Telekomunikacja jak na dłoni






Virgin Mobile w Polsce cz.3

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderatorzy: darkangel, Kaczy, thonka, Pawrzes, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez kaspeed » 8 sie 2017, o 13:56

No u mnie 11karte ani w apce ani www nie dodalo.W infolinii kazali wyslac Pismo o warunkowym dolaczeniu.n umeru I uzasadnic
kaspeed
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2249
Dołączył(a): 9 cze 2012, o 17:49
Lokalizacja: Z domu
Pochwały: 11
Model telefonu: Huawei P8Lite
Sieć: Orange POP,Heyah

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez marokmon » 8 sie 2017, o 14:01

No ok czyli limit 10 na pesel, a na nip, gdyby na firmę próbować?
marokmon
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 24 gru 2016, o 16:58

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez kaspeed » 8 sie 2017, o 14:03

Mysle ze firme b y latwiej uzasadnic gdyby cos sapali.
kaspeed
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2249
Dołączył(a): 9 cze 2012, o 17:49
Lokalizacja: Z domu
Pochwały: 11
Model telefonu: Huawei P8Lite
Sieć: Orange POP,Heyah

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez tomektg » 8 sie 2017, o 15:54

czarek0072 napisał(a):Wie ktoś do kiedy trzeba aktywować sima żeby dostać te 10 giga?


Dobre pytanie.
Po zamówieniu startera, zapewne kurier dostarczy go w dwa/trzy dni. W regulaminie jest informacja, że pakiet przyznawany jest po wykonaniu pierwszego połączenia pkt. 8
https://virginmobile.pl/media/documents ... -08-03.pdf

Ale nie mogę faktycznie odnaleźć do kiedy można go aktywować? Na wstępie jest tylko informacja, że promocja trwa do 30.09 lub wyczerpania zapasów, co jest dość rozmytym terminem.

A moje drugie pytanie: wg pkt 7 starter aktywowany jest w taryfie #ChceWszystko, więc czy można od razu przejść do #Pakiet Freemium z zachowaniem 10 GB? jeśli tak, to najpierw wykonać połączenie i otrzymać 10GB, czy najpierw zmienić taryfę (jeśli się da) i potem wykonać połączenie?
tomektg
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 836
Dołączył(a): 2 lis 2010, o 21:27
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 3
Model telefonu: LG dual SIM
Sieć: Play, Orange

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez rudymax » 13 sie 2017, o 00:53

Otrzymałem dzisiaj na numer Virgin sms z numeru 601. Niestety treść to jakieś bezładne hieroglify. Ktoś może wie co to za numer?
rudymax
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 316
Dołączył(a): 8 cze 2016, o 13:05

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez VIP-Card » 14 sie 2017, o 14:08

Słyszeliście, że ponoć 16-go ma wejść nowa oferta?
Złote numery na sprzedaż m.in. 722 422 422
VIP-Card
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika
 
Posty: 246
Dołączył(a): 21 sie 2012, o 13:17
Lokalizacja: Poznań

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez rudymax » 16 sie 2017, o 11:43

rudymax napisał(a):Otrzymałem dzisiaj na numer Virgin sms z numeru 601. Niestety treść to jakieś bezładne hieroglify. Ktoś może wie co to za numer?

Wczoraj dostałem kolejnego smsa z numeru 601. Hieroglify w treści na początku podobne, ale końcówka inna. Czy ktoś miał podobnie?
rudymax
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 316
Dołączył(a): 8 cze 2016, o 13:05

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez pipawolowa » 17 sie 2017, o 22:59

Od wczoraj nie działa google na virgin ( wyszukiwarka) usługi takie jak gmail itd działają. też tak macie?. testowane na wielu urządzeniach (dopiero po połączeniu vpn zaczyna działać.
"Fantazja jest ważniejsza od wiedzy." A Einstein
pipawolowa
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika
 
Posty: 283
Dołączył(a): 3 gru 2012, o 20:19
Lokalizacja: Z Macicy :-)
Pochwały: 9
Model telefonu: LG f60 NFC, My Phone Cube, Xperia S, Xperia SP, lg l40
Sieć: SreLTE

Poprzednia strona

Powrót do Oferta prepaid i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości