Telekomunikacja jak na dłoni
  •  
  •  






        FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
SimPlus-przekazywanie połączeń
Autor Wiadomość
dawid_wj 
Nowicjusz



Model telefonu: NOKIA E50, 6822a
Sieć: Plus GSM
Posty: 29
Skąd: Książ Wlkp.
Wysłany: 2006-09-23, 08:11   SimPlus-przekazywanie połączeń

Witam

Czy ktoś orientuje się czy w Sim Plusie można uruchomić usługę przekazywania połączeń. Próbowałem to uruchomić, ale wyskakiwał mi błąd ze "odpowiedź sieci nierozpoznana" czy cos takiego :?
_________________
[you:b407aa7ecc] daj 5-taka

www.polskajazda.pl --> pokaż czym jeździsz

http://polskajazda.pl/Pro...Fiat,Brava/2583 -moje fury
 
 
     
kosaz 
Spamer ;)



Model telefonu: SAMSUNG CORBY; N 3510i; SAMSUNG C260
Sieć: PLUS ABO, OA55<IDEA>
Pomógł: 10 razy
Posty: 664
Skąd: bialystok
Wysłany: 2006-09-23, 08:48   

mozna uruchomic ja tak robilem niedawno z abo na simplusa i odwrotnie. muszisz zmienic czas w opcjach przekazania polaczen w swoim fonie na 30 sekund nastepnie wybrac numer np.+48 60xxxxxxx gdzie x jest numerem przekazanym jak masz inne numery np +48601 100 155 czyli usluga kto dzwonil to musisz skasowac ten numer i w miejsce niego wpuisac swoj numer pamietajac o [+48]
_________________

 
 
     
Aserto 
Cichy Czytelnik


Pomógł: 2 razy
Posty: 56
Wysłany: 2006-09-23, 09:07   

W prepaidach nie ma usługi przekierowań. Identycznie jest w mixach.
 
     
kosaz 
Spamer ;)



Model telefonu: SAMSUNG CORBY; N 3510i; SAMSUNG C260
Sieć: PLUS ABO, OA55<IDEA>
Pomógł: 10 razy
Posty: 664
Skąd: bialystok
Wysłany: 2006-09-23, 09:28   

Aserto nie wiem jak u ciebie ale u mnie w popie simplusie erze fun taktaku heyah samysch swoich to sa jak wiadomo wszystkie prepaidy :) da sie zrobic przekierowanie czesto to robie
_________________

 
 
     
Kaczy 
Mordercza kaczuszka...



Model telefonu: LG Swift Black, BB 9900
Sieć: Orange
Pomógł: 226 razy
Posty: 4615
Skąd: Szczecin/Białogard
Wysłany: 2006-09-23, 11:09   

kosaz napisał/a:
Aserto nie wiem jak u ciebie ale u mnie w popie simplusie erze fun taktaku heyah samysch swoich to sa jak wiadomo wszystkie prepaidy :) da sie zrobic przekierowanie czesto to robie


Aż wziąłem pop`a i sprawdziłem tylko po to, żeby się utwierdzić.
Wyskoczył błąd: "W tej chwili nie dozwolone".

W pełni popieram zdanie Asetro.
_________________
...::: Made for loneliness :::...
 
     
Animatter 
Stały bywalec



Model telefonu: iPhone 5, Samsung Solid
Sieć: Play na Kartę, Play Fresh
Pomógł: 11 razy
Posty: 292
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-09-23, 13:08   

W Tak Taku jest i działa.
 
     
ganc2 
Spamer ;)
od 2006 na forum ;)



Model telefonu: Blackberry 9700
Sieć: Virgin Mobile & Heyah
Pomógł: 7 razy
Posty: 532
Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2006-09-23, 17:00   

kosaz napisał/a:
W Tak Taku jest i działa.

To prawda
_________________
DREDY NA TERENIE CAŁEJ POLSKI - KONTAKT PW!
 
 
     
dawid_wj 
Nowicjusz



Model telefonu: NOKIA E50, 6822a
Sieć: Plus GSM
Posty: 29
Skąd: Książ Wlkp.
Wysłany: 2006-09-23, 17:33   

próbowałem sposobu kosaza i wyskoczył mi komunikat zapytanie niekompletne
To w koncu da sie to jakos zrobic?? Qrde potrzebowal bym tej funkcji :?
_________________
[you:b407aa7ecc] daj 5-taka

www.polskajazda.pl --> pokaż czym jeździsz

http://polskajazda.pl/Pro...Fiat,Brava/2583 -moje fury
 
 
     
silver 
Nowicjusz



Model telefonu: 6020
Sieć: Heyah i stary dobry POP
Posty: 39
Skąd: z Polski
Wysłany: 2006-09-23, 18:40   

Jesli chodzi o przekazywanie rozmowy to w simplusie sie nie da tego zrobić i nawet gdzieś na stronie simplusa to pisze ale nie pamiętam gdzie.

Zadajcie to pytanie Agatce. Agatka wie wszystko :-D
 
     
D@rio 
Expert d/s sieci Plus



Model telefonu: Samsung D900i / Samsung Z400 / Nokia N70 / Nokia 6822
Sieć: Era Biznes / Plus
Pomógł: 159 razy
Posty: 9163
Skąd: Lublin
Wysłany: 2006-09-24, 16:35   

w SIMPLUS-ie nie da się uruchomić PRZEKAZYWANIA POŁĄCZEŃ :!: Jedynym wyjątkiem, pre-paid'em jest Era TakTak gdzie taka usługa jest świadczona użytkownikom....
_________________
 
 
     
lunatik 
Ostrożny rozmówca


Model telefonu: N95
Sieć: simplus
Pomógł: 7 razy
Posty: 103
Skąd: skarland
Wysłany: 2011-03-27, 11:31   

A wie ktoś jak jest obecnie?
Korzystam z dwóch telefonów.
Z simplusa do odbierania (większość rodziny jest w plusie) i z Playa to dzwonienia i nie zawsze chce mi się nosić oba.
Zostaje więc albo przekierowanie gdy nie odbieram przez np. 15 s. albo coś co by mnie informowało via SMS o tym że ktoś dzwonił na plusa (nigdzie nie mogłem znaleźć ani takowej usług ani aplikacji)
 
     
o3134happiness 
Obserwator


Posty: 2
Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-04-09, 16:42   

W Play Fresh i w Era Tak Tak można ustawić przekierowanie połączeń na inny numer.
W MixPlus nie można.
Takie są moje doświadczenia.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template modified by Mich@ł & SirmarK