• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #249836  autor: Lazz
 07 lut 2008, 10:50
Na stronie Orange pojawiła sie informacja o darmowych smsach/mmsach za doładowanie do wszystkich sieci. SMSy otrzymuje się do regularncyh doładowań co 31 dni.
:arrow: 25zł - 200 SMSów/MMSów
:arrow: 50zł - 500 SMSów/MMSów
:arrow: 100zł - 1000 SMSów/MMSów

W trakcie trwania promocji można wykupić pakiet 600 SMSów/MMSów do wszystkich sieci za 6 zł :!: :!: Pakiet ważny 30 dni.

Promocja zakończona 7 lipca 2008
Ostatnio zmieniony 07 lip 2008, 09:25 przez Lazz, łącznie zmieniany 3 razy.

#249838  autor: MarCjaho
 07 lut 2008, 10:55
Muszę przyznac, że jest lepiej niz w Simplusie ;)

#249840  autor: marektomek
 07 lut 2008, 11:16
wow, az mi sie wierzyć nie chce

#249850  autor: biotyt
 07 lut 2008, 12:57
lukaszw pisze:Dziwne bo wg. www te smsy sa tylko do Orange

http://www.orange.pl/portal/map/map/omusic_card
No bo taka jest podstawowa oferta, a te darmowe SMSy/MMSy czy za 1 gr w pakiecie do wszystkich jest promocją.

biotyt

#249852  autor: maniek
 07 lut 2008, 13:06
dobra dobra do wszystkich ale nie do play

#249853  autor: biotyt
 07 lut 2008, 13:07
maniek pisze:dobra dobra do wszystkich ale nie do play
No nie do Play, ale i tak sądzę, że to duży postęp w ofertach Orange.

biotyt

#250174  autor: Vieslav
 08 lut 2008, 19:30
Duży? Chyba najlepsza promocja od czasu rembrandingu :P . No i smsy się na mmsy wymieniają. A ja znów się czepiam, że music za drogie, ale dorzucili by jakiś pakiecik na rozmowy i byłaby taryfa idealna (przynajmniej dla mnie :D ). Póki co zostaje w Nowym Go bo w Music za drogie rozmowy.

#250181  autor: Jedrker
 08 lut 2008, 19:41
pakiety smsów dotyczą także sieci PLAY !!

#250182  autor: Darecky
 08 lut 2008, 19:50
Dodali by do Music Pakiet 30 minut za 6 zł który można wykupywać wiele razy i można powiedzieć że Orange ma idealnego prepaida.

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#250192  autor: user_delete48
 08 lut 2008, 20:38
Praktycznie to żaden bajer - do 30 kwietnia to dzieciaki doładują 3 - 4 razy a potem i tak trzeba płacić. Gdyby to nie była promocja tylko stała oferta to byłoby dużo lepiej a tak to kolejny haczyk na przyciągnięcie klientów.

#250384  autor: lukaszw
 09 lut 2008, 21:25
Obecnie zamawiajac jakikolwiek darmowy starter na orange.pl dostaje sie:
aż 120 zł gratis na wszystko w Orange
1200 SMS-ów przez cały rok do wszystkich sieci
sam wybierz numer telefonu, mamy ich tysiące
starter dostaniesz do domu zupełnie bezpłatnie

(info z ich www)

Wiec zakladam ze niedlugo pojawia sie tanie smsy czy tez darmowe smsy przy doladowaniach we wszystkich prepaidach Orange.

#250394  autor: Vieslav
 09 lut 2008, 21:45
do 30 kwietnia to dzieciaki doładują 3 - 4 razy a potem i tak trzeba płacić
Doładują, promocja się skończy a dzieciaki schowają karty Orange do szuflady i włożą spowrotem do telefonu kartę Plusa/Hayah czy co tam innego. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że Orange znowu nie strzeli gola do własnej bramki tak jak to było z szałami w popie, który jest obecnie chyba najgorszą taryfą prepaid (kompletnie nic tam nie ma).

#250452  autor: biotyt
 10 lut 2008, 10:54
Jedrker pisze:pakiety smsów dotyczą także sieci PLAY !!
Racja, po wczytaniu się regulamin, który jest w punkcie 2 trochę zawiły, można wyczytać że SMSy/MMSy są do wszystkich sieci, także do Play. Dopiero po wykorzystaniu darmowych czy wykupionych pakietów stawka cennikowa za wiadomość SMS/MMS wynosi 15gr. Wygląda na to, że przy okazji promocji zjechali ze stawką podstawową do Play z 20gr i teraz stawka podstawowa wynosi 15gr do wszystkich sieci.

biotyt

#250816  autor: Taborak
 12 lut 2008, 11:44
biotyt pisze:
Jedrker pisze:pakiety smsów dotyczą także sieci PLAY !!
Racja, po wczytaniu się regulamin, który jest w punkcie 2 trochę zawiły, można wyczytać że SMSy/MMSy są do wszystkich sieci, także do Play. Dopiero po wykorzystaniu darmowych czy wykupionych pakietów stawka cennikowa za wiadomość SMS/MMS wynosi 15gr. Wygląda na to, że przy okazji promocji zjechali ze stawką podstawową do Play z 20gr i teraz stawka podstawowa wynosi 15gr do wszystkich sieci.
Tej obniżki nawet nie zauważyłem, wszędzie pisali tylko o smsach (do wszystkich, czy jednak nie). Skoro są takie zmiany, to pozostaje tylko się cieszyć!

#251626  autor: Vieslav
 16 lut 2008, 19:43
Parę pytań:
1. Czy jak wyślę smsem pod 880 kod z doładowania żeby dostać gratis na promocyjne konto to dostanę te darmowe smsy?
2. Czy po doładowaniu za punkty profit lub z bankomatu dostaje się darmowe smsy?

#251730  autor: biotyt
 17 lut 2008, 11:14
Mulder pisze:Parę pytań:
1. Czy jak wyślę smsem pod 880 kod z doładowania żeby dostać gratis na promocyjne konto to dostanę te darmowe smsy?
2. Czy po doładowaniu za punkty profit lub z bankomatu dostaje się darmowe smsy?
1. Nie znalazłem w żadnym regulaminie by doładowanie promocyjne pod 880 wykluczało się z darmowym pakietem wiadomości. Powinieneś dostać pakiet oraz darmowe złotówki.
2. Doładowanie z Profitu nie skutkuje przyznaniem darmowego pakietu SMS/MMS, przy doładowaniu z bankomatu pakiet zostanie przyznany.

Dodam, że aby otrzymać darmowy pakiet SMS/MMS trzeba ładować konto co 31 dni za minimum 25 zł. Jeśli przekroczy się ten termin do kolejnego doładowania nie będzie przyznany pakiet. Prawdopodobnie pierwsze doładowanie w tej taryfie nie będzie nagrodzone, dopiero drugie jeśli zostało wykonane w ciągu miesiąca.

biotyt

#251898  autor: Vieslav
 18 lut 2008, 11:11
I jeszcze jedno; na stronie Orange pisze, że za darmo otrzymuje się pakiet Orange World i co miesiąc 5 elementów do pobrania z orangemusic.pl i Orange World. Minęło już 5 dni odkąd mam Orange Music i po zalogowaniu się na orangemusic.pl przy utworach wyświetla mi się cena a koszt za połączenia z Orange World jest normalnie naliczany. Czy jako nowy użytkownik, który zmienił taryfe z Go już mnie nie obejmuje promocja? A może muszę najpierw doładować konto? Wysłałem w czwartek maila do bok ale do tej pory nawet potwierdzenia nie otrzymałem...

#251911  autor: biotyt
 18 lut 2008, 12:44
Mulder pisze:I jeszcze jedno; na stronie Orange pisze, że za darmo otrzymuje się pakiet Orange World i co miesiąc 5 elementów do pobrania z orangemusic.pl i Orange World. Minęło już 5 dni odkąd mam Orange Music i po zalogowaniu się na orangemusic.pl przy utworach wyświetla mi się cena a koszt za połączenia z Orange World jest normalnie naliczany. Czy jako nowy użytkownik, który zmienił taryfe z Go już mnie nie obejmuje promocja? A może muszę najpierw doładować konto? Wysłałem w czwartek maila do bok ale do tej pory nawet potwierdzenia nie otrzymałem...
Z regulaminu:
Kod: Zaznacz cały
Pakiet Orange World zostanie właczony najpózniej w ciagu 10 dni od zawarcia tej umowy (poprzez zawarcie umowy, o której mowa, nalezy rozumiec zawarcie nowej umowy o swiadczenie usług w ramach oferty Orange Music na karte, badz migracje z innej oferty do Orange Music na karte).
Kod: Zaznacz cały
Uzytkownicy Orange Music na karte maja mozliwosc przed upływem okresu, o którym mowa w zdaniach poprzedzajacych samodzielnego aktywowania Pakietu Orange World poprzez wysłanie SMS-a pod numer 2525 o tresci AKT PAKOW (koszt wysłania SMS-a pod numer 2525 zgodny z kosztem wysłania standardowego SMS-a do Orange zgodnie z obowiazujacym Uzytkownika cennikiem usług).
Co do elementów multimedialnych pewnie po włączeniu pakietu będzie je można bezpłatnie pobrać.

biotyt

#265774  autor: kwas666
 12 maja 2008, 12:51
doladowalem wczoraj za punkty profit konto.niedawno przeszedlem z pop do orange music.czy te punkty sie licza w orange music.bo jak narazie konta mi nie doladowalo czekam od wczoraj od godziny 21.