Acer Liquid Z4 - opinie
Telefony Acer Acer Liquid Z4 Opinie o Acer Liquid Z4

Acer Liquid Z4

w sumie: 33
  • 0

    1. ~Staszi  2014-06-09 20:34:18  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Ma go ktoś?

  • 0

    2. ~Staszi  2014-06-10 18:42:55  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Ma go ktoś?

  • 0

    3. ~Gekon  2014-06-12 12:42:56  host: 82-171-234-172.ip.telfort.nl

    Witam, kupiłem ten telefon. Podziałał jeden dzień później się zawiesił i się nie chce włączyć. Pojawia się tylko niebieska dioda podczas prób ładowania lub podłączenia do PC. Może ktoś zna przyczynę problemu lub może jakoś pomóc.

  • 0

    4. ~Paweł  2014-06-14 23:47:25  host: 83.1.212.26

    Mam ten telefon i jestem zadowolony śmiga super.

  • 0

    5. ~kaśka  2014-06-15 14:43:11  host: abrq71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i sprawuje się świetnie ale są małe problemy z wi-fi

  • 0

    6. ~Staszi  2014-06-24 22:21:54  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Ma to ktoś?

  • 0

    7. ~Paweł  2014-06-29 16:42:21  host: 83.1.212.26

    Mama ten model z4 zajebiście chodzi żadnych problemów nic się nie wiesza szybko lata po necie nie żałuje ze kupiłem.

  • 0

    8. ~adrian  2014-07-01 15:35:19  host: 85.219.163.130

    czy ten telefon jest wydajny bo nie wiem co zaznaczyc kurcze

  • 0

    9. ~tadeos  2014-07-01 18:39:46  host: router-bolevec-nat-i.pilsfree.net

    WSZYSTKO JEST OK,A WLASCIWOSCI TELEFONU SA NIE PRAWDZIWE,PONIEWAZ NIKT NIE IFORMUJE KLIENTA,ZE NORMALNA SIM KARTAKTORA MIALESNIE PASUJE,POTRZEBUJESZ BYC W POSIADANIU MICRO SIM KARTY,TAK DO OPERATORA W KTORYM JESTES,A TAM POWIESZ ZE ZAKUPILES NOWY TELEFON I TO JASNE ZE CHCESZ MIEC MICRO SIM KARTE Z TYM SAMYM NUMEREM TELEFONU,DZIEKUJE I POZDRAWIAM

  • 0

    10. ~juliś  2014-07-02 23:45:03  host: 178.182.233.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Jest okey .. Tylko klawiatura do bani!!:/

  • 0

    11. ~ewa  2014-07-07 21:19:49  host: 178.181.176.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    GEKON- TEŻ MAM ten problem......

  • 0

    12. ~Gekon  2014-07-15 14:46:16  host: 82-171-234-172.ip.telfort.nl

    ewa - i jak z Twoim acerem ? Mój wczoraj niespodziewanie po podłączeniu do komputera ożył ale tylko na kilka godzin (wcześniej leżał w szufladzie chyba 3tyg) i teraz dalej tylko niebieska dioda :/

  • 0

    13. ~agata  2014-07-16 22:13:29  host: eew117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam dziś ten telefon i jak na razie nie mam żadnych uwag . cały dzień podziałał chociaż i tak jak go kupiłam to było pół baterii.

  • 0

    14. ~nick  2014-07-25 17:03:52  host: 104.83.radiotel.com.pl

    posiadam ten telefon od miesiąca, dziewczynie też wziąłem. Powiem tak telefon ok oprócz jednego mankamentu nie da się prowadzić rozmowy w świetle dziennym, podczas trzymania telefonu przy uchu czujnik wygaszacza dezaktywuje się co prowadzi do wielu problemów np do zawieszenia obecnego rozmówcy i połączenia z kolejną przypadkowo wybraną osobą z kontaktów o włączaniu innych aplikacji nie wspomnę. wada przypadkowa? Nie sądzę. egzemplarz dziewczyny ma tak samo. Zobaczymy co na to serwis? ale przeczuwam z nim duże kłopoty.

  • 0

    15. ~sdwe  2014-07-27 15:47:27  host: 31-128-8-146.ip.oxynet.pl

    Jesli telefon sie zawiesil i nei chce sie wlasczyc, to znaczy ze masz wadliwa plyte glowna. Oddaj na gwarancje, wymienią Ci na nową, tym razem sprawną. Acer miał z tym jakieś problemy. Miałem identyczny przypadek. Po powrocie z gwarancji i wymianie płyty głównej wszystko śmiga tak jak należy ;)

  • 0

    17. ~Misiek z Elbląga  2014-08-21 11:31:06  host: 81.219.84.18

    Super telefon, juz w 2 minucie uzytkowania paznokciem zarysowałem ekran. Producent powiedział, ze nie przyjmie mi telefonu bo nie jestem żonaty ani nie znam hasła do usługi. Potem telefon spadł mi z 12 piętra podczas imprezy i wpadł do kałuży i juz nie działał.....co ewidentnie jest winą obudowy, ktora jest tak sliska, ze telefon na stole nie potrafi ustac ani sekundy, ciagle jest w ruchu. Poza tym producent informował mnie, ze telefon jest wodoodporny. Więc pytam sie dlaczego nie działał ?
    Nie wiem co to za firma kszak, ale to jest koszmar z ulicy Sezamkowej. Nie polecam. Jestem teraz posiadaczem Cegły C3310 Full HD i sprawdza sie nawet pod wodą.

  • 0

    18. ~Misiek z Elbląga  2014-08-21 12:03:00  host: 81.219.84.18

    Oszukują na każdym kroku, mam telefon, juz go testowałem, firma kszak, koszmar z ulicy sezamkowej.
    Telefon od razu po wyjeciu z pudełka zarysowałem paznokciem a miałbyc niezniszczalny. Producent powiedział ze nie

    naprawi mi ekranu bo nie znam hasła do usługi. Potem spadł mi z 12 piętra na imprezie i wpadł do kałuzy i przestał

    działac... a podobno miałbyc wodoodporny. W samym abonamencie przekroczyłem abo o 1200 zł z tytułu internetu -

    producent nie poinformował mnie ze świadczy mi usługi z aktore musze płacic. Mogli chociaz zadzwonic, ze

    przekraczam. Umieram, Dusze sie, nie polecam. Teraz mam cegłe 3310 Full LSD i działa jak marzenie.

  • 0

    19. ~JJK  2014-08-28 15:11:27  host: staticline-31-182-74-176.toya.net.pl

    Mam i jest ok.Porównywalny sajsung czy soniak , htc to jakieś 1-1,2 zł pytanie ile jesteśmy skłonni zapłacić za znaczek ?
    niezła technika, android jak android, ale ten ma zajefajny dźwięk dts .

  • -1

    20. ~mirka  2014-08-28 15:12:56  host: staticline-31-182-74-176.toya.net.pl

    A jaka chciałeś włożyć kartę bankomatową ? mikro są od dłuższego czasu .

  • 0

    21. ~  2014-09-14 18:32:55  host: tczow.giga-komputer.pl

    Czy naprawdę warto kupić ten telefon dzięki i pozdrawiam .

  • 0

    23.  2014-09-26 17:14:07

    Staszi ja posiadam ten telefon. Jest bardzo zadowolony, choć chcę go sprzedać bo był kupiony jak tzw. "przejściówka". Godny polecenia. Jakby co pisz priv.

  • 0

    24. ~wojtek  2014-10-24 09:00:44  host: 89-75-170-148.dynamic.chello.pl

    A ja mam następujący problem z tym telefonem:
    w pracy wysyłam dużo SMS do pracowników i używałem do tego programy MyPhoneExplorer, program łączył się z innymi telefonami przez WiFi, USB, Bluetooth, pisałem na komputerze i wysyłałem telefonem. A ten telefon jestem w stanie połączyć z komputerem tylko przez WiFi. USB, i Bluetooth to mogę sobie tylko pliki powgrywać Explorerem

  • 0

    25. ~Mariuszm  2014-10-31 18:56:54  host: 213.158.222.50

    Żałuję że kupiłem ten telefon, najgorszy ze wszystkich jakie miałem.

  • 0

    26. ~Miloszjar  2014-11-21 14:34:14  host: 194.242.104.7

    Mam go 1 miesiąc póki co jedna wada muli, ale cudów po budrzetówce sie nie ma co spodziewać żałuje, że nie dorzuciłem 100 zł i nie kupiłem Kruger&Matz mist. był by to lepszy wybór.
    Generalnie ok

  • 0

    27. ~Scyz  2014-12-24 00:24:41  host: 093105182204.unknown.vectranet.pl

    Pomimo swoich wymiarów telefon dobrze leży w dłoni oraz w kieszeni(jest dość płaski). Kolejnym plusem jest brak mechanicznego przycisku z przodu do aktywacji ekranu, przez co rzadko włącza się przypadkowo w kieszeni. Na uwagę natomiast zasługuje wklęsły przycisk acer rapid do szybkiego uruchamiania aparatu oraz drugiej, zaprogramowanej przez użytkownika funkcji(niestety np. włączanie latarki nie zawsze działa). Gdy jest wykorzystywany jako tel(tylko SMS i rozmowy) w trybie oszczednosci energii bateria wytrzymuje prawie tydzien. Gdy wykorzystujemy np.mobilny internet-czas ten spada do kilku godzin. Stosunkowo dobry aparat i lampa błyskowa(jak na LED), do wykorzystania także jako latarka. Tryb fotografii HDR brzmi zachecająco, ale niestety pozostawia wiele do życzenia, przy słabym oświetleniu dużo lepiej wychodzą zwykłe zdjęcia z doświetleniem. Wadą jest mała ilość pamięci, koniecznie trzeba dokupić kartę SD. Stosunkowo odporny mechanicznie-upadł mi kilkakrotnie, zawsze wylatuje klapka i bateria,kasuje sie zegar, jednak brak uszkodzeń;) Dobry, wyraźny ekran, niestety brak czujnika światła, więc np.na słońcu staje się nieczytelny. Kolejny minus to mała ilość czujników-właściwie nie ma nic poza akcelerometrem i zbliżeniowym. Ogólnie wart polecenia w tej klasie cenowej.

  • 0

    28. ~ixi  2014-12-24 12:44:34  host: 91.244.209.185

    Największe g... Jakiego uzywalem, telefon jest dobry jesli nic na nim nie zainstalujesz i usuniesz to co juz jest prawdopodobnie spowodowane jest to mala ilością pamięci. Działa wręcz topornie. Od strony fizycznej nie mam żadnych zastrzeżeń, ale użytkowanie czegos co sobie nie radzi z aplikacjami z netem, wiesza sie praktycznie przy każdym obciążeniu procesora jest jakas pomylka w dzisiejszych czasach. Byc moze wyższe modele acera zachowują sie lepiej, ale co do tego z czystym sumieniem nie polecam. PS czekam kiedy stracę cierpliwość i będzie pierwszym telefonem który roz...

  • 0

    29. ~Mariuszm  2014-12-27 21:57:09  host: 213.158.218.218.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon już cztery miesiące i zdążyłem go przetestować, według mnie to najgorszy telefon jaki miałem.

  • 0

    30. ~Scyz  2015-01-13 14:07:27  host: dhcp95-108-88-163.eaw.com.pl

    Pomimo swoich wymiarów telefon dobrze leży w dłoni oraz w kieszeni(jest dość płaski). Kolejnym plusem jest brak mechanicznego przycisku z przodu do aktywacji ekranu, przez co rzadko włącza się przypadkowo w kieszeni. Na uwagę natomiast zasługuje wklęsły przycisk acer rapid do szybkiego uruchamiania aparatu oraz drugiej, zaprogramowanej przez użytkownika funkcji(niestety np. włączanie latarki nie zawsze działa). Gdy jest wykorzystywany jako tel(tylko SMS i rozmowy) w trybie oszczednosci energii bateria wytrzymuje prawie tydzien. Jeśli natomiast wykorzystujemy np.mobilny internet-czas ten spada do kilku godzin. Podobnie użycie DUAL-SIM drastycznie zwiększa pobór mocy(być może dlatego, że w moim przypadku drugą kartą było AERO2 z transmisją danych). Stosunkowo dobry aparat i lampa błyskowa(jak na LED), do wykorzystania także jako latarka. Tryb fotografii HDR brzmi zachecająco, ale niestety pozostawia wiele do życzenia, przy słabym oświetleniu dużo lepiej wychodzą zwykłe zdjęcia z doświetleniem wbudowaną lampą. Wadą jest mała ilość pamięci, koniecznie trzeba dokupić kartę SD. Stosunkowo odporny mechanicznie-upadł mi kilkakrotnie, zawsze wylatuje klapka i bateria,kasuje sie zegar, jednak brak uszkodzeń;) Dobry, wyraźny ekran, niestety brak czujnika światła, więc np.na słońcu staje się nieczytelny. Kolejny minus to mała ilość czujników-właściwie nie ma nic poza akcelerometrem i zbliżeniowym. Ogólnie wart polecenia w tej klasie cenowej.

  • 0

    31. ~mjr.orzech  2015-02-01 13:42:42  host: c-b21e789b-74736162.cust.telenor.se

    moze wyglad fajny ale obsługa do bani trybi jak stara nokia nawet gorzej wole juz samsunga mojego starego z peknieta szybka, Acer robi dobre laptopy ale telefony do bani na maxa mojego sprzedam jak bede w polsce chocby nawet za 200zł chyba ze wsadze go pod prase 60 Ton jak mnie dalej bedzie wkurzał

  • 0

    32. ~kamag  2015-06-24 11:16:21  host: 84-10-62-50.static.chello.pl

    Telefon mam już prawie rok i jest to najgorszy wybór jakiego mogłam dokonać jeżeli chodzi o sprzęt.
    - zawiesza się
    - niskiej jakości materiały (tylna klapka obłazi z farby)
    - wyświetlacz działa jak chce (czasem reaguje na dotyk a czasem nie)
    - w słońcu wyświetlacz nieczytelny
    Jestem zawiedziona.

  • 0

    33. ~qlej  2015-07-10 13:57:22  host: 176-109-165-98-dolnet.pl

    Telefon tragiczny, strasznie zamula. Powyłączałem zbędne aplikacje i zainstalowałem przeglądarkę, fb, a mimo to wolnej pamięci RAM jest zaledwie 40-70MB. Czasami ma takie zawiechy, że nie da się włączyć przeglądarki. Miałem smartfona z podobnej półki cenowej LGi5 i jeżeli chodzi o szybkość działania to było niebo, a ziemia. Jedynym plusem Acera jest to że jest na dwie karty. Nie polecam.

  • 0

    34. ~edyta  2015-12-12 11:09:50  host: public-gprs353658.centertel.pl

    Mam pytanie nie moge w tym tel sluchac muzyki ogladac filmow o co chodzi?

  • 0

    35. ~paziu  2015-12-20 11:29:19  host: user-94-254-129-34.play-internet.pl

    Gdzie w tym zlomie jest funkcja SMS?!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet