Telekomunikacja jak na dłoni






[a2mobile] Oferta prepaid Aero2

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Phenresin » 11 sty 2018, o 16:07

Na 1.03.18 mam zaplanowane przeniesienie numeru do a2, jest ktoś kto przeszedł z lajtmobile jakie są wasze odczucia?
Phenresin
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 59
Dołączył(a): 23 sty 2017, o 14:34

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 12 sty 2018, o 22:10

Tydzień używałem a2 w kraju, teraz jestem za granicą i tylko połączenia alarmowe... o co kaman?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez trecik » 12 sty 2018, o 22:31

Aplikacje -> narzędzia SIM -> roaming -> zagranica
trecik
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 110
Dołączył(a): 16 kwi 2014, o 22:09

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 12 sty 2018, o 23:53

Nic z tego. Nie chce się zarejestrować. Ręczny wybór sieci pokazuje że każda jest zabroniona. W aplikacji a2 roaming aktywny.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 13 sty 2018, o 12:46

Co za łajno to a2...

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Kamil7878 » 13 sty 2018, o 14:02

U mnie działa bez problemu, oczywiście trzeba przestawić nie w aplikacji tylko w narzędziach karty sim, często podróżuje Niemcy - Holandia - Belgia zawsze bez żadnych problemów
Kamil7878
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 286
Dołączył(a): 24 paź 2017, o 17:40

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez bolek2004 » 13 sty 2018, o 14:56

Są jakieś kody które działają w a2 oprócz tych co są na stronie do aktywacji pakietów?
Znam na razie 2:
*111# stan konta
*121# twój numer
bolek2004
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 2756
Dołączył(a): 8 maja 2008, o 16:42
Lokalizacja: LBN
Pochwały: 53
Model telefonu: Lenovo C2Power E3372
Sieć: fresh FPnK rbm5

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 14 sty 2018, o 11:58

Kamil7878 napisał(a):U mnie działa bez problemu, oczywiście trzeba przestawić nie w aplikacji tylko w narzędziach karty sim, często podróżuje Niemcy - Holandia - Belgia zawsze bez żadnych problemów
Przełożyłem kartę do tabletu, i tam jest wszystko OK, więc wina musi leżeć po stronie telefonu ale przejrzałem już wszystkie opcje i nic...

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid

Postprzez tehmal » 19 sty 2018, o 18:59

BlueBlazer napisał(a):Nic z tego. Nie chce się zarejestrować. Ręczny wybór sieci pokazuje że każda jest zabroniona. W aplikacji a2 roaming aktywny.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Kolega w Uzbekistanie jest?
Aero2 niema żadnej umowy o roaming w tym kraju.
Wszędzie wisiało albo "Brak usług" albo "tylko połączenia alarmowe" .
Lepiej kupić lokalny starter... pozor bo maja pieruńsko drogo :>
tehmal
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 69
Dołączył(a): 10 sie 2017, o 10:24

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Pigulasty » 20 sty 2018, o 21:35

Witam. Czy niewyczerpalny pakiet internetu jest zawsze w technologii LTE niezależnie od ilości przetransferowanych danych? Bo w AERO2 BDI jest ponoć tylko w 3G, dopiero po zakupie pakietów dostępne jest LTE. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pigulasty
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 5
Dołączył(a): 20 sty 2018, o 21:33

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez kaspeed » 20 sty 2018, o 21:48

Działa w każdej technologii
folx.com kod polecający:​68678939
1miesiac za darm​o aktywacja 9,99​ z tym kodem 1mi​esiac darmo.
kaspeed
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 3140
Dołączył(a): 9 cze 2012, o 17:49
Lokalizacja: Z domu
Pochwały: 11
Model telefonu: Huawei P8Lite
Sieć: Orange POP,Heyah

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Pigulasty » 21 sty 2018, o 00:32

Czyli na lejku 512 kb/s jeśli będę w zasięgu LTE to będe miał LTE, tak? Pytam się bo na LTE są stabliniejsze i lepsze pingi w grach sieciowych.
Pigulasty
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 5
Dołączył(a): 20 sty 2018, o 21:33

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez marcin19883 » 21 sty 2018, o 00:39

Pigulasty napisał(a):Czyli na lejku 512 kb/s jeśli będę w zasięgu LTE to będe miał LTE, tak? Pytam się bo na LTE są stabliniejsze i lepsze pingi w grach sieciowych.
Jasne że tak
marcin19883
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1198
Dołączył(a): 25 gru 2013, o 13:41
Lokalizacja: Pomorze
Sieć: PLAY, ORANGE, PLUS, T-MOBILE

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Pigulasty » 21 sty 2018, o 11:53

Czy ktoś próbował gra w gry sieciowe typ counter strike na najniższym lejku Jak to wygląda? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pigulasty
Obserwator
Obserwator
 
Posty: 5
Dołączył(a): 20 sty 2018, o 21:33

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez ja.michal » 21 sty 2018, o 21:49

Nie grałem w gry sieciowe, ale ping w speedtestach nie różni się od tego bez i z lejkiem.
ja.michal
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2350
Dołączył(a): 25 gru 2010, o 00:10
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 21

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta na kartę i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości