Telekomunikacja jak na dłoni
  •  
  •  






        FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Zapisywanie danych na karcie pamieci
Autor Wiadomość
;Domelo 
Spamer ;)



Model telefonu: Xperia P
Sieć: :Plus
Pomógł: 43 razy
Posty: 704
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2008-04-05, 11:25   Zapisywanie danych na karcie pamieci

Wie może ktoś jaki model samunga zapisuje dane przesłane przez bluetooth'a od razu na karcie pamieci a nie na pamieci wewnętrznej ?? Czy wogóle taki jest model ??
_________________
c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->SE Neo V-->Xperia P


Nokia - zakała telefonów :smt005
 
 
     
user_delete3
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-06, 18:49   

Przy przesyłaniu plików przez bluetooth nie ma możliwości bezpośredniego zapisania ich na karcie pamięci. Jedynie w przypadku zapełnienia pamięci telefonu , pojawi sie okno że pamięć jest pełna i czy zapisać na karcie pamięci.
 
     
;Domelo 
Spamer ;)



Model telefonu: Xperia P
Sieć: :Plus
Pomógł: 43 razy
Posty: 704
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2008-04-07, 17:45   

Ok dzięki . Szkoda że nie jest to rozwiązane tak jak w SE . Myślałem a raczej slyszałem że jakiś model tej marki ma możliwość bezpośredniego zapisywania danych przesyłanych z innego telefonu na kartę pamięci
_________________
c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->SE Neo V-->Xperia P


Nokia - zakała telefonów :smt005
 
 
     
roni_ 
Stały bywalec


Model telefonu: SE W850i
Sieć: SimPLUS
Pomógł: 15 razy
Posty: 275
Skąd: z mamusi
Wysłany: 2008-04-07, 23:18   

Cytat:
Przy przesyłaniu plików przez bluetooth nie ma możliwości bezpośredniego zapisania ich na karcie pamięci. Jedynie w przypadku zapełnienia pamięci telefonu , pojawi sie okno że pamięć jest pełna i czy zapisać na karcie pamięci.

Nie wiem czy we wszystkich, ale w niektórych samsungach pojawi się komunikat, że nie ma miejsca na karcie mimo, że na zewnętrznej jest.
 
 
     
gyny 
Obserwator


Posty: 2
Skąd: gliwice
Wysłany: 2008-11-03, 15:36   

kupiłem ostatnio Omnie i w momecie przesyłania danych wszystko lokuje sie w pamieci podrecznej (glównej)jak zrobic w ustawieniach aby przesylane pliki były zapisane w pamieci telefonu (moja pamięc ) .pozdrawiam
 
     
microcom 
Ostrożny rozmówca



Model telefonu: HTC Tytn ,Nokia E51
Sieć: Play, Play Online
Pomógł: 6 razy
Posty: 118
Skąd: najczęściej z pracy
Wysłany: 2008-11-14, 07:44   

Zainstaluj sobie samsung pc studio w nim masz możliwość zapisania odrazu na karcie pamięci a jeżeli chodzi o przesłanie z telefonu na tel to niema możliwości.
 
     
miciugo 
Cichy Czytelnik



Model telefonu: htc one, htc desire hd, samsung omnia i900
Sieć: orange
Pomógł: 5 razy
Posty: 79
Skąd: zadupie
Wysłany: 2008-12-05, 01:05   

gyny jeżeli chcesz zapisać dane które pobierasz przez blutoha ,musisz w ustawieniach blutoha wejść na FTP,izmienić katalog w którym ma być zapis. :roll: Takie trzy kropeczki które trzeba nacisnąć :lol:
_________________

Ostatnio zmieniony przez miciugo 2008-12-30, 19:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Monika1989 
Obserwator


Posty: 3
Skąd: krakow
Wysłany: 2008-12-16, 16:11   

hej a co mam zrobic w ustawieniach jesli chce zeby wszystko i zdjecia ktore robie i muzyke zeby zapisywalo mi sie to na karcie pamieci a nie na telefonie ?
 
     
kowcio 


Model telefonu: HTC ONE S, Samsung Galaxy S5, Nokia Lumia 630
Sieć: T-Mobile, Orange
Pomógł: 425 razy
Posty: 8220
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-12-16, 16:15   

Monika1989 napisał/a:
hej a co mam zrobic w ustawieniach jesli chce zeby wszystko i zdjecia ktore robie i muzyke zeby zapisywalo mi sie to na karcie pamieci a nie na telefonie ?

Hej, hej, a skąd mam wiedzieć, jaki masz model telefonu...?
_________________
Moje testy wideo - Nokia 301, Lumia 720, 210 Dual SIM i Huawei Y300.
Zapraszam na telefonytablety.pl
 
 
     
Monika1989 
Obserwator


Posty: 3
Skąd: krakow
Wysłany: 2008-12-16, 16:22   

samsung S7330
 
     
kowcio 


Model telefonu: HTC ONE S, Samsung Galaxy S5, Nokia Lumia 630
Sieć: T-Mobile, Orange
Pomógł: 425 razy
Posty: 8220
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-12-16, 16:25   

Jak włączysz aparat, daj opcje, ustawienia, i poszukaj opcji, żeby zdjęcia zapisywały się na karcie pamięci, nie ma telefonie.
Co do muzyki, to nie wiem ;) Chyba tego nie zmienisz.
PS. Pamiętaj, żeby sformatować kartę pamięci, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś ;)
_________________
Moje testy wideo - Nokia 301, Lumia 720, 210 Dual SIM i Huawei Y300.
Zapraszam na telefonytablety.pl
 
 
     
Monika1989 
Obserwator


Posty: 3
Skąd: krakow
Wysłany: 2008-12-16, 16:27   

karte sformatowalam mam w ustawieniach ze ma mi zapisywac na karcie pamieci i dalej na komie mi zapisauje nie rozumiem juz tego :( ehh
 
     
gocha_to_ja 
Obserwator


Model telefonu: samsung
Posty: 1
Skąd: Kęty
Wysłany: 2010-05-30, 15:53   

Powiem tak: ja tego szukałam w Samsungu Avila i znalazłam:)
menu - ustawienia - ustawienie pamięci - domyślna pamięć i tak się wszystko da zmienić.
 
     
kowcio 


Model telefonu: HTC ONE S, Samsung Galaxy S5, Nokia Lumia 630
Sieć: T-Mobile, Orange
Pomógł: 425 razy
Posty: 8220
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-06-04, 12:29   

Zgadza się w tych nowych Samsungach jest już taka opcja.
_________________
Moje testy wideo - Nokia 301, Lumia 720, 210 Dual SIM i Huawei Y300.
Zapraszam na telefonytablety.pl
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template modified by Mich@ł & SirmarK