Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Sieć
Play
No bo taka jest podstawowa oferta, a te darmowe SMSy/MMSy czy za 1 gr w pakiecie do wszystkich jest promocją.lukaszw pisze:Dziwne bo wg. www te smsy sa tylko do Orange
http://www.orange.pl/portal/map/map/omusic_card
Doładują, promocja się skończy a dzieciaki schowają karty Orange do szuflady i włożą spowrotem do telefonu kartę Plusa/Hayah czy co tam innego. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że Orange znowu nie strzeli gola do własnej bramki tak jak to było z szałami w popie, który jest obecnie chyba najgorszą taryfą prepaid (kompletnie nic tam nie ma).do 30 kwietnia to dzieciaki doładują 3 - 4 razy a potem i tak trzeba płacić
Racja, po wczytaniu się regulamin, który jest w punkcie 2 trochę zawiły, można wyczytać że SMSy/MMSy są do wszystkich sieci, także do Play. Dopiero po wykorzystaniu darmowych czy wykupionych pakietów stawka cennikowa za wiadomość SMS/MMS wynosi 15gr. Wygląda na to, że przy okazji promocji zjechali ze stawką podstawową do Play z 20gr i teraz stawka podstawowa wynosi 15gr do wszystkich sieci.Jedrker pisze:pakiety smsów dotyczą także sieci PLAY !!
Tej obniżki nawet nie zauważyłem, wszędzie pisali tylko o smsach (do wszystkich, czy jednak nie). Skoro są takie zmiany, to pozostaje tylko się cieszyć!biotyt pisze:Racja, po wczytaniu się regulamin, który jest w punkcie 2 trochę zawiły, można wyczytać że SMSy/MMSy są do wszystkich sieci, także do Play. Dopiero po wykorzystaniu darmowych czy wykupionych pakietów stawka cennikowa za wiadomość SMS/MMS wynosi 15gr. Wygląda na to, że przy okazji promocji zjechali ze stawką podstawową do Play z 20gr i teraz stawka podstawowa wynosi 15gr do wszystkich sieci.Jedrker pisze:pakiety smsów dotyczą także sieci PLAY !!
1. Nie znalazłem w żadnym regulaminie by doładowanie promocyjne pod 880 wykluczało się z darmowym pakietem wiadomości. Powinieneś dostać pakiet oraz darmowe złotówki.Mulder pisze:Parę pytań:
1. Czy jak wyślę smsem pod 880 kod z doładowania żeby dostać gratis na promocyjne konto to dostanę te darmowe smsy?
2. Czy po doładowaniu za punkty profit lub z bankomatu dostaje się darmowe smsy?
Z regulaminu:Mulder pisze:I jeszcze jedno; na stronie Orange pisze, że za darmo otrzymuje się pakiet Orange World i co miesiąc 5 elementów do pobrania z orangemusic.pl i Orange World. Minęło już 5 dni odkąd mam Orange Music i po zalogowaniu się na orangemusic.pl przy utworach wyświetla mi się cena a koszt za połączenia z Orange World jest normalnie naliczany. Czy jako nowy użytkownik, który zmienił taryfe z Go już mnie nie obejmuje promocja? A może muszę najpierw doładować konto? Wysłałem w czwartek maila do bok ale do tej pory nawet potwierdzenia nie otrzymałem...
Pakiet Orange World zostanie właczony najpózniej w ciagu 10 dni od zawarcia tej umowy (poprzez zawarcie umowy, o której mowa, nalezy rozumiec zawarcie nowej umowy o swiadczenie usług w ramach oferty Orange Music na karte, badz migracje z innej oferty do Orange Music na karte).
Uzytkownicy Orange Music na karte maja mozliwosc przed upływem okresu, o którym mowa w zdaniach poprzedzajacych samodzielnego aktywowania Pakietu Orange World poprzez wysłanie SMS-a pod numer 2525 o tresci AKT PAKOW (koszt wysłania SMS-a pod numer 2525 zgodny z kosztem wysłania standardowego SMS-a do Orange zgodnie z obowiazujacym Uzytkownika cennikiem usług).