Telekomunikacja jak na dłoni






SimPlus-przekazywanie połączeń

Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.

Moderatorzy: Kaczy, thonka, Pawrzes, darkangel, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

SimPlus-przekazywanie połączeń

Postprzez dawid_wj » 2006-09-23, 07:11

Witam

Czy ktoś orientuje się czy w Sim Plusie można uruchomić usługę przekazywania połączeń. Próbowałem to uruchomić, ale wyskakiwał mi błąd ze "odpowiedź sieci nierozpoznana" czy cos takiego :?
[you] daj 5-taka

http://www.polskajazda.pl --> pokaż czym jeździsz

http://polskajazda.pl/Profil,Simson,S,51,Fiat,Brava/2583 -moje fury
Avatar użytkownika
dawid_wj
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 2006-05-06, 12:18
Lokalizacja: Książ Wlkp.

Postprzez kosaz » 2006-09-23, 07:48

mozna uruchomic ja tak robilem niedawno z abo na simplusa i odwrotnie. muszisz zmienic czas w opcjach przekazania polaczen w swoim fonie na 30 sekund nastepnie wybrac numer np.+48 60xxxxxxx gdzie x jest numerem przekazanym jak masz inne numery np +48601 100 155 czyli usluga kto dzwonil to musisz skasowac ten numer i w miejsce niego wpuisac swoj numer pamietajac o [+48]
Avatar użytkownika
kosaz
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 664
Dołączył(a): 2006-05-27, 07:58
Lokalizacja: bialystok

Postprzez Aserto » 2006-09-23, 08:07

W prepaidach nie ma usługi przekierowań. Identycznie jest w mixach.
Aserto
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 56
Dołączył(a): 2005-10-05, 09:08

Postprzez kosaz » 2006-09-23, 08:28

Aserto nie wiem jak u ciebie ale u mnie w popie simplusie erze fun taktaku heyah samysch swoich to sa jak wiadomo wszystkie prepaidy :) da sie zrobic przekierowanie czesto to robie
Avatar użytkownika
kosaz
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 664
Dołączył(a): 2006-05-27, 07:58
Lokalizacja: bialystok

Postprzez Kaczy » 2006-09-23, 10:09

kosaz napisał(a):Aserto nie wiem jak u ciebie ale u mnie w popie simplusie erze fun taktaku heyah samysch swoich to sa jak wiadomo wszystkie prepaidy :) da sie zrobic przekierowanie czesto to robie


Aż wziąłem pop`a i sprawdziłem tylko po to, żeby się utwierdzić.
Wyskoczył błąd: "W tej chwili nie dozwolone".

W pełni popieram zdanie Asetro.
[center] ...::: Made for loneliness :::... [/center]
Avatar użytkownika
Kaczy
-#Junior Admin
-#Junior Admin
 
Posty: 4616
Dołączył(a): 2005-11-30, 19:05
Lokalizacja: Szczecin/Białogard

Postprzez Animatter » 2006-09-23, 12:08

W Tak Taku jest i działa.
Avatar użytkownika
Animatter
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 292
Dołączył(a): 2006-06-30, 18:40
Lokalizacja: Polska

Postprzez ganc2 » 2006-09-23, 16:00

kosaz napisał(a):W Tak Taku jest i działa.

To prawda
DREDY NA TERENIE CAŁEJ POLSKI - KONTAKT PW!
Avatar użytkownika
ganc2
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 532
Dołączył(a): 2006-07-01, 13:18
Lokalizacja: Kołobrzeg

Postprzez dawid_wj » 2006-09-23, 16:33

próbowałem sposobu kosaza i wyskoczył mi komunikat zapytanie niekompletne
To w koncu da sie to jakos zrobic?? Qrde potrzebowal bym tej funkcji :?
[you] daj 5-taka

http://www.polskajazda.pl --> pokaż czym jeździsz

http://polskajazda.pl/Profil,Simson,S,51,Fiat,Brava/2583 -moje fury
Avatar użytkownika
dawid_wj
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 2006-05-06, 12:18
Lokalizacja: Książ Wlkp.

Postprzez silver » 2006-09-23, 17:40

Jesli chodzi o przekazywanie rozmowy to w simplusie sie nie da tego zrobić i nawet gdzieś na stronie simplusa to pisze ale nie pamiętam gdzie.

Zadajcie to pytanie Agatce. Agatka wie wszystko :-D
Avatar użytkownika
silver
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 39
Dołączył(a): 2006-02-13, 15:21
Lokalizacja: z Polski

Postprzez D@rio » 2006-09-24, 15:35

w SIMPLUS-ie nie da się uruchomić PRZEKAZYWANIA POŁĄCZEŃ :!: Jedynym wyjątkiem, pre-paid'em jest Era TakTak gdzie taka usługa jest świadczona użytkownikom....
Obrazek
Avatar użytkownika
D@rio
-#
-#
 
Posty: 9162
Dołączył(a): 2005-08-04, 11:22
Lokalizacja: Lublin

Postprzez lunatik » 2011-03-27, 10:31

A wie ktoś jak jest obecnie?
Korzystam z dwóch telefonów.
Z simplusa do odbierania (większość rodziny jest w plusie) i z Playa to dzwonienia i nie zawsze chce mi się nosić oba.
Zostaje więc albo przekierowanie gdy nie odbieram przez np. 15 s. albo coś co by mnie informowało via SMS o tym że ktoś dzwonił na plusa (nigdzie nie mogłem znaleźć ani takowej usług ani aplikacji)
lunatik
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 104
Dołączył(a): 2010-12-24, 16:18
Lokalizacja: skarland

Postprzez o3134happiness » 2011-04-09, 15:42

W Play Fresh i w Era Tak Tak można ustawić przekierowanie połączeń na inny numer.
W MixPlus nie można.
Takie są moje doświadczenia.
o3134happiness
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2010-11-11, 14:58
Lokalizacja: Lublin


Powrót do Technikalia

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości