Telekomunikacja jak na dłoni






[play] Blokada Premium - operatorska. Jak wylaczyc?

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderatorzy: Kaczy, thonka, Pawrzes, darkangel, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

[play] Blokada Premium - operatorska. Jak wylaczyc?

Postprzez wyzwolenia » 23 gru 2012, o 13:41

mam cos takiego wlaczone na moim koncie. Widze to w play24.
Starter mam z promocji Cocacola. Da sie to wylaczyc? Chce wyslac sms premium za 0,50zl
wyzwolenia
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 265
Dołączył(a): 4 sie 2011, o 22:36
Lokalizacja: interent

 

Postprzez aizo » 23 gru 2012, o 13:42

Wyłącz to właśnie na play 24 w zakładach USŁUGI
Wyłączanie może potrwać do 24h
[center] http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 5574551312
Licznik wyświetleń stron z moimi postami od 26.XII.2012
Obrazek

[/center]
aizo
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1156
Dołączył(a): 26 mar 2006, o 19:11
Lokalizacja: PL
Pochwały: 48
Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Play Fresh -Stare Zbieraj minuty

 

Postprzez wyzwolenia » 23 gru 2012, o 13:49

ale drogi kolego nie ma przy tym przycisku wylacz!
wyzwolenia
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 265
Dołączył(a): 4 sie 2011, o 22:36
Lokalizacja: interent

 

Postprzez aizo » 23 gru 2012, o 14:02

Obrazek

Masz tak czy gdzie indziej patrzysz?
[center] http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 5574551312
Licznik wyświetleń stron z moimi postami od 26.XII.2012
Obrazek

[/center]
aizo
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1156
Dołączył(a): 26 mar 2006, o 19:11
Lokalizacja: PL
Pochwały: 48
Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Play Fresh -Stare Zbieraj minuty

 

Postprzez artix » 23 gru 2012, o 14:17

Trza doładować konto...
artix
Młody wyjadacz
Młody wyjadacz
 
Posty: 403
Dołączył(a): 15 sie 2011, o 14:24
Lokalizacja: Krk
Pochwały: 6
Sieć: VirginPlay

 

Postprzez jacjac » 23 gru 2012, o 15:02

U mnie mimo doładowania, a nawet dwóch, dalej nie szło wysyłać sms premium.

Musiałem zadzwonić do boku i w ciągu 24h ściągnęli.
jacjac
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 182
Dołączył(a): 16 gru 2012, o 21:30
Lokalizacja: pl
Pochwały: 1

 

Postprzez artix » 23 gru 2012, o 16:29

Bo odblokowują za jakiś czas po doładowaniu.
artix
Młody wyjadacz
Młody wyjadacz
 
Posty: 403
Dołączył(a): 15 sie 2011, o 14:24
Lokalizacja: Krk
Pochwały: 6
Sieć: VirginPlay

 

Postprzez jacjac » 23 gru 2012, o 18:50

artix, chyba 24h, ale ja dzwoniłem do boku po 3 dniach, bo dalej była blokada.
jacjac
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 182
Dołączył(a): 16 gru 2012, o 21:30
Lokalizacja: pl
Pochwały: 1

 

Postprzez pakierhakierxd » 24 gru 2012, o 10:44

Też to miałem ale po dniu gdzieś zdjęli :),ps. też starter coca coli-wykorzystałem do do netu w routerze :D
Pozdrawiam :)
pakierhakierxd
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 3908
Dołączył(a): 20 sty 2011, o 21:12
Lokalizacja: Supraśl
Pochwały: 60
Model telefonu: S5 Citytone 4 lite
Sieć: Play Aero2 Orange

 

Postprzez german » 14 lis 2013, o 21:10

Doładowałem konto, blokada za 15 min była wyłączona.
german
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 71
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 23:26
Lokalizacja: Wawa
Pochwały: 1
Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Klucz, Play, MTS, Beeline, Life:)


Powrót do Oferta prepaid i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości