@marcinb, z tym podobieństwem... wiesz, że można się mnie uczepić, bo podobieństwo dla części jest znikome i napisać, że piszę bzdury i nie na temat (offtop) i nawet dać mi bana (nie protestowałbym

).
Mogę też cały tamten post wyedytować i napisać np. coś takiego jeśli tak uważacie (i aby uniknąć bana):
"Ponieważ promocji jednodniowych długo nie było i możliwe, że będą coraz rzadziej albo nawet wcale, to może warto sobie przypomnieć o innych promocjach i bonusach za doładowanie, nierzadko w ogóle przez większość nieznanych - działających cały czas, a nie tylko 1 dzień - ale to temat chyba nie do tego wątku."
@24bis24, o Freshach, to staram się nie pisać i nie mieszać (jeśli tylko mogę, pamiętam o tym i się da pominąć). O Freshach, to najlepiej dyskutować przy okazji właśnie jakiegoś tematu z nim związanego (co jakiś czas ktoś coś zakłada) - osoby zainteresowane i siedzące wciąż w nim powinny w małym palcu mieć wszystkie dostępne jeszcze promo w tej taryfie, bo jest tego coraz mniej.
Nawet w samym Play dopisują wciąż tą taryfę do regulaminów nowych promocji - z przyzwyczajenia chyba (bo system promocji jej w założeniach nie miał obsługiwać) - by po chwili ją z regulaminu usuwać (tak się stało ostatnio z promocją bonusowych GB za doładowania opłacone kartą MC).
Także lepiej o Freshach nie wspominać (chyba, ze 5 minut wcześniej się sprawdziło, że promo działa albo wciąż działa).
@down @24bis24, bo PnKSurf to nowa taryfa (taki klon PnKLT) i choć startery też są trudno dostęne, to niektóre nowe promocje i regulaminy również jej dotyczą. Ale nie piszę o niej za często - leży ona pod tym względem gdzieś między Freshem, a PnK/PnKRWK/PnKLT/FPnk/rbmE/OdN