Alcatel 2005 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel 2005 Opinie o Alcatel 2005

Alcatel 2005

w sumie: 17
  • 0

    1. ~MArcin  2013-04-17 13:04:53  host: sggw137-252.sggw.waw.pl

    kombajn multimedialny to nie jest,ale nie o to w tym telefonie chodzi, wszystko co potrzeba w sumie ma.Dobra bateria. Fajny wygląd i zielony kolor powinni coraz wiecej robic kolorowych telefonow. Moze ta firma znowu wroci na rynek. Znajomy pracuje w orange i mowil że alcatele to bardzo dobre telefony szczegolnie doceniane w USA.

  • 0

    2. ~fajnytelefonale  2013-04-17 17:58:56  host: ip-37-209-137-245.free.aero2.net.pl

    niech mnie ktoś oświeci! dlaczego klawiatura nie może być standardowa? znów spacja wywędrowała pod znakiem # :(

  • 0

    3. ~niemamniku  2013-05-29 13:33:51  host: apn-77-115-148-206.dynamic.gprs.plus.pl

    może być teraz jak bym miał wybierać to wybrał bym tego z klapką podobna cena i wszystko dobrze chodzi, ale i tak jak narazie jestem zadowolony

  • 0

    4. ~Kasia  2013-06-12 09:34:43  host: dynamic-78-8-52-112.ssp.dialog.net.pl

    jak ustawić w nim głośność dzwięków połączenia przychodzącego? w ogole gdzies mozna wybrać dzwięk dzwonka?

  • 0

    5. ~słabowidzący  2013-06-13 22:10:59  host: pub-193-150-44-237.galileusz.pl

    czy można w tym telefonie zmienić wielkość czcionki?

  • 0

    6. ~bobi  2013-06-18 15:54:45  host: 178-37-18-249.adsl.inetia.pl

    jak odebrać w nim mms? wysyłam ze swojego drugiego telefonu i przychodzi bez obrazka

  • 0

    7. ~bobi  2013-07-10 13:47:52  host: 178-37-39-250.adsl.inetia.pl

    problem był po stronie wysyłającego mms :)

  • -1

    9. ~hd  2013-07-19 01:30:26  host: ip-78-30-121-29.free.aero2.net.pl

    Widzę, że ten telefon to same ścierwo i błędy...

  • 0

    10.  2013-07-23 20:29:36

    telefon całkiem przyzwoity, tylko w opisie jest błąd odnośnie karty sim; wejście jest na micro sim, a nie standard

  • 0

    11. ~tom  2013-07-26 16:07:48  host: host-ip112-178.sycomp.pl

    jak zmienić głośność podczas słuchania radia?

  • 0

    13. ~andrew  2013-08-12 14:32:10  host: as3-194.krakow.dialup.inetia.pl

    Jakie oznaczenie ma ten Alcatel w wersji dual-sim ? Jak ze słyszalnością rozmówcy, czysto, wyraźnie czy bełkot?

  • 0

    15.  2013-09-30 22:28:24

    W "menu" masz ikony prawym przyciskiem wybierasz "opcje" i "dodaj lub usuń menu" wyświetli się lista i musisz zaznaczyć opcję "profile", zapisz wybór i potem na ekranie "menu" będziesz mogła wejść w te "profile" i je edytować.

  • 0

    16.  2013-09-30 22:34:45

    Kupiłem taki mojej żonie i jest bardzo zadowolona, telefon w wersji na dwie karty sim ma w oznaczeniu po prostu literkę D, i pod baterią ma standardową kartę sim a z boku obudowy bez otwierania baterii można włożyć micro sim. Telefon dla osób które nie lubią gadżeciarstwa i wolą prostsze rozwiązania.

  • 0

    17. ~  2013-10-20 08:07:06  host: host-89-167-53-170.nplay.net.pl

    alcatel fajny aparat ale ma wadę, za cichy dzwonek przywołania.

  • 0

    18. ~MADMAX  2013-11-04 19:46:16  host: adr148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon przyzwoity jak na model do dzwonienia, smsowania i ewentualnie słuchania muzyki. Mam tylko pytanie, czy ktoś rozkminił czy można zrobić cokolwiek aby podczas połaczenia przychodzącego pojawiało się większe zdjęcie a nie maleńka miniatura 1x1cm? :)

  • 0

    19. ~rd  2014-05-17 16:00:33  host: host-031.osemka.net.pl

    Witam, mama taki telefonik, czy ktoś może mi krok po kroku napisać gdzie znajdę radio, szukam i szukam i nie mogę znaleźć ?

  • 0

    20. ~mati1331  2014-10-23 20:49:21  host: user-188-33-3-218.play-internet.pl

    Witam mam ten telefon od jakiegoś czasu i jest spoko ale mam jeden problem nie wiem jak włożyć kartę sim raz wyciągnełem karte sim a za drugim razem gdy wkładam karte sim pisze włóż karte sim nie wiem co robić proszę o pomoc

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet