Witam,
dla tych co szukają taniej umowy z telefonem:
abonament: 40 zł na m-c, rozmowy komórkowe i stacjonarne no limit, sms/mms no limit, 1 GB internetu
telefon: Huawei Y5 II za 49 zł płatne jednorazowo przy kurierze, 20 zł za dostawę kurierem.
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
[T-Mobile] Przedłużenie umowy cd.Moderatorzy: darkangel, thonka, Kaczy, Pawrzes, Moderatorzy Re: [T-Mobile] Przedłużenie umowy cd.
Witam,
dla tych co szukają taniej umowy z telefonem: abonament: 40 zł na m-c, rozmowy komórkowe i stacjonarne no limit, sms/mms no limit, 1 GB internetu telefon: Huawei Y5 II za 49 zł płatne jednorazowo przy kurierze, 20 zł za dostawę kurierem.
Re: [T-Mobile] Przedłużenie umowy cd.
Czy za 50 zł abo netu jest 5GB w opcji z telefonem?
Czy za 29,99 zł abo bez telefonu jest 10 GB netu?
Witam, jaka moge miec najlepsza oferte z telefonem za 60-70zl???
Re: [T-Mobile] Przedłużenie umowy cd.Czy my teraz kolego mamy usiąść i wyszukać dla Ciebie najlepszej oferty? Czy zaangazujesz się choć w minimalny sposób i pomożesz nam? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
ja dzisiaj składałem wypowiedzenie umowy w punkcie około 13.00. O 14.30 telefon z DUK! Przedłużenie umowy na 24 miesiące, abonament 90 PLN/msc telefon LG G6 - 129 PLN, taryfa no limit po 20GB netu lejek. Mi bardzo pasuje. Dodatkowo wymiana karty na nanoSIM gratis.
Czy proponowali ci jakieś inne telefony czy byłeś zdecydowany na LG? Jeśli były inne to w jakich cenach??
Udało się dzisiaj przedłużyć umowę. Abo 60zł no limit z 10GB + htc u11 life za 199zł. Dziwne że w DUK dali mi cenę za ten tel 220zł a dzwoniła przedstawicielka biznesowa w sprawie innej oferty, którą przedłużałem i u niej załatwiłem temat dla indywidualnych z dopłatą htc u11 life za 199zł brutto. Biorą po uwagę że telefon kosztuje 1500zł to bardzo dobra oferta.
Nie, byłem nastawiony wyłącznie na ten telefon i tylko jego dotyczyła rozmowa. Zastanawiałem sie, czy kupic go z wolnej ręki i wziąć tylko abonament, czy rozbić na raty w ofercie. Ale po tym, co konsultant zaoferował, nie było się nad czym zastanawiać:)
Dzięki, oby się nie psuł
![]()
Czy obecnie prywatny klient na przedłużeniu ugra coś więcej niż?
tel. S7 za 49 zł abo. 100 zł
Czy jest abo za 49,99 zł z telefonem, a w nim 5 GB netu?
Telefon w czwartek:
abonament 39,95 zł (no limit rozmów, sms/mms + 1 GB internet - tel Samsung Galaxy J3 2016 za 129 zł - abonament przez 24 miesiące) Telefon w piątek: abonament 39,95 zł (no limit rozmów, sms/mms + 2 GB internet - tel Samsung Galaxy J3 2016 zł za 49 zł - abonament przez 24 miesiące) Początkowo chciałem najniższy abo bez telefonu za 29,90, ale jak w czwartek zadzwoniłem to przekalkulowałem sobie, że przy abo na 24 miesiące za 39,95 zł ten telefon będę miał taniej niż w sklepie. Powiedziałem Pani, by w przeciągu 20 minut oddzwoniła do mnie z tą ofertą. Niestety w czwartek nikt już nie zadzwonił, a byłem przygotowany na ofertę którą mi zaproponowała. Wczorajszy telefon do T-mobile z mojej strony dał efekt w postaci jeszcze lepszej propozycji. Abonament taki sam, w tym dodatkowo 2GB internetu, ponad to ten sam telefon jest tanszy niż z oferty czwartkowej, na którą byłem chętny przystać. Nie spodziewałem się, że w sieci można uzyskać darmowy praktycznie telefon. W sklepach kosztuje on 500 zł, gdzie tutaj wyniesie mnie 10 zł*24 = 240 zł + opłata początkowa na start 49 zł, w sumie 289 zł brutto za telefon. Oszczędzam 211 zł. Dla mnie najważniejszy był jak najniższy abo, nawet bez pakietu danych, bo nie ja z tego nr będę korzystał i by nie był on na kartę, bo nie chciałem bawić się w doładowania. Tak więc oferta dla mnie rewelacyjna. Oczywiście na kartę wyniosłoby 25 zł minimum, z 10GB netu, ale jak wspomniałem wcześniej - to nie dla mnie. Gdybym ja brał abo to minumim 10 GB neta dla siebie. Tak tutaj nawet 0.5GB nie jest potrzebne na tym numerze.
abo 40 pln brutto umowa na 24 miesiace i mate 10 pro za 2129 zł opłaca się ?
2129+24*40=2129+960=3100 ok czyli nieco taniej niż na wolnym rynku a w cenie masz już opłatę za rachunki telefoniczne.
Czy ci się opłaca wydawać 2200zł na raz to już Twoja sprawa ![]()
Re: [T-Mobile] Przedłużenie umowy cd.Jesteś pewny że na 24 miesiące? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka