Takie info... numer przeniesiony do Plusa z Play, wcześniej, pół roku temu już był w plusie. Darmowe 3 miesiące rozmów i SMSów działają, jednak usługa 5GB za polecenie nie przechodzi. Pamięta użytkownika, który raz z niej wtedy wcześniej skorzystał..
- Miejsce na kody polecające, reflinki, zaproszenia itp.
Regulamin forum: Tylko w tym dziale można zamieszczać kody polecające, reflinki, zaproszenia itp.
Akceptujemy wyłącznie te związane z telekomunikacją.
Pamiętaj! Zanim tu napiszesz, zapoznaj się z zasadami udziału w danym wątku.
Akceptujemy wyłącznie te związane z telekomunikacją.
Pamiętaj! Zanim tu napiszesz, zapoznaj się z zasadami udziału w danym wątku.
Zamierzam przenieść numer z PLAY do PLUSA czy ktoś może przesłać numer polecający na PW ? [WYMODEROWANO OFF-TOP]
Ostatnio zmieniony 27 sty 2020, 13:12 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wymoderowano off-top
@jbe - napisałem na priv .
witam, mam nowy numer w plusie, proszę o polecenie aby otrzymac pakiet internetowy 5GB.
proszę o podesłanie nowego numeru telefonu na PWkocurek123 pisze: ↑01 lut 2020, 18:00witam, mam nowy numer w plusie, proszę o polecenie aby otrzymac pakiet internetowy 5GB.
Polecenie dotyczy tylko plusHa, czy pluSa też?
Plusa też
https://www.plus.pl/polec
https://www.plus.pl/polec
Chodzi mi o to czy ktoś z plusha może polecić przenoszącego się do plusa i odwrotnie?
pewnie tak, sms się wysyła na ten sam numer
jak ktoś potrzebuje polecenie aby dostać 5 GB to mam numer w plusie od 27.01 - prosze pisac na pw
@mediolan pw wysłane.
nikt nie kupować nowego startera lub nie przenosił numeru do plus-a lub plusha?
Na nowym nr można skorzystać z polecenia do 30dni, także masz jeszcze czas.
Wg Regulaminu, mowa jest o Polecającym i Poleconym. Nie ma mowy, czy numer musi być przeniesiony, czy kupiony. Więc być może się uda.
§ 1
3. W ramach Promocji Polecający zgłasza numer Poleconego w sieci Plus, któremu polecił usługi Plusha, na zasadach określonych poniżej ...
Jakby ktoś potrzebował to mogę polecić, chociaż pewnie znajdą się bardziej potrzebujący, bo u mnie Plus leżakuje.
Oprócz tego masz darmowy pakiet na kwartanne 10gbpipawolowa pisze: ↑14 kwie 2020, 18:01Mam numer 2 tyg łapie się na promocje? (numer kupiony w kiosku)
Dzięki za polecenie wpadło mi 5gb , z usługi zostań w domu z okazji koronaświrusa skorzystałamdarek032 pisze: ↑14 kwie 2020, 20:22Oprócz tego masz darmowy pakiet na kwartanne 10gbpipawolowa pisze: ↑14 kwie 2020, 18:01Mam numer 2 tyg łapie się na promocje? (numer kupiony w kiosku)
"Fantazja jest ważniejsza od wiedzy." A Einstein
jeszcze 6gb za aplikacji co miesiąc;)