Do tej kwoty to na ---wymoderowano-Remington--- jest pełno zmywarek. Powinieneś spokojnie coś wybrać a i jeszcze na zapas tabletek Ci zostanie
Odkopię, bo mogę Na electro.pl było najdrożej wobec czego odpuściliśmy na starcie ten sklepMiminka pisze:Do tej kwoty to na electro.pl jest pełno zmywarek. Powinieneś spokojnie coś wybrać a i jeszcze na zapas tabletek Ci zostanie
Obecnie widzę, że ceny zmywarek poszły w górę. A nasz Bosch zmywa baaardzo dobrze. Fakt, naczynia zbierają się szybko ale póki jest nas dwoje to nie odpalamy urządzenia częściej jak raz na 5 dni.
Jeśli kupiłaś Beko to współczujęKamilaa pisze:Ja ostatnio szukałam zmywarkę do zabudowy na http://www.homebook.pl/produkty/zmywarki-do-zabudowy . Miałam problem bo zastanawiałam się nad Bosch i Beko. Tam mają tak duży wybór, że ciężko się zdecydować. W końcu kupiłam i jestem bardzo zadowolona.
Duży wybór? Wbrew pozorom nie jest duży. Chcąc nabyć zmywarkę 60 cm, z połową załadunku, przyspieszonym myciem i z jeszcze jakąś opcją mamy do wyboru kilka modeli i wybór jest łatwy...