Mixiorek pisze:kozien70 pisze:Wystartowała nowa stacja Orange, Warszawa Zaorskiego, na słupie WN.
Szczegóły później
W końcu!
co tam dobrego mają? Standard N!? "Przemycili" może jakieś z nowych pasm?
Stacja ruszyła dziś, od razu dla obydwu operatorów. Nadaje G1800 , U900 , U2100 oraz L1800.
Nowych pasm LTE brak, mają pojawić się w późniejszym terminie (druga połowa roku).
Jest również G900 dla Tm, ale to już sprawdzałem po łebkach, bo czas mi się kończył, więc pewności nie mam.
Odbyłem też (już z domu) półgodzinną rozmowę z siostrą, mieszkającą w bloku obok Zaorskiego i akurat spacerującą tam z psem. Panowie technicy muszą jeszcze troszkę nową stację podstroić - w trakcie rozmowy pojawiły się kilkusekundowe zakłócenia w postaci szumu, prawdopodobnie przy HO do którejś z sąsiednich stacji. Była też chwila zaników głosu w telefonie siostry - u mnie było OK.
No i dodatkowo na kilku RRU świecą się czerwone alarmy
Mixiorek pisze:kozien70 pisze:Wystartowało również L2600 ze zmodernizowanych ostatnio stacji przy Nowoursynowskiej 161L oraz Stokłosy. Na Stokłosy jeszcze "wisi" technik i coś majstruje. Mimo godziny prawie 19
Robota idzie z gazem
Na paśmie 800 cisza?
Cisza, L800 brak. Łapię albo z Hlonda 1 albo z Lentza 35. Dodatkowo właśnie zniknęło L2600 z rzeczonej Stokłosy 3. Nadal widać coś z nią robią.