Alcatel One Touch Idol Ultra - opinie
Telefony Alcatel Alcatel One Touch Idol Ultra Opinie o Alcatel One Touch Idol Ultra

Alcatel One Touch Idol Ultra

w sumie: 31
  • 0

    2. ~mm  2013-05-25 00:19:55  host: 90-156-35-251.internetia.net.pl

    ok zacznijmy od tego że telefon mam od rana: 1.telefon nie jest otwierany,jest całkowicie jednobryłowy,karte microsim i microsd wkładamy zboku. 2.telefon jest ULTRA lekki,poprzednio miałem lg7,mam też sony xperia J i naprawdę jest duża różnica wagi 3.ładny ekran 4,7 działa bardzo dobrze,mile blokuje się go zwykłym przyłożeniem ręki do telefonu 4. aparat 8mp robi ładne zdjęcia Według mnie ocena bardzo dobra : 3 i cały czas przez brak możliwości otworzenia telefonu kojarzy mi się z laptopem apple BTW MA WEJŚCIA JACK

  • 0

    3. ~kriswolf  2013-06-21 21:01:29  host: daa244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba piszesz o innym modelu. Ja w specyfikacji nie widzę microSD.

  • 0

    4. ~Qawa  2013-06-21 21:24:54  host: daa244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mm piszesz o Alcatel One Touch Idol nie Ultra. Ten model nie ma karty pamięci i złącza jack 3.5

  • 0

    6. ~SAL  2013-07-20 11:45:49  host: abxt253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyświetlacz super, procesor tez daje rade, narazie zadnych zawieszek. denerwuje tylko fakt ze nie ma możliwość dołożenia karty pamieci ! bardzo cienki i lekki

  • 0

    7. ~Usiek  2013-07-27 17:52:46  host: aayh100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm Po Co Ci Karta Pamieci ? żeby muliło telefon ? Masz 16 gb wbudowanej .

  • 0

    8. ~miro  2013-08-07 20:41:21  host: 178235248218.warszawa.vectranet.pl

    Ale lipa nie ma złącza jack 3.5 , właśnie tak dziś go oblukałem w Play i się zdziwiłem, czy do niego jest jakiś zestaw słuchawkowy? - na mini USB ?

  • 0

    9. ~upeer  2013-08-14 01:57:02  host: public-gprs517362.centertel.pl

    Jest do niego zestaw sluchawkowy, w pudłeku jest przejsciowka z mini USB na jacka i w niczym to nie przeszkadza

  • 0

    10. ~ola  2013-08-18 22:53:20  host: 89-67-18-69.dynamic.chello.pl

    czy wie ktos gdzie kupic przezroczyste etui w Warszawie?

  • 0

    11. ~Kasia  2013-08-20 01:49:48  host: 236-177-78-94.net.stream.pl

    Miro, jest zestaw słuchawkowy, w tym złączka do jacka, więc ok :) Telefon jest świetny, obraz idealny, funkcjonalny, cieniutki. Jeszcze nie wiem jak zdjęcia, filmy-ale to mnie najmniej interesuje.

  • 0

    12. ~  2013-08-20 12:12:01  host: 89-69-227-63.dynamic.chello.pl

    sa sluchawki na zlacze jack 3,5 + przejsciowka na mini usb.

  • 0

    13. ~  2013-08-21 19:54:35  host: user-94-254-197-191.play-internet.pl

    tak jest przejsciówka z mini usb na jack 3,5

  • 0

    14. ~teusz  2013-08-22 22:10:53  host: afmb241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest przejściówka w zestawie z microUSB na jacka. BTW dostałem go dziś rrano i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył

  • 0

    15. ~Czytajcie do końca  2013-08-24 09:05:43  host: 83.218.106.19

    przecież jest adapter microUSB-jack 3.5mm

  • 0

    16. ~Czytaj dalej  2013-08-24 09:07:36  host: 83.218.106.19

    oj nie pomyliłem się Patrzcie na funkcje i na Inne tem pisze: adapter micro USB i jack 3.5 mm

  • 0

    17. ~pio  2013-08-24 09:30:42  host: 81-210-69-74.ip.netia.com.pl

    masz przejściówke z micro USB na mini jacka, słuchawki w zestawie

  • 0

    18. ~ceksik  2013-08-25 23:02:34  host: srv1.exnor.eu

    Ten telefon jest tak cienki że nie ma miejsca na złącze jack słuchawki podłącza się przez przejściówkę na złącze mini USB

  • -1

    19. ~maciek  2013-09-09 22:29:51  host: non-registered.multifox.pl

    WOW, Amoled! Alcatel próbuje gonić konkurencję "małymi krokami", ale z takimi telefonami raczej nie dogoni. Ale cienki! Chyba najcieńszy telefon na świecie, chyba że wychodzą już jakieś inne "żyletki"

  • 0

    20. ~sylwinka  2013-09-21 20:11:15  host: 088156010077.olsztyn.vectranet.pl

    Słuchajcie, mam pytanie: czy to prawda że Alcatel idol jest na dwie karty sim? bo często jest opisane że jest DUAL SIM ale ja nie widzę wejścia na drugą kartę i pytałam w salonach i nie wiedzą.. Jakby ktoś był tak miły i odpisał to będę wdzięczna :)

  • 0

    21. ~MS  2013-09-30 15:28:18  host: x775.bremultibank.com.pl

    jest wersja dual sim, idol i idol ultra...

  • 0

    22. ~  2013-10-03 20:03:01  host: user-164-127-213-32.play-internet.pl

    Serio nie ma wejścia na jack 3.5 ?? To wieki minus, ale z drugiej strony jest za cienki:D

  • 0

    23. ~bartek  2013-10-16 18:49:35  host: apn-95-41-36-39.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon dostałem w poniedziałek, dziś jest środa, chciałem odblokować ekran się pokazał i zniknął i nie chce już się nic pokazać, muzyka gra, dotyk działa ale czarny ekran... telefon mi się spodobał ale przez to nie wiem co myśleć o nim... nigdzie mi nie spadł :/ może jakiś pechowy model

  • 0

    24. ~bateria  2013-10-22 23:12:02  host: 176-97-81-1.tvkslupsk.pl

    Ile trzyma wam średnio bateria i przy jakim uzytkowaniu

  • 0

    25. ~-0-  2013-12-07 12:13:03  host: eer90.internetdsl.tpnet.pl

    Średnio do czterech dni przy normalnym użytkowaniu, tj. sms, połączenia, internet do 30 minut dziennie. Nie narzekam na baterię. :)

  • 0

    26. ~  2014-01-14 19:20:03  host: non-registered.multifox.pl

    No super! Wreszcie supercienki telefon od Alcatela, drugi po idolu. Alcatel zrobił postęp wypuszczając taką żyletkę, takto wszystkie były grubasy po 12-13 mm. Fajnie, w końcu jakaś nowość.

  • 0

    28. ~zbigniew  2014-01-27 22:29:31  host: ip-94-42-34-31.multimo.pl

    Miał ktoś taki problem: mój idol ultra "gubi" nazwy abonentów. po zrestetowaniu nazwy się pojawiają ale później znów giną. Mam go od pół roku. W play.

  • 0

    29. ~Daro21  2014-04-03 19:05:09  host: 37.30.123.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Czy ultra idol ma pbap bluetooth? Tak aby zestaw głośnomówiący mowil kto dzwoni?

  • 0

    32. ~admin  2014-10-10 12:21:44  host: host-89-228-22-103.zamosc.mm.pl

    Bateria jest wymienna od 80 do 100 zł wam wymienią w każdym serwisie gsm

  • 0

    33. ~Elezar  2014-11-27 14:28:58  host: 81.219.84.18

    ile to To ramu ma??

  • 0

    34. ~hela  2014-12-19 19:17:48  host: apn-46-76-81-169.dynamic.gprs.plus.pl

    co mam zrobic jak dzwonie i np nikt nie odbiera to nie mogę połączenia odłączyć bo nie chce mi nic pokazać ;/

  • 0

    35. ~Mavs  2015-02-19 08:47:22  host: aoc251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Genialny telefon, najlepszy jakiego testowałem-ma wszystko co powinien mieć, jedyny mankament to bateria, która trzyma 1,5 dnia.

  • 0

    36. ~Pati  2015-05-13 14:13:48  host: 217.153.235.38

    Mam ten tel od miesiaca i powiem szczerze super tylko ta bateria!! Kurcze no i jeszcze klawiatura szkoda że z QWERTY nie można zmienić na standardową ale ogólnie telefon jest super cieniutki,duży wyświetlacz,nie zacina się,nie kuli. Plusy plusy i jeszcze raz plusy polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet