Alcatel One Touch 918 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel One Touch 918 Opinie o Alcatel One Touch 918

Alcatel One Touch 918

w sumie: 10
  • 0

    1. ~maciek  2012-09-01 21:09:20  host: cyberfox.pl

    OT 908, OT 918... Alcatel gra dalej :) Siemens i Sagem już wymarły, ciekawe czy większość jeszcze o nich pamięta nie mówiąc już o tych philipsach, sendo, necach i innych badziewiach.

  • 0

    2. ~nika  2012-12-16 19:10:40  host: aawh10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest w porządku. Czy jest mozliwość włączenia wibracji przy przychodzących wiadomościach sms i wyłączeniu diody? Proszę o pomoc.

  • 0

    3. ~sylwia  2012-12-28 00:49:31  host: ip-93-154-146-88.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    jak wlaczyc w tym telefonie slownik t9? przejrzalam juz chyba wszystko i nie moge nawet zmienic klawiatury z qwerty na 'tradycyjna', a co dopiero myslec o slowniku...

  • 0

    4. ~karolina07  2013-02-27 14:47:27  host: 217.97.206.1

    czemu sa takie male zdjecia nieda sie tego zmienic?

  • 0

    5. ~Sara  2013-05-16 13:33:51  host: public16227.xdsl.centertel.pl

    da się jakoś zmienić sygnał sms? bo próbowałam juz wszystkiego i nie mogę tego znaleźć. i szkoda że nie ma żadnych chroniących plastikowych obudow. ogólnie beznadzieja...

  • 0

    6. ~dnzjczzn  2013-05-31 22:44:25  host: 82-170-195-191.ip.telfort.nl

    EJ zmieniasz klawiature z qwetry na inna i tka dalej tak : chwyć za byle jaką literke i przesun w prawo bąc lewo .

  • 0

    7. ~maciek  2013-06-02 00:27:12  host: non-registered.multifox.pl

    Sara da się zmienić, wchodzisz w sms, dotykasz tego przycisku pod ekranem z czterema kwadratami, wybierasz ustawienia i ma samym dole jest wybierz dzwonek. Tylko że na smsy/mmsy nie można ustawić swojego dźwięku a tylko te z telefonu. A napisz ktoś jak tam dźwięk z głośnika leci, ja mam poprzednika OT 908 i dźwięk z niego jest dobry.

  • 0

    8. ~MK  2013-08-05 12:26:40  host: 83-144-104-2.static.chello.pl

    Oczywiście, że da się ustawić dźwięk SMSa. Należy na karcie pamięci stworzyć folder o nazwie Notifications i tam wrzucić dźwięki, które chcecie, żeby były stosowane jako powiadomienie SMS. Wszystko znajduje się w pomocy alcatela.

  • 0

    9. ~aaaa  2013-12-23 20:02:14  host: 88-199-93-31.tktelekom.pl

    da się włączyć słownik

  • 0

    10. ~anisol  2016-03-16 13:01:05  host: user-46-112-27-136.play-internet.pl

    Jak właczyc normalna klawiature nie nawidze qwerty. Blagsm o pomoc

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-29-208.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet