Telekomunikacja jak na dłoni
  •  
  •  






        FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
[6310i] ->numery ->6210navigator - jak przenieść ?
Autor Wiadomość
DrAndrzej 
Obserwator


Posty: 3
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-08-19, 11:32   [6310i] ->numery ->6210navigator - jak przenieść ?

witajcie
prosze o wskazowkę jak przenieść numery telefonów zapisane w pamieci telefonu 6310i do nokii 6210navi ?

skopiowałem kontakty na 6310 na karte sim[napisało że nie skopiowało 65 bo juz brak miejsca, ] , włożyłem kartę do 6210navi i niczego nie widzi !

karta sim pewnie starego typu - juz 3 czy 4 telefon na tej samej karcie
numery pewnie na karcie sim jakieś sie skopiowały bo ponowna próba kopiowania od razu daje komunikat brak miejsca

myślałem o poł przez irda , ale 6210navi nie ma chyba irdy
_________________
pozdrawiam
Andrzej
 
     
Pijo 



Model telefonu: Moto G
Sieć: RBM NoLimits 2GB
Pomógł: 49 razy
Posty: 1076
Skąd: Podlasie/Mazowsze
Wysłany: 2009-08-19, 11:41   

- Bluetooth??

- PC Suite ??
 
     
Łukasz_W 
Stały bywalec


Model telefonu: 3310, E51
Sieć: MixPlus, TakTak, Fresh, Play Online NK
Pomógł: 8 razy
Posty: 206
Skąd: Gołyń (ERW)
Wysłany: 2009-08-19, 12:58   

Prawdopodobnie 6210 widzi tylko numery zapisane w pamieci telefonu. Ustaw w opcjach żeby widziała te z karty Sim i skopiuj je do fona. Jak skopiujue to skasuj te z karty pamięci, przełóż ją do 6310i i skopiuj na kartę pozostałę 65 numerów, a potem tak samo skopiuj do nowego fona. Sposób trochę może prymitywny, ale powinien być skuteczny. Mozesz też sprobować zrobić jak przedmóca napisał.
 
     
orson_dzi 
TELEPOLIS.PL
Keep ya head up.



Model telefonu: P7;Moto G; Xperia Tipo; LG P990; C905; K770i; Nokia 3120, Siemens A51
Sieć: njubaj; Oranż
Pomógł: 1127 razy
Posty: 18160
Skąd: Wasilków
Wysłany: 2009-08-19, 14:15   

Pijo napisał/a:
- PC Suite ??

Tu powinno zadziałać. A nie, to post wyżej też powinien pomóc ;) .
_________________
Było: my400X; E250; K1; W810i; W890i; G600; N73; i550; 6300; V235; Z300i; 1600; G500; K770i, D750i@W800i, E398; KC910; KF600; B3410; i450; E8; Pixon, P1i; KM900; X10; Ch@t 355; Gleam; Wilder; U8500, Wave 533; i8510; Vivaz; C2-02; S7220; X1-01; Ace; Nokia 101; ZTE Tania; Asha 302; 303; 200; S5610;Desire C; LG L3; OT 918d; Lumia 610; Galaxy S Advance; Xperia U; Asha 306; Desire X; Xperia E; LG P970; Xperia V; Nexus 4; Xperia SP; Defy; Nokia 301; L5 II; Huawei P6; L7 II; Desire 500; Xperia M + SW2; SGS 4 + Gear; Lumia 925; MyPhone Next; Orange Reyo; Xperia M2; Cat B100; Xperia T3; LG L9 II

Jest: 3120, Siemens A51; C905; K770i; LG P990; Xperia Tipo; Moto G; Huawei P7; Philips W6500; myPhone Luna
 
     
DrAndrzej 
Obserwator


Posty: 3
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-08-20, 09:32   

dziękuję za porady
jeszcze 1 może trywialne pytanie
jak skasować numery TYLKO z karty SIM ??

to komuś mam zrobić przeniesienie numerów i wolę nie narozrabiać
_________________
pozdrawiam
Andrzej
 
     
Orfi 
Spamer ;)


Model telefonu: Nokia E51, E52, N8, 6310i,SGS II
Sieć: Plus,PLAY,Orange,T-Mobile,Virgin Mobile
Pomógł: 29 razy
Posty: 607
Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2009-08-20, 09:59   

Włóż kartę SIM do tej 6310i i uruchom telefon a następnie naciśnij Spis tel., Usuń,Wybierz, zapyta czy pojedynczo czy wszystkie (wybierz tak jak potrzebujesz), następnie wyświetli czy z karty SIM czy z pamięci telefonu i to tyle.
_________________
Orfi
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template modified by Mich@ł & SirmarK