Alcatel ELLE No1 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel ELLE No1 Opinie o Alcatel ELLE No1

Alcatel ELLE No1

w sumie: 31
  • 0

    1.  2006-03-02 14:45:46

    Podoba mi się ;-)

  • 0

    2.  2006-03-02 15:04:04

    :/ Co kobiety maja w tym zobaczyc???

  • 0

    3.  2006-03-02 23:47:58

    ***dziedziel ja tu nic nie widzę ;-(

  • 0

    4.  2006-03-05 12:04:56

    799 zL ??????????? to chyba pomylka . . . ja za taki fon nawet 300 zl bym nie dal :P:D

  • 0

    5. ~moniak  2006-03-07 16:56:44  host: ra.osk.enformatic.pl

    gdzie w ogóle można dostać ten telefon?? orientuje się ktoś??

  • 0

    6. ~reich86  2006-03-08 17:26:35  host: acqd142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest w punkcie sprzedaży Heyah w Piotrkowie Tryb w centrum Echo!!

  • 0

    7. ~X  2006-03-09 21:58:34  host: xdsl-328.lodz.dialog.net.pl

    na wyspach heyah, sa w kazdym markecie. szczegolowa lista jest na stronie heyah

  • 0

    8. ~ad1984  2006-03-12 19:35:55  host: alb88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jakaś kpina 799 zL. za coś takiego 200 zł bym nie dał!!!!!!!!

  • 0

    9. ~Magik  2006-03-13 15:27:42  host: bee20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego telefonu!!!!!!!!!!!

  • 0

    10. ~marcin745  2006-03-15 12:41:51  host: 213.199.216.252

    za 799 zł, miałbym 100 razy lepszy telefonik , moim zdaniem niewarto kupywać za taka cenę

  • 0

    11. ~metka  2006-05-01 23:57:17  host: adar115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj ale jestescie beznadziejni,wezcie do reki i dopiero oceniajce.ja go mam i jest cuuudny!!!!:)

  • 0

    12. ~iaro  2006-06-23 13:55:21  host: abwi219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fuuj jaki brzydki tak naprawde to alcatel go nie projektowal tylko jakas firma a alcatel zrobil tylko elektronike.to od razu widac bo alcatel robi LADNE telefony a ten wyglada jak niewypal.

  • 0

    13. ~  2007-01-05 23:29:59  host: proxy.trustnet.pl

    Mam tego alcatela i jest delikatny,malutki poreczny,funkcjonalny i efektoeny!Ma wszytskie bajery i powinien byc drozszy!!

  • 0

    14. ~nat  2007-02-27 21:30:25  host: acdh70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd ładny. ale z tą ceną to chyba mała przesada!!!!!!!!!

  • 0

    15. ~Aga  2007-03-30 14:26:55  host: avd154.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem co wy macie z tą ceną 799zł u mnie w Zabrzu ten telefon nowy kosztuje 299zł.A poza tym to mam zamiar go kupić,tylko się zastanawiam czy z tym lusterkiem to 100% pewne.

  • 0

    16. ~gerus  2007-04-09 13:51:56  host: ebd195.internetdsl.tpnet.pl

    ten kom to jest do bab czy do cłopaków

  • 0

    17. ~Zzabcia331  2007-05-27 11:43:48  host: achv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Błagam.... chcę kupić ten tel ale nie wiem czy m się opłaca... Wolę wydać więcej ale meć dobry fonik. Czy ten alcatel się psuje? Jak długo trzyma bateria? Czy jest łatwy w obsłudze? Prosze o jakieś info na temat tego tela xD oczywiście proszę o pomoc tę osobę, która go ma. I bardzo proszę śpieszy mi się z kupnem... bo mój start się rozwalił xD Dzięki

  • 0

    18. ~ewelina15  2007-06-01 20:06:31  host: fgv114.internetdsl.tpnet.pl

    nawet fajny ale jaka jest gwarancja ze sie nie zepsuje co???????????????????????????????????????????????????????????

  • 0

    19. ~Zainteresowana  2007-06-13 14:29:07  host: wh227.internetdsl.tpnet.pl

    A czy on ma lusterko ?

  • 0

    20. ~dsgergerg  2007-06-13 14:36:57  host: wh227.internetdsl.tpnet.pl

    Na allegro taki kosztuje 259 zeta

  • 0

    21. ~mati  2007-06-24 18:18:32  host: fcj195.internetdsl.tpnet.pl

    na allegro!!!!! mozesz go kupic

  • 0

    22. ~  2007-06-25 22:39:58  host: 146.kepler.ksiezyc.pl

    ja sobie kupuje ten tel z gwarancja nowy za 285zl co prawda ryzykuje bo nie mam pewnosci co do tego tela ale.... bardzo mi sie podoba i mysle ze warto zaryzykowac najbardziej przeszkadza mi mało pamięci i brak slotu no i jeszcze przydałoby mu sie mp3 ale tak ogolnie wydaje mi sie spox ;)

  • 0

    23. ~  2007-06-27 16:52:43  host: egu178.internetdsl.tpnet.pl

    Orientuje się ktoś czy ten telefon posiada dyktafon?

  • 0

    24. ~meg  2007-06-29 17:08:01  host: bbh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on naprawdę nie ma MP3 czy to pomyłka, bo czasami się zdarza, a mi na tym zależy. aha, ma dyktafon?!

  • 0

    25. ~tyyss  2007-07-06 19:23:28  host: ewm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma dyktafon.. ;).. wpiszcie na manager money pl - znajdzie wam jakis opis, ale zawarto w nim, ze dyktafon jest:P:)

  • 0

    26. ~areekkk  2007-07-07 14:33:02  host: abfa207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłem go za 250 zł a kiedys chodził po 500 bo to limitowana edycja !! elle lustro i bardzo orginalna obudowa fajny VGA polecam iza małysz

  • 0

    27. ~zip  2008-01-26 09:23:34  host: aabn111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie mozna znalesc obudowe tylna do tego telefonu . ?! xD ` pozdrawiam !

  • 0

    28. ~Gloria  2008-01-27 13:12:26  host: egg80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkowicie odradzam kupno tego telefonu. dosyć, ze nie ma w nim nic specjalnego. Aparat jest do bani, mp3 nie ma. Owszem ma kamerę, ale można nagrywać tylko 30 sekundowe filmiki. ja kupiłam ten tel jakieś 4 mieś temu. Dbam o telefony, ale to to jest po protu masakra. Telefon się wręcz rozsypuje. Od razu po kupnie okazało się ze bateria jest za mała. Czasami telefon samoistnie się wyłączał, bo styki miedzy baterią a telefonem się nie łączyły. Musze wsadzać papierek między obudową,a baterią żeby dociskało. Po drugie klapka. wszystko w klapce wysiadło wyświetlacz zewnętrzny, aparat i sama klapka szwankuje, albo się nie domyka, albo całkowicie luźno lata. Wyświetlacz wewnętrzny porysował się od klawiatury... Jeszcze raz CAŁKOWICIE ODRADZAM KUPNO TEGO TELEFONU!! Pozdrawiam

  • 0

    29. ~hej  2008-02-05 20:26:20  host: 195.94.215.34

    jest śliczny ten telefon mam go już od jakiegoś czasu i nic sie nie psuje ma ładny wyświetlacz no i to lusterko cudo :D tylko fakt szkoda że nie ma mp3 ale już się pogodziłam z tym jakoś...

  • 0

    30. ~d  2008-11-10 10:27:38  host: system858917593.mtvk.pl

    Ale sexy =D

  • 0

    31. ~esc  2009-10-12 10:30:13  host: nat-klon-207-29.globalconnect.pl

    zgodze sie z gloria, kupilam ten telofon 2 lata temu,po pol roku sie zepsul, zewnetrzy wyswietlacz albo przestal cokolwiek wyswietlac, albo zamazane,albo odwrocone kolory i do gory nogami, wyswietlacz wewnetrzy tez sie porysowal, przez to lusterko w sloncu napisac smsa to wrecz wyczyn, nic nie widac i sie wszystko odbija, przyciski przestaly dzialac, trzeba nacisnac kilka razy jeden zeby to dalo jakis efekt, wiec napisane smsa albo nawet korzystanie z menu to jakas porazka. wylaczal sie po kilka razy dziennie lub zawieszal. aparat? bez komentarza, tak samo ja port IrDA oraz brazk mp3,ale nie jest to najnowszy telefon wiec nie ma co za duzo wymagac. ja wymagalam tylko zeby dzialal bezawaryjnie, widac, pol roku normalnego uzytkowania i dbania o nigo to bylo juz za wiele.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet