witam.
czy to prawda że istnieje możliwość dzwonienia z komputera- internetu za darmo???
słyszałem że to możliwe ale nie wiem co i jak....
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
jak dzwonić z internetu za darmo???Moderatorzy: SirmarK, Moderatorzy
Regulamin działu
Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
jak dzwonić z internetu za darmo???
witam.
czy to prawda że istnieje możliwość dzwonienia z komputera- internetu za darmo??? słyszałem że to możliwe ale nie wiem co i jak.... z poważaniem
jest taka możliwość- np. przez skype'a ale TYLKO na komputer
na domowy/komórkę można dzwonić , ale za 6-20gr za minutę
to znaczy że "druga strona" musi mieć telefon stacjonarny???
z poważaniem
Jest taki program Voip Buster. Wystarczy, że masz mikrofon i możesz dzwonić na stacjonarne, w nowszych wersjach zdaje się, że jest możliwość dzwonienia na komórki, ale tego pewien nie jestem
![]()
za darmo druga strona musi mieć internet za kase można dzwonić i na stacjonarkę , i na komórkę a program to np.GG 7.0 ![]()
Ale żeby dzwonić przez GG musisz najpierw wysłać sms-a a z tego programu co ja korzystam nie potrzeba, jak będzie się miało aktualizację to można bardzo długo rozmawiać za darmoszkę
![]()
weźcie napiszcie po polsku jak można dzwonić za darmo (tak aby młody rolnik {ja} zrozumiał)
filozofujecie jak ksiądz na ogłoszeniach.. z poważaniem
Ja używałem programu VoipBuster. Ściągnij sobie. W ustawieniach musisz wpisać numer kierunkowy dla Polski ( +48 ) potem musisz się zarejesterować i możesz dzwonić...początkowo masz limit połączenia 1min. 30 sek. ale jak ściągniesz aktualizacje albo zdejmiesz jakąś tam blokadę to masz nieograniczony czas dzwonienia, no i musisz mieć mikrofon
![]()
gdzie dokładnie w których opcjach trzeba wpisać +48?
Przemek, mógłbyś podać szczegóły jak mieć nieograniczoną ilość minut, a nie półtora
![]()
nie ma nic za darmo, jest prawie darmo, albo darmowe z ograniczeniami
piotrekkk, może jakieś szczegóły? prawie darmo też nieźle brzmi.
![]()
np usługa onet rebtel, ma opcję połączenia bezpłatne link tu inne takie spamerskie
[ Dodano: 2009-03-25, 08:30 ]
nie chcę mi się pisać po ludzku ![]() [ Dodano: 2009-03-25, 08:32 ] kolejna strona tu od razu ostrzegam przed ściąganie, nie odpowiadam, jeśli przy okazji ściągniecie jakiegoś wirusa, oprogramowanie typu malware lub adware, ale cokolwiek co nie chcieliście [ Dodano: 2009-03-25, 08:37 ] i ostrzegam, że nie są to programy w pełni darmowe;)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Sieci stacjonarne i Internet Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |