Alcatel One Touch 918 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel One Touch 918 Opinie o Alcatel One Touch 918

Alcatel One Touch 918

w sumie: 10
  • 0

    1. ~maciek  2012-09-01 21:09:20  host: cyberfox.pl

    OT 908, OT 918... Alcatel gra dalej :) Siemens i Sagem już wymarły, ciekawe czy większość jeszcze o nich pamięta nie mówiąc już o tych philipsach, sendo, necach i innych badziewiach.

  • 0

    2. ~nika  2012-12-16 19:10:40  host: aawh10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest w porządku. Czy jest mozliwość włączenia wibracji przy przychodzących wiadomościach sms i wyłączeniu diody? Proszę o pomoc.

  • 0

    3. ~sylwia  2012-12-28 00:49:31  host: ip-93-154-146-88.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    jak wlaczyc w tym telefonie slownik t9? przejrzalam juz chyba wszystko i nie moge nawet zmienic klawiatury z qwerty na 'tradycyjna', a co dopiero myslec o slowniku...

  • 0

    4. ~karolina07  2013-02-27 14:47:27  host: 217.97.206.1

    czemu sa takie male zdjecia nieda sie tego zmienic?

  • 0

    5. ~Sara  2013-05-16 13:33:51  host: public16227.xdsl.centertel.pl

    da się jakoś zmienić sygnał sms? bo próbowałam juz wszystkiego i nie mogę tego znaleźć. i szkoda że nie ma żadnych chroniących plastikowych obudow. ogólnie beznadzieja...

  • 0

    6. ~dnzjczzn  2013-05-31 22:44:25  host: 82-170-195-191.ip.telfort.nl

    EJ zmieniasz klawiature z qwetry na inna i tka dalej tak : chwyć za byle jaką literke i przesun w prawo bąc lewo .

  • 0

    7. ~maciek  2013-06-02 00:27:12  host: non-registered.multifox.pl

    Sara da się zmienić, wchodzisz w sms, dotykasz tego przycisku pod ekranem z czterema kwadratami, wybierasz ustawienia i ma samym dole jest wybierz dzwonek. Tylko że na smsy/mmsy nie można ustawić swojego dźwięku a tylko te z telefonu. A napisz ktoś jak tam dźwięk z głośnika leci, ja mam poprzednika OT 908 i dźwięk z niego jest dobry.

  • 0

    8. ~MK  2013-08-05 12:26:40  host: 83-144-104-2.static.chello.pl

    Oczywiście, że da się ustawić dźwięk SMSa. Należy na karcie pamięci stworzyć folder o nazwie Notifications i tam wrzucić dźwięki, które chcecie, żeby były stosowane jako powiadomienie SMS. Wszystko znajduje się w pomocy alcatela.

  • 0

    9. ~aaaa  2013-12-23 20:02:14  host: 88-199-93-31.tktelekom.pl

    da się włączyć słownik

  • 0

    10. ~anisol  2016-03-16 13:01:05  host: user-46-112-27-136.play-internet.pl

    Jak właczyc normalna klawiature nie nawidze qwerty. Blagsm o pomoc

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet