Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Działa, działa. Jestem w Błoniu na rynku:kozien70 pisze:Warszawa-Wesoła, stacja ul. 1 Pułku Praskiego, karta Orange, działa 256QAM
Na mi6? Jaki soft?0kti pisze:Jeśli Network Signal Guru z root podaje poprawne dane to ja również na L2600 w Inowrocławiu mam 256QAM i 64QAM w UP
Tapatalk - Xiaomi MI6
Nie wiem, na iPhone'ach to też się pojawiło w ostatnim czasie, a jedyne co ostatnio było to aktualizacja do iOS'a 11.3Mixiorek pisze:Także Samsungi potrzebowały jednak chyba aktywowania i poszło w tych oststnich aktualizacjach (?).
Pojawiła się opcja po stronie sieci. Na LG nie miałem wyższej modulacji i nagle się pojawiła, mimo że nie było w tym czasie aktualizacji softu.f0ku5 pisze:Nie wiem, na iPhone'ach to też się pojawiło w ostatnim czasie, a jedyne co ostatnio było to aktualizacja do iOS'a 11.3
Aż tak by to zbiegli w czasie? A może faktycznie telefony miały to odblokowane, ale na stacjach wyższa modulacja fizycznie nie działała?
Dlatego też właśnie sugerowałem, że to nie sprawa aktualizacji Samsungów, a po prostu zmian po stronie operatorap2225 pisze:Pojawiła się opcja po stronie sieci. Na LG nie miałem wyższej modulacji i nagle się pojawiła, mimo że nie było w tym czasie aktualizacji softu.
Na pewno tegoroczne. W przypadku starszych musiałbym poszukać.Mixiorek pisze:Które modele?
Czyli ten tweet był "nieco na wyrost" a konkretnie data jego publikacji:f0ku5 pisze:Dlatego też właśnie sugerowałem, że to nie sprawa aktualizacji Samsungów, a po prostu zmian po stronie operatora
Tegoroczne to jeszcze przed namif0ku5 pisze:Na pewno tegoroczne. W przypadku starszych musiałbym poszukać.
Wiesz o co mi chodziłoMixiorek pisze:Tegoroczne to jeszcze przed nami
Działy PR zarówno TMobile i Orange nie śpią. Pomarańczowi się chwalą 438Mb/s a magenta 490Mb/sMixiorek pisze: Czyli ten tweet był "nieco na wyrost" a konkretnie data jego publikacji:
https://twitter.com/RzecznikOrange/stat ... 3417690112
Myślę, że to nie jest oczywiste i sprawa jest wiązana (konieczne było i to i to)f0ku5 pisze:Dlatego też właśnie sugerowałem, że to nie sprawa aktualizacji Samsungów, a po prostu zmian po stronie operatora
@Mixiorek - gites wynikMixiorek pisze: Działa, działa. Jestem w Błoniu na rynku
kozien70 pisze:Warszawa-Wesoła, stacja ul. 1 Pułku Praskiego, karta Orange, działa 256QAM:
Właśnie spojrzałem na Rumię i tam też masowo LTE2100, czego w Gdyni, Sopocie i Gdańsku nie ma. Kiedy zatem N! ruszy w te rejony? Do końca roku zdąży z nową konfiguracją w całej Polsce?kozien70 pisze:To raczej wszędzie powinieneś widzieć wspólne L1800 na 15MHz
L1800 na 10MHz jest tylko w kilku miastach testowych w kraju: m.in. Błonie, Rumia, Skawina i Świdnik. Tam każdy operator testuje osobne L1800, na swoim bloku 10MHz.