Acer Liquid Z205 - opinie
Telefony Acer Acer Liquid Z205 Opinie o Acer Liquid Z205

Acer Liquid Z205

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Braymer  2015-09-23 03:05:43  host: public-gprs358754.centertel.pl

    150zł nowy z allegro z przedłużenia umowy w t-mobile.

    Rozchodzące się jak ciepłe bułki ovemaxy z allegro za 250 zł, albo myphony z biedronki pod 300zł mają identyczną specyfikację.

    Wykananie bardzo dobre, świetna chropowata tylna klapka. Nie ma szans na wyślizgnięcie się z ręki.
    Czujnik światła jest. 20 aplikacji t-moile i acera do wywalenia, pozostałe 5 nie da się odinstalować, trzeba wyłączyć. Fatalna nakładka. Ale można wszystkie dodatki acera powyłączać i tym sposobem da się uratować nawet domyślny launcher.
    Muli effect nie jest uciążliwy, wystąpił puki co tylko raz podczas wywalania apek/ instalowania nowych. Ogólnie szybkawy nawet jest.
    Rozmowy i internet ok,
    ale aparat wiadomo słaby.

    Idealny telefon dla dziecka.

  • 0

    2. ~aca 55  2015-11-12 20:15:05  host: 92-55-215-254.net.hawetelekom.pl

    mam ten telefon jak narazie chodzi dobrze jestem zadowolony

  • 0

    3. ~Martynix  2016-01-02 08:54:30  host: ip-195-116-196-148.deltanet.com.pl

    Aparat dosyć słaby . Liczyłam na jakieś 5 mPx i kamerę z przodu . Kiedy pobrałam dzwonek na telefon i chciałam go ustawić włączal mi się jakiś inny . Nie mogę ustawić dzwonka na wiadomości , bo i tak włączy mi się ten sam . Czasem znika głos i trzeba wyciągnąć bateria . Obudowa spoko. Czasem telefon strasznie się zacina przy pisaniu tak jak teraz .

  • 0

    4. ~army  2016-02-05 11:11:03  host: 87-206-196-218.dynamic.chello.pl

    wiec tak: dual sim - jest, ładowanie przez usb - jak najbardziej. Nie mogę rozkminic dlaczego gubi mi zasięg przy pełnych kreskach w jednej z kart w dualu. Czasami zamula i drga obraz. Cos porobiłam i apki mi sie nie chciały instalować więc powrót do fabrycznych. I znowu ten sam problem z zasięgiem, bo wcześniej problem znikł i hulało, nie wiem, może to kwestia jakiegoś ustawienia które przez przypadek włączyłam. Aparat -szału nie ma, ale przy dobrej pogodzie w dzień całkiem ładnie sie prezentują zdjęcia. Z tymi dzwonkami to prawda...czasami wywali ustawiony przez użytkownika i dzwoni sobie swoim z automatu...- ki cholera? nie wiem :) Szału nie ma, ale do przeglądania neta w komunikacji publicznej super

  • 0

    5. ~Anbu121  2016-02-14 10:25:40  host: static-46-238-243-141.awacom.net

    Telefon tragedia !!!!
    Niby ma tyle pamięci a to jakaś kpina..
    Mam jeszcze dodatkową pamięc mam kilka zdjęć no i wiadomości nie usuwam a telefon pokazuje że nic pobrać nie moge !
    Pozatym APARAT najgorszy jaki widziałam jak to może być że w tych czasach taki słaby ??? Debilizm
    Pozatym Szybko wyczerpuje sie bateria..
    Mam komórkę 3 miesiące i codziennie ładuje a podkresle że nie słucham muzyki i jej ciągle nie używam i mam włączone oszczedność bateri..
    Jak ide na miasto rano to sie boje że o 15 już mi padnie komórka ..
    No straszny model NIKOMU NIE POLECAM !
    Nie ma funkcji robienia z przodu zdjęć pozatym nie można skrina zrobić w telefonie ..
    Hah Nie widze zalet.. naprawdę ich nie widze .
    Jak ktoś dzwoni to musze czekac dłuższy czas by mi wyświetliło kto dokładnie dzwoni !!!
    Komórka nigdy mi nie spadła na ziemie mam w etui.. ale co z tego jak łapie zawiechy bez upadku na podłgę !
    NIE POLECAM !!!!

  • 0

    7. ~mam go  2016-02-22 13:12:45  host: n09-06-04.opera-mini.net

    dosyć szybki idealny do netu trochę za jaskrawy ekran ale lepszy od noki x kupilem go za 120zl wydajnosc dobra

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet