kozien70 pisze:@Mixiorek - kiedyś przeprowadzałeś test na tym odcinku i N! wypadało tam bardzo blado. Ja miałem podobne doświadczenia. Teraz pora na powtórkę
Nie pojadę dopóki nie naprawią VoLTE
"tak będę siedział!"
Ja będę jechał dokładnie tą trasą do Łodzi za tydzień. Sprawdzimy realia
Daj znać. Ja też mam mglisty plan może zahaczyć w krótce o ten odcinek ale szanse na dziś oceniam na 35%
Dziwi mnie brak na tej mapce stacji w Konotopie. Dostała 800 i 2600, stoi przy samej A2 jeden z sektorów jest skierowany idealnie wzdłuż autostrady w węzeł Konotopa. Tym bardziej, że chwalą się planami odpalenia stacji w Pruszkowie.
p2225 pisze:Kolejna duża paczka danych o stacjach na BTSearch od T-mobile
Są też dodane dane tych nadajników z mapki z bloga Orange
Dobrze, że trzymasz rękę na pulsie. Faktycznie są świeżynki. W tym Warszawa Al. KEN 60 (Multikino). Jest 800/2600, fiu fiu. Roentgena czyli centrum onkologii też jest. Brak Hirszfelda.
Zauważyłem ciekawą rzecz w Konstancinie Jeziornie. Co prawda póki co na dwóch różnych terminalach więc będę musiał to poobserwować.
Otóż N! i Plus mają L800 i 1800 na dwóch stacjach, w których zasięgu jestem. Zasięg plusowego 1800 jest moim zdaniem chyba minimalnie słabszy z obu lokalizacji. Do tego w obu przypadkach anteny Plusa wiszą wyżej niż anteny N!.