspomne:( a szkoda bo si się podobał:(

  • 0

    104. ~Natalia  2008-02-22 00:57:37  host: 80.50.237.186

    więc tak, telefon mam od pół roku ogólnie nie jest zły, ale niestety poleciałam na wygląd i dlatego go kupiłam a pije do tego że tak naprawde w środku to on nic nie ma, ani mp3 ani radia ani irdy ani bluetootha :( poza tym bateria naprawdę słabo trzyma. Mój facet sobie wczoraj kupił wypasionego samsunga i jestem cholernie zazdrosna bo w tym sowim telefonie to mam wszystko na radiu i kamerze skończywszy :(

  • 0

    105. ~  2008-02-26 16:13:15  host: csknet-s-83-2-102-133.csk.pl

    A komura owszem jest fajna z wglądu-tylkoz wyglądu-ale jest poprosty beznadzieje.Komórka powinna mieć irdeprzynajmiej irde a to co jakieś badziewo bo nie ma takich danych co powinna miec komórka.Ja mam cudo dopiero moze nie jest doskonała wpisaniu ale ma przynajmiej irde i blutuw a nie tak jak ta nie ma.Mój nazywa się (najlepsza firma komórek bo długo trzyma baterie)Sony Ericsson K550i. Warto zobacz-mozenie ma idealnego wygladu ale jak dla mnie jest extra i... wam tez xD...

  • 0

    106. ~klaudusia  2008-03-17 17:40:43  host: fhost-33.mtm-info.pl

    mój telefonik jest zajebisty a jak wam sie niepodoba to poco wogle go kupowaliscie ?? mi sie bodoba nic mu sie nie dziej jak wy tam piszecie może jeszcze powiedźcie że dostała wtrząsienia mózgu i padaczki??temu telefonowi nigdy nic sie niedzieje i niebedzie działo ja telefon szanuje a nie że spadnie mi z 20 piętra albo cos ze wale klapką jak o podłoge.zamknijcie sie i stulcie kłapy.huje

  • 0

    107. ~Natalia  2008-04-19 23:20:14  host: hak34.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel jest super ! mam go od marca i nie narzekam ;)) ekstra !

  • 0

    108. ~  2008-04-22 13:23:09  host: avp251.internetdsl.tpnet.pl

    ej luuudzie!!ten telefon jest po prostu boski z wyglądu tylko zastanawiam sie czy go kupić bo ja lubię suuuper wypasione komy a ten nie ma nawet mp3!!!!!!!!!!!no ale fajna obudowa, kolorki też niezłe!no plizzzz...pomóżcie opyla sie go kupować czy nie???;0

  • 0

    109. ~oliwia  2008-05-31 08:35:50  host: adcl229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Tali- wejdź na dźwieki i tam ureugukuj,!

  • 0

    110. ~765  2008-06-24 21:43:27  host: 83.238.116.6

    hmm.....mysle ze go kupie..

  • 0

    111. ~Claudynka  2008-06-30 18:38:48  host: eqv199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik już dość długo ;) jest spoko...! przyjemny w obsłudze i w ogóle;) ale mam pewien problem nie wiem jak przenieść numery telefonów z telefonu na karte sim?? Jeżoli ktoś wie proszę o napisanie dzięki z góry!

  • 0

    112. ~marcia  2008-07-15 23:12:58  host: achm91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!!!!!! Nie wiem jak mam przegrać zdjęcia z telefonu na kompa nie chcą się przegrać na komputer jak zrobić zeby je przegrac

  • 0

    113. ~Moni  2008-07-17 10:03:38  host: ger154.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! mam taki problem,że nie wiem jak zapisywać smsy w pamięci telefonu.Mieści sie tylko tyle ile na karcie i koniec... możecie jakoś pomóc?? z góry dzięki.

  • 0

    114. ~daro  2008-07-21 15:09:34  host: ihp250.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona. fajny sprzet

  • 0

    115. ~aguss90  2008-07-25 19:36:49  host: 3.76.classcom.pl

    Mam ten telefon od ok roku. Nie jest zły, ale mógłby miec więcej funkcji :/ A tak po za tym to moze mi ktos napisac jak odblokowac wap? bo niby na stronie myavon jest napisane, ale ja i tak nie mogę nic sciągnąc, chociaż wydaje mi się, ze wszystko tak jak tzreba skonfigurowałam. Z góry dziękuje za pomoc :)

  • 0

    116. ~Mari  2008-09-09 12:46:20  host: staticline17401.toya.net.pl

    Muszę powiedzieć, że telefon jest wyjątkowo kiepski. Początkowo cieszyłam się z jego zakupu, ale moja radość długo nie potrwała. Telefon zaczął się zacinać - gasł wyświetlacz. Bateria trzymała bardzo krótko. Po niedługim czasie użytkowania, oddałam telefon do naprawy. Wymieniono najważniejsze części, jednak wyświetlacz nadal się psuje. Dzwonki niezwykle ciche. Atutem jest natomiast dołączona płytka, z oprogramowaniem do telefonu. Można np. wgrać własne dzwonki, zaś program zamienia je na format odpowiedni dla telefonu. Generalnie nie polecam!

  • 0

    117. ~:))  2008-10-11 23:15:06  host: gqx66.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ok.rok i coś:/ Naprawde nie polecam kupowac uwierzcie mi!! Jakakolwiek najmniejsza stłuczka juz obudowa cała zarysowana.Zacina się,dzwonki są okropne!,bez komery podczerwieni,i innych bajerów tylko aparat.Gaśnie wyswietlacz..Zacina sie czesto..Jedyną jego zaleta jest ok wyglad i wygodna klawiatura no zdjecia nie sa najgorsze ale znowu nie az takie super.Jest wiele telefonów o wiele lepszych i tanczych!Bateria trzyma 1 dzien gora jak sie duzo dzwoni!Nie polecam mam go rok ale juz mam go dosyć szkoda nerwów jak jakies pytania to pisac 635188

  • 0

    118. ~justa  2008-11-27 10:04:48  host: adlv105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie czy ktoś zna kody do ściągnięcia simlocka? Jestem konsultantką i dobijają mnie ceny w sieci myavon. Prosze o pomoc.

  • 0

    119. ~Seba5012  2008-12-13 15:37:06  host: chello087207062142.chello.pl

    Ten telefon nie obsluguje mp3.

  • 0

    120. ~hocia  2009-05-20 22:34:42  host: abwq210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jezu ludzie nie mam tego telefonu ale sorry po co wam mp3 i irda ja mam ten telefon jest dobry i mam mp4 wiec nie wiedze sensu zeby kupowac telefon z ajkimis niepotrzebnymi bajerami wazne ze dzwoni i wysyła ems-y

  • 0

    121. ~ola  2009-08-25 19:16:30  host: abji23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipa wielka

  • 0

    122. ~Dikey  2009-11-14 13:47:34  host: 94-240-43-2.lukman.pl

    Posiadam ten, telefonik podobno jest dla kobiet ale też mi wpadł w raczki, kupiłem go, i jestem zadowolony.bardzo dózo osób chwali tego Alcatelielika, jestem bardzo zadowolony moja opinia to 10, Pzdr posiadaczy tego telefoniku.:)

  • 0

    123. ~kimi  2010-04-10 16:05:59  host: duh27.internetdsl.tpnet.pl

    mam nowy ten tel padl mi wyswietlacz moze wie ktos jaka jast cena naprawy

  • 0

    124. ~aQQ  2010-05-24 19:29:49  host: chello089079019231.chello.pl

    ~kimi....najprawdopodobniej to nie wyświetlacz, tylko taśma!!! Generalnie telefon do bani. Bateria słaba, a zamiennik nie do zdobycia.

  • 0

    125. ~rikii  2010-05-30 19:20:58  host: user-109-243-71-15.play-internet.pl

    mam ten tele jest ok ale niechce mi się ładowąc!!!!!!!!!!!! co mam zrobic???????????plis help

  • 0

    126. ~Malwina  2010-07-16 12:03:11  host: aawr192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam tel od ponad 2 lat... Wczoraj padłą mi bat. tel się wyłączył.. podłączyłam do ładowarki i co?? i nic... nie moge go włączyć!!! a jak już go włącę to jest napis : błąd karty sim.. co mam zrobić??!! Pomóżcie...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet