Wiedziałem, że wyrażając się krytycznie o Streżyńskiej wywołam małą burzę
Ja mam tak (parafrazując tow. Millera): prawdziwego fachowca oceniam po tym, jak kończy a nie co mówi i jak rozpoczyna. Nie po zrobieniu rozpierdzielu, zamieszania i hałasu, tylko po zakończonych projektach.
Punkty karne online, to wbrew pozorom nie jej zasługa, prace nad cepikiem trwały już od iluś lat (akurat znam ludzi "stamtąd"), no ale śmietankę spije Streżyńska.
Podobnie jak śmietankę z JPK w VAT spija teraz PiS, a tymczasem jest to efekt pracy poprzedniej kadencji sejmu.
Dokumenty w komórce - to na razie pilotaż w dwóch małych miastach na krzyż. Jak to dokończy, będę bił pokłony i głosił chwałę jej imienia. Bo nie sztuką jest rozgrzebać ileś projektów i gadać, co to się nie zrobi. Gierek był w tym wybitny, a wiadomo jak się skończyło
@Kryniczanin - zgadzam się, w tej "działce" to na pewno minister, która próbuje najwięcej zrobić. Ale dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Po zakończonych projektach ją w przyszłości oceńmy.
To taka moja mała łyżka dziegciu do beczki z miodem pt. wielbiona przez niektórych Anna Streżyńska
OK, powracam do tematu grupy
Dziś kolejna porcja zdjęć, tym razem stacji T-mobile Piaseczno, Kościuszki 5.
Stacja po modernizacji, na sektor po jednej nowej antenie Huawei triband.
Antena obsługuje U2100+L1800, G/U900 + L800, G1800+L2600. Tak to jest mieszane na portach antenowych - wnioskuję po opisach na jumperach. Nowych pasm jeszcze w eterze brak (aczkolwiek sprawdzałem to w zeszłym tygodniu).
U2100 steruje RET'em poprzez wzmacniacz (dzięki @Rezen)