Telekomunikacja jak na dłoni






[play] Blokada Premium - operatorska. Jak wylaczyc?

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderatorzy: thonka, Pawrzes, darkangel, Kaczy, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

[play] Blokada Premium - operatorska. Jak wylaczyc?

Postprzez wyzwolenia » 23 gru 2012, o 12:41

mam cos takiego wlaczone na moim koncie. Widze to w play24.
Starter mam z promocji Cocacola. Da sie to wylaczyc? Chce wyslac sms premium za 0,50zl
wyzwolenia
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 248
Dołączył(a): 4 sie 2011, o 21:36
Lokalizacja: interent

Postprzez aizo » 23 gru 2012, o 12:42

Wyłącz to właśnie na play 24 w zakładach USŁUGI
Wyłączanie może potrwać do 24h
[center] http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 5574551312
Licznik wyświetleń stron z moimi postami od 26.XII.2012
Obrazek

[/center]
aizo
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 26 mar 2006, o 18:11
Lokalizacja: PL
Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Play Fresh -Stare Zbieraj minuty

Postprzez wyzwolenia » 23 gru 2012, o 12:49

ale drogi kolego nie ma przy tym przycisku wylacz!
wyzwolenia
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 248
Dołączył(a): 4 sie 2011, o 21:36
Lokalizacja: interent

Postprzez aizo » 23 gru 2012, o 13:02

Obrazek

Masz tak czy gdzie indziej patrzysz?
[center] http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 5574551312
Licznik wyświetleń stron z moimi postami od 26.XII.2012
Obrazek

[/center]
aizo
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 26 mar 2006, o 18:11
Lokalizacja: PL
Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Play Fresh -Stare Zbieraj minuty

Postprzez artix » 23 gru 2012, o 13:17

Trza doładować konto...
artix
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 381
Dołączył(a): 15 sie 2011, o 13:24
Lokalizacja: Krk
Sieć: VirginPlay

Postprzez jacjac » 23 gru 2012, o 14:02

U mnie mimo doładowania, a nawet dwóch, dalej nie szło wysyłać sms premium.

Musiałem zadzwonić do boku i w ciągu 24h ściągnęli.
jacjac
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 182
Dołączył(a): 16 gru 2012, o 20:30
Lokalizacja: pl

Postprzez artix » 23 gru 2012, o 15:29

Bo odblokowują za jakiś czas po doładowaniu.
artix
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 381
Dołączył(a): 15 sie 2011, o 13:24
Lokalizacja: Krk
Sieć: VirginPlay

Postprzez jacjac » 23 gru 2012, o 17:50

artix, chyba 24h, ale ja dzwoniłem do boku po 3 dniach, bo dalej była blokada.
jacjac
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 182
Dołączył(a): 16 gru 2012, o 20:30
Lokalizacja: pl

Postprzez pakierhakierxd » 24 gru 2012, o 09:44

Też to miałem ale po dniu gdzieś zdjęli :),ps. też starter coca coli-wykorzystałem do do netu w routerze :D
Pozdrawiam :)
pakierhakierxd
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 3583
Dołączył(a): 20 sty 2011, o 20:12
Lokalizacja: Supraśl
Model telefonu: Lg G2 Rbm One
Sieć: Play Orange

Postprzez german » 14 lis 2013, o 20:10

Doładowałem konto, blokada za 15 min była wyłączona.
german
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 71
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 22:26
Lokalizacja: Wawa
Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Klucz, Play, MTS, Beeline, Life:)


Powrót do Oferta prepaid i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: cvas i 4 gości