nie myślałem o 30 sms, 30 min, 300MBlordbyd pisze:Virgin Mobileznajdź drugą sieć gdzie za darmo można mieć rozmowy, sms, internet i nawet startera nie musisz kupować
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
nie myślałem o 30 sms, 30 min, 300MBlordbyd pisze:Virgin Mobileznajdź drugą sieć gdzie za darmo można mieć rozmowy, sms, internet i nawet startera nie musisz kupować
Dzieki za szybka odpowiedz trafilem na kiepskiego konsula negocjuje dalejkaspeed pisze:Ja dostałem 1miesiąc za problem z aktywacją simki.( nie było potwierdzenia u kierowcy) jako ten co polecał ten co miał problem dostal 2miesiące........
żródło:Folx jest operatorem wirtualnym. Stoi za nim spółka Beta (wcześniej Brayton Investments), której jedynym udziałowcem jest przedsiębiorstwo InIn z Luksemburga. Beta została zarejestrowana pod tym samym adresem co Play, czyli na Taśmowej 7 w Warszawie. We władzach przedsiębiorstwa są: Jozef Mayer i Paweł Lewandowski (zarząd) oraz Tatiana FaFaliou, Serdar Cetin, Bruce Mcinroy i John Karagiannis (rada nadzorcza). Członkowie rady to osoby związane z Olimpia Group i Novatorem, największymi akcjonariuszami Play Communications. Na razie, aby zostać klientem Folx, trzeba mieć specjalne zaproszenie, które daje 3-miesieczną bezpłatną subskrypcję. Polecenie kolejnej osobie przyznaje jej także bezpłatny abonament. W podstawowej ofercie operator proponuje nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y, 20 GB internetu i 1,5 GB w roamingu na terenie UE. Opłata za abonament ma wynosić potem 30 złotych. Sieć Folx rozpoczyna działanie w 9 miastach: Warszawie, Gdańsku, Gdyni, Sopocie, Poznaniu, Łodzi, Krakowie, Wrocławiu i Katowicach.
Medelles pisze:Dzieki za szybka odpowiedz trafilem na kiepskiego konsula negocjuje dalejkaspeed pisze:Ja dostałem 1miesiąc za problem z aktywacją simki.( nie było potwierdzenia u kierowcy) jako ten co polecał ten co miał problem dostal 2miesiące........
Negocjacje trudne. generalnie osoba zapraszana dostala 1 miesiac gratis, dla osoby zapraszajacej nic sie nie udalo, gdyz uparcie twierdzili, ze rekompensata nalezy sie tylko osobie zapraszanej, a nie zapraszajacej.dominik920 pisze:Medelles pisze:Dzieki za szybka odpowiedz trafilem na kiepskiego konsula negocjuje dalejkaspeed pisze:Ja dostałem 1miesiąc za problem z aktywacją simki.( nie było potwierdzenia u kierowcy) jako ten co polecał ten co miał problem dostal 2miesiące........
I jak negocjacje ?
Ja też spróbowałem napisałem do nich przed świętami nie udało się od razu ale mieli przekazać sprawę dalej i dzisiaj otrzymałem informacje o przyznaniu w ramach rekompensaty kolejnego miesiąca bezpłatnej subskrypcji
Otóż to kwestia dobrej rozmowy i tego by nie odpuszczać ,bowiem operatorowi który zyskuje klientów przez polecenia zależy na tym by każdy klient był zadowolony i zapraszał innych do folx bo na takim marketingu szeptanym polega ich biznes swoją drogą jak pisałem z nimi na czacie to całkiem miłe te konsultantki i przyjemnie się rozmawia z nimi w formie bardziej mniej formalnej niż w innych sieciach .kaspeed pisze:NO u mnie dało się.Kwestia dobrej rozmowy.Uparcia.
Ta ...kaspeed pisze:Folx nie jest jedyną siecią która zaczynała od luznej formy kontaktu.1byl Virgin mobile.
Źródło: http://gsmonline.pl/newsy/co-to-za-nume ... aczyna-sie22 grudnia 2017 r. opublikowane zostało znowelizowane rozporządzenie Ministra Cyfryzacji w sprawie planu numeracji krajowej. Na jego mocy przybędzie w Polsce 10 mln nowych numerów komórkowych rozpoczynających się cyframi 45
Potrzeba zmian wynikała z konieczności zwiększenia zasobów numeracji dla sieci ruchomych w związku z wyczerpaniem się dotychczas użytkowanych zakresów numeracji.