Hej, dziś piszę z zapytaniem o nowy telewizor. W artykule ---wymoderowano-Remington---, jest informacja o tym, jaką muszę mieć wolną przestrzeń na dany rozmiar telewizora itp. Mnie zainteresował akapit “plazma czy LCD” Który typ według was jest lepszy? LCD odchodzi juz do lamusa?
- Tu można pisać o wszystkim w jakikolwiek sposób - ale bez używania wulgaryzmów i obrażania innych.
Ja tam jestem za Ledem, plasma nie ma takich kolorów i w niej królują Philipsy, a ja raczej przekonana jestem do Samsungów i LG. Mój chłopak zastanawia się właśnie nad kupnem nowego TV i podoba mu się ---wymoderowano-Remington--- a ja osobiscie wolałabym w tej cenie ---wymoderowano-Remington---
Chcemy kupić teraz jakieś fajny telewizor. Oglądam, porównuje ceny, czytam o kinie domowym na forach i nadal mam dylemat co wybrać. Jest tyle produktów, że przy ostatecznym wyborze liczy się każdy szczegół.
Też mi się wydaje, że LEDowe są najlepsze. Właśnie z chłopakiem szukamy nowego tv bo mamy jeszcze taki z tym wystającym tyłem Na electro.pl widziałam dużo fajnych modeli, a i ceny niskie. Myślimy nad Samsungiem bo chyba mają najlepszej jakości tv..
JA nie wiem czy kupić Full HD czy 4K.
Myślę albo Sony 50W805C. albo Sony 49X8309C.
Myślę albo Sony 50W805C. albo Sony 49X8309C.
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71
Ja się może podłączę do tematu... Szukam jakichś dobrych ---wymoderowano-Remington--- w cenie do 3000 PLN. Czy moglibyście mi coś doradzić? Tam gdzie podlinkowałem jest całkiem fajna oferta... Co o tym myślicie?
Człowiek naraża się na łzy, gdy raz pozwoli się oswoić.
Jest bardzo dużo fajnych ofert .. a możesz napisać z jakim sprzętem głośniki mają zagrać ?
Może soundbar będzie dobrym głośnikiem ? Zerknij sobie na ten ranking soundbarów ---wymoderowano-Remington--- i może wybierzesz tam jakiś sprzęt.
A może smart dom? można dzięki temu mieć fajny tv w dobrej cenie
ja bym tyle za telewizor nie dała. To dla mnie jest typowa rozrzutność, kompletnie niepotrzebna.
Ja już od dłuższego czasu coraz mniej oglądam telewizji, ale mam w domu tv firmy Sharp LCD. Podwiesiłam go sobie do ściany uchwytami do tv, tak aby zajmował mniej miejsca. Telewizory Sony też są jak najbardziej ok
Ja bym szukała na portalach ogłoszeniowych. W takich pieniądzach możesz mieć nawet model z wysokiej półki, tylko używany.