•  
  •  






        FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
[play] Blokada Premium - operatorska. Jak wylaczyc?
Autor Wiadomość
wyzwolenia 
Stały bywalec


Posty: 248
Skąd: interent
Wysłany: 2012-12-23, 12:41   [play] Blokada Premium - operatorska. Jak wylaczyc?

mam cos takiego wlaczone na moim koncie. Widze to w play24.
Starter mam z promocji Cocacola. Da sie to wylaczyc? Chce wyslac sms premium za 0,50zl
 
     
aizo 
Kusalagupagup



Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Play Fresh -Stare Zbieraj minuty
Pomógł: 48 razy
Posty: 1139
Skąd: PL
Wysłany: 2012-12-23, 12:42   

Wyłącz to właśnie na play 24 w zakładach USŁUGI
Wyłączanie może potrwać do 24h
_________________
http://signup.leagueofleg...909d25574551312
Licznik wyświetleń stron z moimi postami od 26.XII.2012


 
 
     
wyzwolenia 
Stały bywalec


Posty: 248
Skąd: interent
Wysłany: 2012-12-23, 12:49   

ale drogi kolego nie ma przy tym przycisku wylacz!
 
     
aizo 
Kusalagupagup



Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Play Fresh -Stare Zbieraj minuty
Pomógł: 48 razy
Posty: 1139
Skąd: PL
Wysłany: 2012-12-23, 13:02   



Masz tak czy gdzie indziej patrzysz?
_________________
http://signup.leagueofleg...909d25574551312
Licznik wyświetleń stron z moimi postami od 26.XII.2012


 
 
     
artix 
Zapalony dyskutant


Sieć: Play/Heyah/T-Mobile/Orange/Virgin
Pomógł: 6 razy
Posty: 366
Skąd: Krk
Wysłany: 2012-12-23, 13:17   

Trza doładować konto...
 
 
     
jacjac 
Ostrożny rozmówca


Pomógł: 1 raz
Posty: 182
Skąd: pl
Wysłany: 2012-12-23, 14:02   

U mnie mimo doładowania, a nawet dwóch, dalej nie szło wysyłać sms premium.

Musiałem zadzwonić do boku i w ciągu 24h ściągnęli.
 
     
artix 
Zapalony dyskutant


Sieć: Play/Heyah/T-Mobile/Orange/Virgin
Pomógł: 6 razy
Posty: 366
Skąd: Krk
Wysłany: 2012-12-23, 15:29   

Bo odblokowują za jakiś czas po doładowaniu.
 
 
     
jacjac 
Ostrożny rozmówca


Pomógł: 1 raz
Posty: 182
Skąd: pl
Wysłany: 2012-12-23, 17:50   

artix, chyba 24h, ale ja dzwoniłem do boku po 3 dniach, bo dalej była blokada.
 
     
pakierhakierxd 



Model telefonu: Lg G2,Alcatel Move
Sieć: Play
Pomógł: 49 razy
Posty: 3257
Skąd: Supraśl
Wysłany: 2012-12-24, 09:44   

Też to miałem ale po dniu gdzieś zdjęli :) ,ps. też starter coca coli-wykorzystałem do do netu w routerze :D
 
     
german 
Cichy Czytelnik


Model telefonu: Nokia E51
Sieć: Klucz, Play, MTS, Beeline, Life:)
Pomógł: 1 raz
Posty: 70
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-14, 20:10   

Doładowałem konto, blokada za 15 min była wyłączona.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template modified by Mich@ł & SirmarK