@Patryk zaufaj mi że nie poleciałem na oszczędności , staram się testować nowe sieci i technologie ponieważ dopiero wtedy można wyrobić sobie zdanie na ich temat , lubię jak coś działa i nie przysparza problemów, przeniosłem się z play ponieważ mam internet w plusie i jestem wbrew różnym opiniom bardzo zadowolony stała prędkość niski ping , większość zachwycała się A2 że chodzi tak samo jak plus a do tego internet sporo danych, a prawda jest taka że z plusem technologicznie nie ma to kompletnie związku. Jeśli chodzi na przekaźnikach plusa a w większości przypadków tak pewnie jest to jest tak przycięte że nie nadaje się do niczego
jovi123,
taki test rzadko jest miarodajny. Po prostu telefon z jedną kartą mógł się połączyć z innym BTS, a z drugą z innym, to się zdarza w każdej sieci nawet jak zmienisz na kartę tego samego operatora. Niemniej w a2 wielokrotnie pojawiały się głosy, że ich karty SIM preferują nadajniki własne Aero2 i coś w tym może być. Plush wychodzi tyle samo, ma dużo promocji, ale nie ma neto no limit w tej cenie i to chyba jedyna wada.