Telekomunikacja jak na dłoni






[Plus] Nie moge dodzwonic sie pod konkretny numer :( Czemu?

Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.

Moderatorzy: Kaczy, thonka, Pawrzes, darkangel, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

[Plus] Nie moge dodzwonic sie pod konkretny numer :( Czemu?

Postprzez sex0 » 2008-07-29, 16:44

Witam. Dzwonilem do dziewczyny zawsze i bylo dobrze. Jednak dzisiaj dzwonie i wpadam na sekretarke ze jest abonent jest teraz niedostepny czy cos. Pomyslalem ze pewnie bateria padla.. Jednak dzwonie pol godziny pozniej i na moim telefonie wyswietla sie napis "polaczenie nieudane" i juz nie ma sekretarki sygnalu ani kompletnie nic, tylko taki napis... A jak zadzwonie z telefonu stacjonarnego to slysze taki przerywany sygnal jakby zajete. Niemozliwe zeby gadala 20 godzin przeciez. A logicznie myslac gdyby uszkodzil sie jej telefon albo karta sim to najwyzej bym slyszalem dalej "abonent czasowo niedostepny" czy cos takiego. A nie kompletnie glucho i napis "polaczenie nieudane" Co jest prosze bardzo o pomoc
Ostatnio edytowano 2008-07-29, 19:22 przez sex0, łącznie edytowano 1 raz
sex0
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2008-07-29, 16:39
Lokalizacja: Wwa

Postprzez przemek910 » 2008-07-29, 17:18

moze rozwiazala umowe? albo przenosi nr?

idz do niej i sprawdz czy z jej telefonem wszystko w porzadku
przemek910
-#
-#
 
Posty: 4522
Dołączył(a): 2005-08-29, 17:17
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: j10i2
Sieć: play

Postprzez tesla » 2008-07-29, 18:30

sex0 napisał(a):A nie kompletnie glucho i napis "polaczenie nieudane"
od tego kolego masz biuro obsługi klienta, co my możemy??
Na końcu zdania dajemy kropkę, potem spację i zaczynamy z dużej litery. Proste?
Avatar użytkownika
tesla
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 650
Dołączył(a): 2007-08-27, 22:12
Lokalizacja: z cienia

Postprzez sex0 » 2008-07-29, 19:54

a jesli by wybrala w telefonie opcje ze odrzuca wszystkie polaczenia z gory nie patrzac jakie to co by wtedy pisalo u mnie albo co bym slyszal?
sex0
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2008-07-29, 16:39
Lokalizacja: Wwa

Postprzez przemek910 » 2008-07-29, 20:23

sygnał zajętości
przemek910
-#
-#
 
Posty: 4522
Dołączył(a): 2005-08-29, 17:17
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: j10i2
Sieć: play

Postprzez Prometo » 2008-07-29, 20:25

Spróbuj wysłać sms-a czy dojdzie.
Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl
Avatar użytkownika
Prometo
-#
-#
 
Posty: 3545
Dołączył(a): 2006-07-03, 11:53
Lokalizacja: Polska, wieś
Model telefonu: SE Elm, Nokia 6151
Sieć: Era, Play Fresh

Postprzez sex0 » 2008-07-29, 21:02

wlasnie byc moze ten sygnal mam tzn w moim telefonie moze byc wlasnie jako ten napis. a jesli by te polaczenia byly odrzucane to mozliwe zeby sms tez? bo sms nie dochodzi
sex0
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2008-07-29, 16:39
Lokalizacja: Wwa

Postprzez przemek910 » 2008-07-29, 21:22

to jest twoja dziewczyna czy jestes jej wrogiem?

slyszalbys sygnał, a po chwili komunikat na tel. 'zajete' (zalezy od telefonu)

jaki ma ona telefon? jak symbian, to wszystko możliwe, ale nie wiem, co wtedy z raportami doręczenia
przemek910
-#
-#
 
Posty: 4522
Dołączył(a): 2005-08-29, 17:17
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: j10i2
Sieć: play

Postprzez vinc » 2008-07-30, 07:45

przemek910 napisał(a):to jest twoja dziewczyna czy jestes jej wrogiem?


Właśnie. Wygląda na to jakby ktoś nie chciał mieć z Tobą kontaktu.

Skoro to Twoja dziewczyna to dawno byś rozwiązał ten problem dzwoniąc do osoby, która ma z nią kontakt :roll: by sprawdziła co się dzieje. Jeszcze są inne możliwości kontaktu takie jak mail, gg itd.
Obrazek
Avatar użytkownika
vinc
-#
-#
 
Posty: 3197
Dołączył(a): 2006-08-27, 13:29
Lokalizacja: Warszawa
Model telefonu: w sam raz dla mnie
Sieć: Play i Wi-Fi


Powrót do Technikalia

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości