Alcatel 2005 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel 2005 Opinie o Alcatel 2005

Alcatel 2005

w sumie: 18
  • 0

    1. ~MArcin  2013-04-17 13:04:53  host: sggw137-252.sggw.waw.pl

    kombajn multimedialny to nie jest,ale nie o to w tym telefonie chodzi, wszystko co potrzeba w sumie ma.Dobra bateria. Fajny wygląd i zielony kolor powinni coraz wiecej robic kolorowych telefonow. Moze ta firma znowu wroci na rynek. Znajomy pracuje w orange i mowil że alcatele to bardzo dobre telefony szczegolnie doceniane w USA.

  • 0

    2. ~fajnytelefonale  2013-04-17 17:58:56  host: ip-37-209-137-245.free.aero2.net.pl

    niech mnie ktoś oświeci! dlaczego klawiatura nie może być standardowa? znów spacja wywędrowała pod znakiem # :(

  • 0

    3. ~niemamniku  2013-05-29 13:33:51  host: apn-77-115-148-206.dynamic.gprs.plus.pl

    może być teraz jak bym miał wybierać to wybrał bym tego z klapką podobna cena i wszystko dobrze chodzi, ale i tak jak narazie jestem zadowolony

  • 0

    4. ~Kasia  2013-06-12 09:34:43  host: dynamic-78-8-52-112.ssp.dialog.net.pl

    jak ustawić w nim głośność dzwięków połączenia przychodzącego? w ogole gdzies mozna wybrać dzwięk dzwonka?

  • 0

    5. ~słabowidzący  2013-06-13 22:10:59  host: pub-193-150-44-237.galileusz.pl

    czy można w tym telefonie zmienić wielkość czcionki?

  • 0

    6. ~bobi  2013-06-18 15:54:45  host: 178-37-18-249.adsl.inetia.pl

    jak odebrać w nim mms? wysyłam ze swojego drugiego telefonu i przychodzi bez obrazka

  • 0

    7. ~bobi  2013-07-10 13:47:52  host: 178-37-39-250.adsl.inetia.pl

    problem był po stronie wysyłającego mms :)

  • -1

    9. ~hd  2013-07-19 01:30:26  host: ip-78-30-121-29.free.aero2.net.pl

    Widzę, że ten telefon to same ścierwo i błędy...

  • 0

    10.  2013-07-23 20:29:36

    telefon całkiem przyzwoity, tylko w opisie jest błąd odnośnie karty sim; wejście jest na micro sim, a nie standard

  • 0

    11. ~tom  2013-07-26 16:07:48  host: host-ip112-178.sycomp.pl

    jak zmienić głośność podczas słuchania radia?

  • 0

    13. ~andrew  2013-08-12 14:32:10  host: as3-194.krakow.dialup.inetia.pl

    Jakie oznaczenie ma ten Alcatel w wersji dual-sim ? Jak ze słyszalnością rozmówcy, czysto, wyraźnie czy bełkot?

  • 0

    15.  2013-09-30 22:28:24

    W "menu" masz ikony prawym przyciskiem wybierasz "opcje" i "dodaj lub usuń menu" wyświetli się lista i musisz zaznaczyć opcję "profile", zapisz wybór i potem na ekranie "menu" będziesz mogła wejść w te "profile" i je edytować.

  • 0

    16.  2013-09-30 22:34:45

    Kupiłem taki mojej żonie i jest bardzo zadowolona, telefon w wersji na dwie karty sim ma w oznaczeniu po prostu literkę D, i pod baterią ma standardową kartę sim a z boku obudowy bez otwierania baterii można włożyć micro sim. Telefon dla osób które nie lubią gadżeciarstwa i wolą prostsze rozwiązania.

  • 0

    17. ~  2013-10-20 08:07:06  host: host-89-167-53-170.nplay.net.pl

    alcatel fajny aparat ale ma wadę, za cichy dzwonek przywołania.

  • 0

    18. ~MADMAX  2013-11-04 19:46:16  host: adr148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon przyzwoity jak na model do dzwonienia, smsowania i ewentualnie słuchania muzyki. Mam tylko pytanie, czy ktoś rozkminił czy można zrobić cokolwiek aby podczas połaczenia przychodzącego pojawiało się większe zdjęcie a nie maleńka miniatura 1x1cm? :)

  • 0

    19. ~rd  2014-05-17 16:00:33  host: host-031.osemka.net.pl

    Witam, mama taki telefonik, czy ktoś może mi krok po kroku napisać gdzie znajdę radio, szukam i szukam i nie mogę znaleźć ?

  • 0

    20. ~mati1331  2014-10-23 20:49:21  host: user-188-33-3-218.play-internet.pl

    Witam mam ten telefon od jakiegoś czasu i jest spoko ale mam jeden problem nie wiem jak włożyć kartę sim raz wyciągnełem karte sim a za drugim razem gdy wkładam karte sim pisze włóż karte sim nie wiem co robić proszę o pomoc

  • 0

    21. ~Demo  2018-01-17 22:02:46  host: apn-37-7-187-124.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon spoko

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-92-197-82.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Red Bull Mobile?

Red Bull Mobile zaprezentował nową energetyczną ofertę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet