![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
[Orange] Przedłużenie umowy - cd.2.Moderatorzy: darkangel, thonka, Kaczy, Pawrzes, Moderatorzy Re: [Orange] Przedłużenie umowy - cd.2.
Jeśli chcesz porozmawiać na temat oferty to zachęcam do kontaktu z nami dzwoniąc pod numer 801234567. Chętnie zaproponujemy coś ciekawego.
Re: [Orange] Przedłużenie umowy - cd.2.
Cześć,
chciałbym się upewnić czy dobrze myślę, mam obecnie lte dla domu + smart plan lte główny(130pln) z podpiętymi dwoma numerami do głównego + rabat 10 pln za dwie usługi, czy podpisując umowe na 12 miesięcy na dodatkowy numer do smart planu +15zl, wskoczy mi rabat OOE 50% na smart plan lte główny zamiast obecnego rabatu 10pln? Z góry dziękuję za odpowiedź
Nie potrafię odpowiedzieć ze 100% pewnością, ale sądzę, że tak.
Natomiast tańszą metodą (którą sprawdziłem) jest przeniesienie jednej usługi na oddzielne konto abonenckie, a następnie ponowne połączenie kont. Pomagam wyciskać sok z Pomarańczy i wiem chyba wszystko o rabatach w Orange;-)
Zapraszam na mojego bloga o telefonach: http://zielony71.blogspot.com/
Witajcie,
przy rozmowie z DUKiem otrzymałem ofertę: abonament 29,99 zł (4GB internetu, nielimitowane rozmowy i sms do wszystkich sieci) + p8 lite za 35,01zł + 29zł przy odbiorze - co daje 65zł/msc, abo na 2 lata a jestem z tym numerze 12 lat. Czy ewidentnie lecą w kulki czy naprawdę nie da się nic już ugrać? Pozdrawiam!
duk to jeszcze pracuje ? tam jest *220 czy *400 ?
*220 radze jutro dzwonić
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
Cena telefonu jest nie do ruszenia. Co można dostać na abonament to abo za 39,99 zrabatowany 30%. Darmowe stacjonarne + mms + roaming, oraz dodatkowe 2 gb neta do abonamentu (tego netu nie jestem pewien). Jakbyś miał 2 numery to możesz dostać rabat Orange Open, więc 2 abonamenty niecałe 60 zł - 10 zł.
czy jest oferta w Orange no limit tylko komórki i stacjonarne bez sms i neta i za ile oraz czy telefon do DUK to *220. Czy temat stacjonarnego tez można z nimi omówić ?
Proponujemy sprawdzenie oferty przygotowanej przez sklep internetowy. Ewentualnie wyślij do nas zgłoszenie po zalogowaniu na Mój Orange - zakładka „zgłoś sprawę”. W treści możesz przedstawić swoje oczekiwania - oddzwonimy z ofertą. Pamiętaj, że do kontaktu telefonicznego potrzebujemy Twojej zgody na kontakty marketingowe (opcja do sprawdzenia na Mój Orange -> Informacje->Moje dane->Zgody). Numer do nas to *100 (510100100).
Wyślij do nas zgłoszenie po zalogowaniu na Mój Orange - zakładka „zgłoś sprawę”. W treści możesz przedstawić swoje oczekiwania - oddzwonimy z ofertą ![]()
W tej sytuacji rabat OOE 50% nie zostanie przyznany.
Jesteś zainteresowany nową ofertą czy przedłużeniem obecnej umowy? Nasz numer 510100100.
przedłużeniem komórki i stacjonarki
Skontaktuj się z nami dzwoniąc pod numer 510100100 lub 801234567. Chętnie porozmawiamy na temat oferty i pomożemy w wyborze.
mnie interesuje DUK a nie oferta ze strony dla każdego