Tajemniczy28 pisze:Pytanie brzmi-czy oni rzeczywiście nie mogą zbić ceny tel lub dać cos więcej dla stalych klientów
Niestety, w tym przypadku nie ma mozliwości negocjacji. Ceny telefonów są stałe, zgodne z Cennikiem.
kerim36 pisze:Mam natomiast pytanie jaka jest "data waznosci" przeniesionego i nieaktywowanego numeru?? (czyli takiego ani razu nie wkladanego do telefonu).
Powiedz mi proszę, czy pytasz o datę ważności dla "prepaida" czy dla usługi abonamentowej? Piszesz co prawda o karcie, ale wolę mieć pewność.
PlayBoy pisze:czekam na odpowiedz z wątku Wasze przygody z PLAY te negatywne - cd. ze strony 34 już 5 dni
Spokojnie, pamiętam

. Wkrótce zamieszczę Ci odpowiedź.
[ Dodano: 2010-05-10, 13:56 ]
slawekt pisze:pytania:
1. Czy przepada Premia za doładowania?
2. Co się dzieje z Pakietem Złotówek?
Wiesz co, w tym temacie określa to precyzyjnie Regulamin migracji na "Play Fresh". Z tego co pamiętam (tak na szybko) to Pakiet Złotówek powinien być przeniesiony proporcjonalnie, pozostałe Pakiety i MB niestety przepadają. Zapoznaj się jednak jeszcze z Regulaminem promocji, tam wszystko dokładnie jest wyjaśnione.
[ Dodano: 2010-05-10, 13:56 ]
slawekt pisze:pytania:
1. Czy przepada Premia za doładowania?
2. Co się dzieje z Pakietem Złotówek?
Wiesz co, w tym temacie określa to precyzyjnie Regulamin migracji na "Play Fresh". Z tego co pamiętam (tak na szybko) to Pakiet Złotówek powinien być przeniesiony proporcjonalnie, pozostałe Pakiety i MB niestety przepadają. Zapoznaj się jednak jeszcze z Regulaminem promocji, tam wszystko dokładnie jest wyjaśnione.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.