Ja uwielbiam czekolade mietowa, jak dla mnie nie ma nic lepszego ^^
- Tu można pisać o wszystkim w jakikolwiek sposób - ale bez używania wulgaryzmów i obrażania innych.
lubię żelki ze słupskiej pomorzanki, bo pomagają na problemy z kośćmi i stawami kolana bo zawierają żelatynę.
Powiem Wam tak, ja za czekoladą szczególnie nie przepadam, nutellę mogę za to zjadać słoikami. I to ona zazwyczaj jest moim głównym składnikiem większości deserów. Korzystam z tych ze strony http://www.nutella.com ewentualnie znajduje gdzieś na blogach, stronach kulinarnych. Wielbicieli nutelli jest mnóstwo, a wydaje mi się ze jednak niewiele osób wie ze w tak prosty sposób mozna urozmaicić desery.
No wląśnie nie przepadam za tym kremem. Nigdy jakoś nie lubiłem. O wiele częściej kupowałem sobie tradycyjne masło orzechowe, które o wiele bardziej mi pasowało.
Z kremów do smarowania chleba najbardziej mi chyba odpowiadają nowe kremy Wedla. Szczególnie ten czekoladowy. Oczywiście zdarza mi się je o wiele częściej wyjadać po prostu łyżką z opakowania
Z kremów do smarowania chleba najbardziej mi chyba odpowiadają nowe kremy Wedla. Szczególnie ten czekoladowy. Oczywiście zdarza mi się je o wiele częściej wyjadać po prostu łyżką z opakowania
To mądry człowiek ? pomyślał Iwan ? Trzeba przyznać, że wśród inteligentów także trafiają się wyjątkowo mądrzy ludzie, nie da się temu zaprzeczyć.
Sezamki z miodem
:-)
:-)
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Ja, uwielbiam wszelkiego rodzaju ciasta. Dziś, pierwszy raz zamierzam upiec coś w 100% samodzielnie. Wybrałem sernik królewski. Czy myślicie, że mi wyjdzie? ^^
Edytowano Morvius
Edytowano Morvius
Ja uwielbiam krówki bo przypominają mi moje dzieciństwo. Rzadko sobie na nie pozwalam bo to jednak jest porządna dawka kalorii, a o linię trzeba dbać
Linia linią, ale one są strasznie przesłodzone i do ząbków się przyklejają, brrr!
Ps. Fajna jest czekolada gorzka — max 85%
Ps. Fajna jest czekolada gorzka — max 85%
też prawda ale można to przeboleć dla tych słodkich chwil przyjemności
Ja lubię wszystkie słodycze marki milka i kinder Mogę jeść cały czas Czekolady milka na świetne!
Mi jakos milka nie podchodzila nigdy, moze dlatego ze bardzo rzadko jem czekolade. Wole raczej cheapsy albo zelki.
Najgorsza godzina na myślenie o słodyczach:) Ja chyba ciastka i czekolada - na to sobie najczęściej pozwalam.
-------
teatr
-------
teatr
najgorsza godzina to po północy
Makowiec to jest mniam mniam! ale Uwaga - więcej jest niedorobionych niż tych dobrych... a jak dowalą skórkę pomarañcza, to już tragedyja...
Makowiec to jest mniam mniam! ale Uwaga - więcej jest niedorobionych niż tych dobrych... a jak dowalą skórkę pomarañcza, to już tragedyja...
Właśnie zajadam się pysznymi wafelkami orzechowymi w czekoladzie. Także pozdrawiam!
Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer: Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)
Aktualny numer: Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)
Odnośnie skórek pomarańczy, to wydaje mi się, że to w dawnych czasach miało zastępować rodzynki:) Teraz to już chyba nie ma powodów, żeby dorzucać do ciast. Chyba, że ktoś lubi powspominać
---------
książki
---------
książki
Czekolada nadziewana karmelem
Człowiek nie jest w Nieskończoności jedyną istotą obdarzoną rozumem. / Tesla
Fajna sprawa jest jak powiedzie się gdzieś dalej od domu do małego miasteczka gdzie jest mniej sieciówek spożywczych i można znaleźć słodycze, które już gdzie indziej rzadko się spotyka, np. batoniki pawełki itp.
--------------------
sklep dla dzieci
--------------------
sklep dla dzieci
To już lepiej w takich miescinach zapolować na wyroby własne - ciasta, torty , tiramisu, itp niż kupować takie z produkcji masowej naszpikowanej sztuczniakami.
Zamiast te słodycze to już lepiej pić syrop z owoców czarnego bzu albo jakieś konfitury, też dość słodkie a o ile zdrowsze i bez cukru Ja na całe szczęście odzwyczaiłem się od tych słodyczy i już nie muszę ich jeść tak jak kiedyś to miałem.
Moje ulubione to Nimm2 .. smakolyk z dziecinstwa