Alcatel One Touch 991D - opinie
Telefony Alcatel Alcatel One Touch 991D Opinie o Alcatel One Touch 991D

Alcatel One Touch 991D

w sumie: 22
  • 0

    1. ~chmurek79  2012-11-09 18:35:36  host: ades13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3 lata temu to byłby wypas a teraz to czysty śmiech - premiera luty 2012, android 2.3- jaja se żabojady robią

  • 0

    2.  2012-11-24 23:26:38

    Android 2.3, no mogłoby być trochę lepiej, ale nie jest tak źle, procesor to już inna sprawa, jak na te czasy powinien być przynajmniej 1 GHz, chociaż i to już było, ale ten aparat, jak by było 5 Mpix, to byłoby nowocześniej. A tu 3,2 Mpix, stare czasy i rozdzielczość mała. Alcatel znalazł inne rozwiązanie i zamiast słabego przereklamowanego Qualcomma MSM zastosował MediaTek MT6573, a to nowość. Konkurencja dla Motoroli Motoluxe, choć wybrałbym ją, ze względu na większą rozdzielczość, wykonanie i tą fajną diodę :)

  • 0

    3.  2013-01-08 18:19:25

    Nie rozumiem, poprzednik OT 990 ma 5 Mpix, a następcy by dali 3,2 Mpix?

  • 0

    4. ~  2013-01-16 23:41:29  host: s35-14.opera-mini.net

    A powie mi ktoś po co ta kamera z przodu jak ani w skeypie ani w talku wideo nie działa dziwne także niewiem po co ta kamera vga . Kupiłem tebo fona ale jak narazie oceniam go słabo.

  • 0

    5. ~Nick  2013-01-18 15:48:11  host: 212-106-19-138.adsl.inetia.pl

    @chmurek79 nie "żabojady", a Chińczycy, chłopcze

  • 0

    6. ~czytelnik  2013-02-19 07:20:50  host: 212.244.89.74

    Może to nie jest jakaś błyskawica do gier. Ma za to bardzo ważną zaletę - wszystkie funkcje smartfona i DUAL SIM. Dla mnie właśnie po pierwsze dual sim - potem reszta: GPS, aparat, radio, itd. Czeły czas wożąć w samochodzie jedną cegłę mam w niej wszystko co mi trzeba. Pograć zawsze można na kompie.

  • 0

    7. ~nowynowy  2013-02-19 20:43:38  host: aanh96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moi drodzy aparat tak naprawde ma 5 Mpix. wchodząc w ustawienia aparatu wybieramy rozdzielczosc 5,3,2,vega itp... więc on ma aparat 5 :) tylko brak autofocusa troche szkodi, bo zdjęcia super wyraźnie nie są. Telefon mam 1 dzien, póki co bardzo pozytywnie i w końcu uwolniłem się od 2 urządzen :D !

  • 0

    8. ~  2013-03-09 11:42:43  host: v48-15.opera-mini.net

    ja mam ten tel. juz ponad miesiac jak narazie to jest wszysko ok tylko mogla by byc jakaś wydajniesza bateria bo mi trzyma 10 godzin

  • 0

    9. ~  2013-03-24 14:27:57  host: public115339.cdma.centertel.pl

    telefonik super

  • 0

    10. ~  2013-04-07 19:14:37  host: public121644.cdma.centertel.pl

    na tym telefonie da się ustawić własny dzwonek?

  • 0

    11. ~M. G.  2013-06-26 08:30:06  host: afrt41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wygląda wytrzymałość obudowy. Czy ekran łatwo się rysuje czy jednak jest odporny ma rysy?

  • 0

    12. ~domissssssssssssss  2013-07-13 17:29:21  host: evdo-78-30-74-233.subscribers.sferia.net

    a wiecie moze jak ustawic wibracje jak dochodzi es bo nie moge ogarnac :

  • 0

    13. ~  2013-08-09 12:22:09  host: 095160080028.police.vectranet.pl

    Dla tych co pytają o ustawienie własnego dzwonka: na karcie sd utworzyc katalog MEDIA a w nim katalog AUDIO. W katalogu AUDIO nastepne katalogi: ALARMS ( tu wrzucac sygnały alarmów), NOTIFICATIONS ( dźwięki sms), RINGTONS ( dwięki dzwonków lub inne melodie).

  • 0

    14. ~oliwia  2013-10-19 10:51:22  host: gate193.radioalfa.pl

    Telefon.. .No nie sa specjalny największy problem mam z pamięcią. Nie moge sobie zainstalować aikacji ktore sa mi potrzebne bo nie ma pamięci. .150 mb to jednak baaardzo malo. Jedna z za jest to zs nie muszę chodzić z ładowarko i.!czy wiecie moze jak zwiększyć pamięć? Mam large pamięci w połowie Sandra. . Ale zen nie byla w stanie zainstalować 3 zwykłych Plikachi m telefonów to juz porażka. I caly czas pobierają sie aktualizacje "mapy" "booked search" a ja tego nie potrzebuje. .

  • 0

    15. ~Domaa  2014-01-04 16:00:41  host: n12-01-03.opera-mini.net

    Mam telefon rok bez kilku dni i mogę powiedziec ze potrafi dzialac na nerwy. Glownie gdy wymagamy dzialania kilku rzeczy na raz (np gg, messenger, opera mini i mp3) nie daje rady, muzyka sie wylancza a programy nie odpowiadają. Jego ogromnym plusem jest dual sim. Dziala koncertowo i nie ma sie doczego przyczepic. Aparat ma wieele do zyczenia, no i ten powalajacy android.. cuz.. nie jest to moze najlepszy telefon w tym przedziale cenowym ale nadrabia rozdzielczoscia ktora pozwala na lepsze kozystanie z internetu. Śmieszą mnie komentarze w stylu 'mam go dzien ' ty przeciez nawet nie wiesz co on potrafi a czego nie wiec sie moze lepiej nie wypowiadaj, dobre poczatkowe wrazenie potrafi zrobic znaczna czesc telefonow, liczy sie to sie dzieje dalej.

  • 0

    16. ~edi  2014-03-19 20:47:13  host: 198.36.87.81

    tragedia zero wibracji masakra przy takim telefonie praktycznie zadna!!:( zaluje zakupu

  • 0

    17. ~  2014-04-08 20:11:47  host: adtm154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK WŁACZYĆ ODTWARZANIE BLUTUFEM PRZEZ SŁUCHAWKIE BEZPRZEWODOWO

  • 0

    18. ~Jacek  2014-05-11 09:40:39  host: 078088142239.jeleniagora.vectranet.pl

    Witam.

    Czy ktoś już wie, co jest z przenoszeniem pamięci wewnętrznej telefonu na kartę microSD? mam 8 GB kartę, miejsca mam jeszcze 6 GB, pamięć wewnętrzna de facto zapełniona, mam ok.16 mb pamięci, chciałem ściagnąć aplikację 3 mb i pisze mi, że mało miejsca na dysku.

  • 0

    19. ~yololo  2014-07-15 16:02:46  host: cfu151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma 150mb pamięci i praktycznie mieści się kilka aplikacji i szybko sę psuje :/ Aparat niby ok, ale i tak nie jest zadowalający.

  • 0

    20.  2014-10-27 14:21:12

    Hej.Mam pytanie chce sb kupic telefon tak do 500 i zastanawiam sie czynie kupic tego.prosze o odpowiedz macie jakies propozycje?

  • 0

    21. ~ggg  2014-11-19 17:59:27  host: ipservice-092-210-064-005.092.210.pools.vodafone-ip.de

    a ja mam juz prawie dwa lata i super jestem zadowolona zarowno z aparatu jak i baterii :P

  • 0

    22. ~Cate  2014-11-27 14:32:32  host: 81.219.84.18

    Dobrą baterie ma :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet