Alcatel One Touch 810 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel One Touch 810 Opinie o Alcatel One Touch 810

Alcatel One Touch 810

w sumie: 14
  • 0

    1. ~Joasia  2012-11-20 17:23:00  host: 212.160.172.70

    Witam!!!Jestem użytkowniczką tego tel od 3 dni rewelwcja!!!!!!!

  • 0

    2. ~5555  2012-12-13 15:29:55  host: 62-233-216-82.rako-lan.pl

    CO TO ZA PUDERNICZKA?

  • 0

    3. ~Joasia  2012-12-17 09:48:47  host: 212.160.172.70

    do 55555 - TO NIE PUDERNICZKA A BARDZO FAJNY APARAT TELEFIONICZNY. JEST TO TEL KTÓRY MA BARDZO MAŁO OSÓB I BARDZO MI SIĘ TO PODOBA. KLAWIATURA QWERTY ALE OPTYMALNA WYGODA W PISANIU SMS. TELEFON STWORZONY DLA KOBIETY IDEALNY DLA KOBIETY NIE TYLKO WIZUALNIE ALE WEWNĘTRZNIE. POMIMO MAŁEGO ROZMIARU PO ZŁOŻENIU TEL MA DUŻY WYŚWIETLACZ I ROBI FAJNE ZDJĘCIA. POZA TYM WYGLĄDA JAK PUDERNICZKA :-) CO JEST NASTĘPNYM PLUSEM PEŁNA ELEGANCJA. W INTERNECIE PRACUJE BARDZO DOBRZE SZYBKO SCIĄGA PLIKI MP3 TAPETY CZY GRY. MOZNA W ŁATWY SPOSÓB ODNALEŻĆ PRZYDATNE INFORMACJE W NECIE. DOBRA JAKOŚĆ MUZYKI W ODTWARZACZU MP3. TAK ŻE NIE MA CZEGO WIĘCEJ WYMAGAĆ.

  • 0

    4. ~  2013-01-28 09:09:19  host: host-217-97-254-54.jrbnet.com

    czy w tym telefonie można ustwaić raporty i czy jest bardzo duży nosze się z zamiarem kupieia go

  • 0

    5. ~  2013-01-28 11:08:22  host: host-217-97-254-54.jrbnet.com

    co ten telfon ma w zestawie oprucz ładowarki

  • 0

    6. ~qwerty  2013-03-05 11:37:49  host: ip-80-245-183-243.uznam.net.pl

    Ja dostałam w zestawie ładowarkę, kabel usb, słuchawki, pokrowiec na telefon. Ogólnie telefon zaisty, jedynie brakuje mi w nim wifi. No ale telefon miał służyć mi do pisania i dzwonienia a w tym spisuje się znakomicie.

  • 0

    7. ~bartek  2013-04-05 19:45:04  host: 89-79-114-33.dynamic.chello.pl

    witam! na przedniej klapce wyswietla mi sie godzina. Wczesniej sie nie wyswietlala. Da sie to jakos wylaczyc?

  • 0

    8. ~Milena  2013-04-29 15:30:46  host: aaje60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A z jakiech firmy da sie kupic ten telefon?

  • 0

    9. ~KARO I ŻANCIA  2013-06-06 14:55:12  host: static-62-233-216-82.devs.futuro.pl

    WY CHYBA DUŻEGO WYWYŚWIETLACZA NIE WIDZIAŁYŚCIE :D

  • 0

    10. ~Ania  2013-08-05 12:52:32  host: 178-36-135-10.adsl.inetia.pl

    mam problem kupieniem do niego baterii, a najtańsza kosztuje z 80zl czy mozna gdzies dostac tańszą?

  • 0

    11. ~kotałke  2014-01-09 22:53:32  host: 212.122.223.70

    Posiadam telefon od roku i jestem z niego dość zadowolona , jego orginalny wygląd często przyciąga wzrok ludzi na ulicy . Mimo , że klawiaturka wydaje sie malutka to jest naprawde rewelacyjna . Co do aparatu jest dość słaby i nie ma lampy ale jak sie dobrze go ustawi i bedzie robić sie zdjęcie w dzień to naprawde ładne wychodzą jak na taki telefon i jego możliwości . Bardzo lubie ten telefon ale jednak brakuje mu dobrego systemu , internetu i aparatu ale i tak trudno mi sie z nim bedzie rozstać za kilka dni

  • 0

    12. ~onob  2014-04-07 22:04:09  host: user-164-127-249-61.play-internet.pl

    pytanko jak można go zrestartować ?:)

  • 0

    13. ~Tanya  2014-11-27 14:37:26  host: 81.219.84.18

    Telefon jest w porządku, ale jak włączyć w tym telefonie słownik t9?

  • 0

    14. ~Jaga  2015-11-23 20:23:40  host: 89-64-37-59.dynamic.chello.pl

    Mam taki telefon od roku i uwielbiam go. Jego niedostatki techniczne równoważy fantastyczny wygląd. Budzi sensację,naprawdę niewiele osób ma ten telefon. Jest elegancki ,kobiecy,ale w dobrym stylu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet