Ja bym nie ryzykował.future0 pisze:Ponawiam pytanie: czy sprawdzenie taryfy kodem nie aktywuje przypadkiem karty ?
Z tym bywa rożnie.
Ja bym nie ryzykował.future0 pisze:Ponawiam pytanie: czy sprawdzenie taryfy kodem nie aktywuje przypadkiem karty ?
Jeśli właściwym (do sprawdzenia taryfy) to niefuture0 pisze:Ponawiam pytanie: czy sprawdzenie taryfy kodem nie aktywuje przypadkiem karty ?
Tylko zrób to na starym telefonie żeby nie pobrało jakiś danych przez przypadek, gdybyś robił na smartfonie to różnie może być.24bis24 pisze:Jeśli właściwym (do sprawdzenia taryfy) to niefuture0 pisze:Ponawiam pytanie: czy sprawdzenie taryfy kodem nie aktywuje przypadkiem karty ?
zawsze lądujesz w RBM7MNP innej drogi nie mafuture0 pisze:No tak, chodzi mi o kod *111*49*1# Teraz redbull wprowadzil nowe taryfy więc Bóg jeden wie gdzie wylądujemy po MNP.
Możesz zrobić coś takiego:future0 pisze:Spoko mam do takich spraw starą Nokię bez internetu.
a nie 6złJohnny pisze: promocyjnym 4zł
sorry, racja 6zł (1+6) bo to starter RBM7MNP24bis24 pisze:a nie 6złJohnny pisze: promocyjnym 4zł
No to fajnie - 2 numer też zmigruję do RBM i niech sobie leży.Johnny pisze:Jeśli numer jet nieaktywowany to na aktywację masz czas max 3 lata.
Ale jeśli go przez przypadek aktywowałeś to masz 10 dni na doładowanie lub przeprowadzenie całej operacji z bonusem i przejściem do RBM5 (w play24 masz pokazany stan konta i do kiedy).
200zł możesz wywalić tylko na rozmowy, SMSy, MMSy. (pakietów żadnych za to nie kupisz ani sms-ów premium też nietety nie.
60 dni od aktywacjiNikita_Bennet pisze:Ile jest czasu na wykorzystanie tego bonusu? 200zł+20GB?
Tak było od zawsze i jest do dzisiaj.Durek pisze:Witam. Dzisiaj przenosiłem numer z Orange do RMB i w systemie dalej jest tylko możliwość wybrania RBM7MNP.
RBM7MNPfuture0 pisze:Jak dziś przeniosłem nr do RBM to wyląduje w nowej taryfie czy w RBM7MNP ?