Telekomunikacja jak na dłoni






[Plus] jak doladowac konto nie znajac numeru

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderatorzy: Kaczy, thonka, Pawrzes, darkangel, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

[Plus] jak doladowac konto nie znajac numeru

Postprzez TheArt » 2012-10-18, 17:23

Witam, mam numer w 36i6 i plusie i chce je doladowac ale nie znam ich numerow, macie jakies magiczne sztuczki
Ostatnio edytowano 2012-10-18, 20:02 przez TheArt, łącznie edytowano 1 raz
ODRADZAM VIRGIN MOBILE, TO ZŁODZIEJE
TheArt
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 439
Dołączył(a): 2011-08-25, 12:44
Lokalizacja: Silesia

Postprzez bolek2004 » 2012-10-18, 17:39

Kupić kod doładowujący w sklepie/kiosku i doładować za pomocą *123* ??
Jeśli masz telefon z androidem to możesz spróbować w ustawieniach/informacje o telefonie/informacje o telefonie sprawdzić numer, jeśli nie z androidem to też często w telefonach jest taka opcja jak numer własny albo o statusie telefonu.
Ostatnio edytowano 2012-10-18, 17:48 przez bolek2004, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
bolek2004
-#
-#
 
Posty: 1391
Dołączył(a): 2008-05-08, 15:42
Lokalizacja: LBN

Postprzez DanielR » 2012-10-18, 17:39

Pierwsza jaka się nasuwa, to zadzwonić z tych numerów na jakiś twój, znany Ci numer, który masz w innym telefonie, a przy sobie.
Avatar użytkownika
DanielR
-#
-#
 
Posty: 2157
Dołączył(a): 2009-08-02, 21:44
Lokalizacja: zachodniopomorskie

Postprzez TheArt » 2012-10-18, 17:54

Chodzi o to ze numery wygasly, logują się do sieci ale mówią że aby reaktywować należy doładować a zdrapek nie kupuje w kioskach, raczej korzystam z doładowania online.
ODRADZAM VIRGIN MOBILE, TO ZŁODZIEJE
TheArt
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 439
Dołączył(a): 2011-08-25, 12:44
Lokalizacja: Silesia

Postprzez bolek2004 » 2012-10-18, 18:05

No to jeśli chodzi o plusa to nie ma innej możliwości sprawdzenia numeru.
Avatar użytkownika
bolek2004
-#
-#
 
Posty: 1391
Dołączył(a): 2008-05-08, 15:42
Lokalizacja: LBN

Postprzez wtd » 2012-10-18, 18:09

TheArt napisał(a):a zdrapek nie kupuje w kioskach, raczej korzystam z doładowania online.

No to ten raz pójdź do kiosku i kup tam doładowanie, choćby i za 5 pln.
Avatar użytkownika
wtd
-#
-#
 
Posty: 1745
Dołączył(a): 2007-07-09, 16:03
Lokalizacja: wwa

Postprzez artix » 2012-10-18, 18:35

Dużo telefonów pokazuje w kontaktach własny numer, działa np. w samsungu E1080, C3322, nokii 3220, Sony Ericssonie K510i
artix
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 376
Dołączył(a): 2011-08-15, 13:24
Lokalizacja: Krk

Postprzez Kryniczanin » 2012-10-18, 18:43

A SMS sos czy coś w tym stylu plus to miał na USSD.
Pasjonatów Kolei zapraszam na

http://kolejowe-sprawy.pl
Avatar użytkownika
Kryniczanin
-#
-#
 
Posty: 1247
Dołączył(a): 2010-02-27, 21:48
Lokalizacja: Krynica Zdrój

Postprzez Pijo » 2012-10-18, 18:57

Jest jeszcze usługa Zadzwoń do mnie - http://nakarte.plus.pl/v.do?idx=836311.

Sprawdzałem ją przed chwilą i nie działa mi toto w 36,6 albo jak to zwykle w Plusie kody USSD "mają wolne".
Avatar użytkownika
Pijo
-#
-#
 
Posty: 1077
Dołączył(a): 2008-01-08, 20:48
Lokalizacja: Podlasie/Mazowsze

Postprzez Sig » 2012-10-18, 19:02

Jak ktoś jest za leniwy, żeby pójść do kiosku i koniecznie chce to robić online, to przecież taki kod spokojnie może kupić na Allegro (także taniej od nominału). W opisach aukcji zawsze jest podane, czy ktoś doładowuje numer bezpośrednio (i trzeba go podać), czy przysyła kod z terminala.
Nie widzę "problemu".
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.
Avatar użytkownika
Sig
-#
-#
 
Posty: 1443
Dołączył(a): 2009-05-20, 14:48
Lokalizacja: Polska

Postprzez TheArt » 2012-10-18, 19:03

Dopóki nie poznam numeru dopóty nie chce doladowywac.
ODRADZAM VIRGIN MOBILE, TO ZŁODZIEJE
TheArt
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 439
Dołączył(a): 2011-08-25, 12:44
Lokalizacja: Silesia

Postprzez jarekb11 » 2012-10-18, 19:11

A na co ci nry których nie pamiętasz olej je i kup se nowe.
Pomogłem? Wciśnij "POMÓGŁ" 
jarekb11
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 261
Dołączył(a): 2012-10-02, 19:58
Lokalizacja: Wilkowice


Powrót do Oferta prepaid i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: remi89 i 10 gości