Nowy Node B Aero2 na Artium Biała w Białymstoku, mam nadzieję, że na dłużej
- Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Czy ktoś wie czy działa LTE1800 (Plus) oraz czy są jakieś odpalone stacje bazowe w w Rawie Mazowieckiej?
Wiem, że są pozwolenia wydane przez UKE na lokalizacje w mieście jest ul. 1 Maja 1a (Budynek Pow. Urzad Pracy) i wieżowiec Logisu
Ktos pisal mi na Spotted: Rawa że jest zasieg LTE w Rawie a ja
Wiem, że są pozwolenia wydane przez UKE na lokalizacje w mieście jest ul. 1 Maja 1a (Budynek Pow. Urzad Pracy) i wieżowiec Logisu
Ktos pisal mi na Spotted: Rawa że jest zasieg LTE w Rawie a ja
Korzystam z mobilnego internetu w Play Online
Dobre gra radio FM na SAMSUNGU U800
Dobre gra radio FM na SAMSUNGU U800
Na trasie S8/E67 Wawa-Białystok opalone są następujące(w tym nowe) lokacje U900:
- Sikory-Wojciechowięta
-Zawady
-Kołaki Kościelne
-Małkinia Górna, ul. Jana III Sobieskiego (maszt własny na terenie Zakładów ROCKWOOL)
- Wyszków, ul. Strażacka 5
-Białebłoto-Kurza,
-Niegów
- Sikory-Wojciechowięta
-Zawady
-Kołaki Kościelne
-Małkinia Górna, ul. Jana III Sobieskiego (maszt własny na terenie Zakładów ROCKWOOL)
- Wyszków, ul. Strażacka 5
-Białebłoto-Kurza,
-Niegów
Pozwolenie dla LTE1800 w miejscowości Jarosławiec, zachodniopomorskie (jest to wieś, kurort nadmorski, czyli przez wakacje przewija się tam około 10tyś ludzi) widniało od zeszłego roku, kilka dni temu zauważyłem, że nadajnik zaczął nadawać, moja Lumia 920 łapie 3/5 kresek LTE z odległości 6km. Transfer na tym poziomie wynosi 21-22MB/s, wysyłanie około 18MB/s.
Odpalono UMTS900 w Lipsku (woj. podlaskie).
LAC: 19001 CID: 1660[4,5,?] RNC: 1104
Do stacji dodano także EDGE zamiast GPRS.
LAC: 19001 CID: 1660[4,5,?] RNC: 1104
Do stacji dodano także EDGE zamiast GPRS.
Nowa stacja Aero2 w Puszczykowie, ul. Klasztorna 1
jakaś sieć Plus,Aero2,Sferia,CP,Midas publikują dane o lokalizacji nadajników 800 LTE ?
podmiotem jest Sferia zaś publikuje UKE
Pierwsza od miesiecy nowa, podkreslam, nowa inwestycja Solorza na Slasku. Nowa wieza przy ul. Cieszynskiej w Ustroniu
Panie plk - czy coś podobnego szykuje się w woj.podlaskim? Od dawna też posucha w nowych odpalenia Sz.P Solorza
Technicy chyba czytają to forum i w końcu zrobili borutę w biurze Zygusia Czyżby Plus w końcu się zabrał na modernizację, bo zaczyna na jakości tracić coraz bardziej do konkurencji?
Oni mają takie zasoby, że gdyby zaczęli w końcu modernizować na poważnie swoją sieć i nie marnowali swojego pasma, to zjedliby wszystkich na każdej technologii Tylko pytanie czy potrafią to wykorzystać, w porównaniu do N!, który chce ale brakuje im zasobów radiowych.
Oni mają takie zasoby, że gdyby zaczęli w końcu modernizować na poważnie swoją sieć i nie marnowali swojego pasma, to zjedliby wszystkich na każdej technologii Tylko pytanie czy potrafią to wykorzystać, w porównaniu do N!, który chce ale brakuje im zasobów radiowych.
"Ważne są chwile, których jeszcze nie znamy"