@WOJTAS nie da się skrócić ważności konta bez zmiany taryfy
Raczej chodziło mi o wydłużenie ważności konta niż skrócenie..
Wysłane z kalkulatora
Nigdy nie dawała Po prostu nie zmieniała ważności konta tak jak to zapisane w regulaminie. Według potwierdzenia które linkuje ign123 to dalej tak jest. Wydaje się ze poprawili migracje miedzy submarkami bo z tego niema żadnych "profitów". Inaczej jest po przeniesieniu z innej sieci bo przynajmniej statystyki im się polepszają ale i to pewnie "niedługo" naprawią.surface123 pisze:migracja z RBM7 do RBM5 nie daje już RWK
To nie jest temat o odnowa. Założeniem tej taryfy jest właśnie brak ważności konta głównego.WOJTAS pisze:Raczej chodziło mi o wydłużenie ważności konta niż skrócenie..
nie ma takiej możliwościWOJTAS pisze:Jak w odnowie zrobić rok ważności konta?
ja nie zamierzam nigdzie z Fresha migrować. Będę trzymał, trzymał aż ZM pękną od nadmiaru godzin.darekka pisze:operatorzy co jakiś czas kasują stare taryfy i wymuszają migracje na nowe.
na starterze z kwietnia odpalonym z trzy tygodnie temu RWK przeszedł dzisiajsurface123 pisze:Możliwe teraz jest już że i migracja z RBM7 do RBM5 nie daje już RWK... Ktoś sprawdzał ?
już od kilku dni tak jest.Andrzej311 pisze:Przed chwilą się dowiedziałem jak chciałem zmienić taryfe na mini max na karte, że play uniemożliwił migracje do owej taryfy.