Telekomunikacja jak na dłoni






[Plus] jak doladowac konto nie znajac numeru

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderatorzy: thonka, Pawrzes, darkangel, Kaczy, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

[Plus] jak doladowac konto nie znajac numeru

Postprzez TheArt » 18 paź 2012, o 17:23

Witam, mam numer w 36i6 i plusie i chce je doladowac ale nie znam ich numerow, macie jakies magiczne sztuczki
Ostatnio edytowano 18 paź 2012, o 20:02 przez TheArt, łącznie edytowano 1 raz
ODRADZAM VIRGIN MOBILE, TO ZŁODZIEJE
TheArt
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 439
Dołączył(a): 25 sie 2011, o 12:44
Lokalizacja: Silesia
Model telefonu: HTC

Postprzez bolek2004 » 18 paź 2012, o 17:39

Kupić kod doładowujący w sklepie/kiosku i doładować za pomocą *123* ??
Jeśli masz telefon z androidem to możesz spróbować w ustawieniach/informacje o telefonie/informacje o telefonie sprawdzić numer, jeśli nie z androidem to też często w telefonach jest taka opcja jak numer własny albo o statusie telefonu.
Ostatnio edytowano 18 paź 2012, o 17:48 przez bolek2004, łącznie edytowano 1 raz
bolek2004
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1399
Dołączył(a): 8 maja 2008, o 15:42
Lokalizacja: LBN
Model telefonu: zte blade
Sieć: fresh/PNK/aero2/OFnK

Postprzez DanielR » 18 paź 2012, o 17:39

Pierwsza jaka się nasuwa, to zadzwonić z tych numerów na jakiś twój, znany Ci numer, który masz w innym telefonie, a przy sobie.
DanielR
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 2159
Dołączył(a): 2 sie 2009, o 21:44
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Sieć: Virgin Mobile

Postprzez TheArt » 18 paź 2012, o 17:54

Chodzi o to ze numery wygasly, logują się do sieci ale mówią że aby reaktywować należy doładować a zdrapek nie kupuje w kioskach, raczej korzystam z doładowania online.
ODRADZAM VIRGIN MOBILE, TO ZŁODZIEJE
TheArt
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 439
Dołączył(a): 25 sie 2011, o 12:44
Lokalizacja: Silesia
Model telefonu: HTC

Postprzez bolek2004 » 18 paź 2012, o 18:05

No to jeśli chodzi o plusa to nie ma innej możliwości sprawdzenia numeru.
bolek2004
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1399
Dołączył(a): 8 maja 2008, o 15:42
Lokalizacja: LBN
Model telefonu: zte blade
Sieć: fresh/PNK/aero2/OFnK

Postprzez wtd » 18 paź 2012, o 18:09

TheArt napisał(a):a zdrapek nie kupuje w kioskach, raczej korzystam z doładowania online.

No to ten raz pójdź do kiosku i kup tam doładowanie, choćby i za 5 pln.
wtd
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1745
Dołączył(a): 9 lip 2007, o 16:03
Lokalizacja: wwa
Model telefonu: iphone5
Sieć: orange

Postprzez artix » 18 paź 2012, o 18:35

Dużo telefonów pokazuje w kontaktach własny numer, działa np. w samsungu E1080, C3322, nokii 3220, Sony Ericssonie K510i
artix
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 377
Dołączył(a): 15 sie 2011, o 13:24
Lokalizacja: Krk
Sieć: Play/Heyah/T-Mobile/Orange/Virgin

Postprzez Kryniczanin » 18 paź 2012, o 18:43

A SMS sos czy coś w tym stylu plus to miał na USSD.
Pasjonatów Kolei zapraszam na

http://kolejowe-sprawy.pl
Kryniczanin
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1248
Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:48
Lokalizacja: Krynica Zdrój
Model telefonu: Dużo tego :-)
Sieć: Dużo tego :-)

Postprzez Pijo » 18 paź 2012, o 18:57

Jest jeszcze usługa Zadzwoń do mnie - http://nakarte.plus.pl/v.do?idx=836311.

Sprawdzałem ją przed chwilą i nie działa mi toto w 36,6 albo jak to zwykle w Plusie kody USSD "mają wolne".
Pijo
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1077
Dołączył(a): 8 sty 2008, o 20:48
Lokalizacja: Podlasie/Mazowsze
Model telefonu: Moto G
Sieć: RBM NoLimits 2GB

Postprzez Sig » 18 paź 2012, o 19:02

Jak ktoś jest za leniwy, żeby pójść do kiosku i koniecznie chce to robić online, to przecież taki kod spokojnie może kupić na Allegro (także taniej od nominału). W opisach aukcji zawsze jest podane, czy ktoś doładowuje numer bezpośrednio (i trzeba go podać), czy przysyła kod z terminala.
Nie widzę "problemu".
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.
Sig
-#
-#
Avatar użytkownika
 
Posty: 1445
Dołączył(a): 20 maja 2009, o 14:48
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: działający
Sieć: szara

Postprzez TheArt » 18 paź 2012, o 19:03

Dopóki nie poznam numeru dopóty nie chce doladowywac.
ODRADZAM VIRGIN MOBILE, TO ZŁODZIEJE
TheArt
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 439
Dołączył(a): 25 sie 2011, o 12:44
Lokalizacja: Silesia
Model telefonu: HTC

Postprzez jarekb11 » 18 paź 2012, o 19:11

A na co ci nry których nie pamiętasz olej je i kup se nowe.
Pomogłem? Wciśnij "POMÓGŁ" 
jarekb11
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 261
Dołączył(a): 2 paź 2012, o 19:58
Lokalizacja: Wilkowice
Model telefonu: Samsung GT-I8160 (Ace 2)
Sieć: T-mobile


Powrót do Oferta prepaid i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: pomocy i 12 gości