Telekomunikacja jak na dłoni






[a2mobile] Oferta prepaid Aero2

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez artfro » 30 gru 2017, o 14:15

chciałem kupić na próbę starter, byłem w trzech Żabkach, ale sprzedawcy nawet nie słyszeli o takiej sieci :). Czy zna ktoś z Was sklep w Trójmieście gdzie można taki starter od ręki kupić?
artfro
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 29 sty 2017, o 16:50

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez TomekErek » 30 gru 2017, o 15:07

Kup starter za 5zł w Play, Plusie, Orange czy T-mobile, zarejestruj go i złóż wniosek online o przejscie do A2mobile.

Przyjedzie kurier, podpiszesz dokumenty i po przeniesieniu numeru bedziesz miał 10zł na koncie :D
TomekErek
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 133
Dołączył(a): 7 sty 2017, o 12:36
Sieć: Play, A2 Mobile, Vigin Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez artfro » 30 gru 2017, o 15:21

Dzięki TomekErek, zrobiłbym tak jak mówisz, ale szlak mnie trafia jak kurierzy beztrosko wożą sobie takie dokumenty niezabezpieczone przy przedniej szybie samochodu. Dane dostępne jak na talerzu. Dlatego wolę kupić starter w sklepie i zarejestrować go np na poczcie bezpośrednio w systemie.
Kolejna sprawa, gdyby ktoś chciał kupić taką kartę na prezent, niezarejestrowaną, to bezpośrednio u operatora nie widzę takiej opcji
artfro
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 29 sty 2017, o 16:50

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez TomekErek » 30 gru 2017, o 15:40

Z kurierami to faktycznie tak jest, że sobie zbyt dużo nie robią z ochrony danych osobowych Klientów :/

Pozostaje Ci więc dalej szukać nowego startera w żabce :/
TomekErek
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 133
Dołączył(a): 7 sty 2017, o 12:36
Sieć: Play, A2 Mobile, Vigin Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez bolek2004 » 30 gru 2017, o 16:18

artfro napisał(a): Dlatego wolę kupić starter w sklepie i zarejestrować go np na poczcie bezpośrednio w systemie.

Też się zastanawiam nad zakupem do testów, tylko że z tego co jest na stronie to pisze że rejestracja w Żabce. Ciekawe czy taki starter można zarejestrować na przykład w kiosku czy gdzie indziej bo ja zrozumiałem że tylko w Źabce.
bolek2004
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 2756
Dołączył(a): 8 maja 2008, o 16:42
Lokalizacja: LBN
Pochwały: 53
Model telefonu: Lenovo C2Power E3372
Sieć: fresh FPnK rbm5

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez passat99 » 30 gru 2017, o 17:41

ja też chciałem kupic starter w lokalnej żabce lecz nikt nie słyszał tam o takiej sieci jak a2m, wiec zamówiłem online , po 2 dniach testów stwierdzam ze w miejscach w ktorych przebywam na codzien lajt mobile wypadał lepiej od a2m 8 na 10 prób na speedtesterze, przegladnie stron to juz były tylko róznice dosłownie sekundowe ale na speedtescie lajt wypadał lepiej, jakosc rozmów dobra.
passat99
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 43
Dołączył(a): 17 maja 2013, o 00:18
Lokalizacja: T. L
Pochwały: 1
Model telefonu: Moto G, Xiaomi redmi 4A
Sieć: Lajt mobile, Virgin mobile, Plush

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez user11 » 30 gru 2017, o 18:18

Czy a2mobile wysyła powiadomienia przed końcem pakietów cyklicznych? Czy można ustanowić zlecenia stałe w banku dla doładowań? Czy można doładować za np. 9,90 zł czy muszą to być tylko pełne złotówki (np. 10 zł)?
user11
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 40
Dołączył(a): 10 lis 2017, o 15:53

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez qcom » 30 gru 2017, o 19:34

Czy będziesz mógł ustawić zlecenia stałe dla doładowań to zależy od twojego banku, nie od a2 czy innego operatora.
Pełne złotówki przy doładowaniu.
qcom
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 300
Dołączył(a): 24 lip 2013, o 23:57
Pochwały: 6

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 30 gru 2017, o 20:07

Wysyłają powiadomienia.
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1360
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez dominik920 » 31 gru 2017, o 12:27

Stałe zlecenie zależy od banku w którym masz konto ,jeśli masz taką możliwość to po prostu podajesz numer konta na które ma iść zlecenie i miesięczną kwotę ,natomiast powiadomienia są jak najbardziej.
Zaproszenie na 3 miesiące bezpłatnych rozmów/smsów/20GB internetu w nowej sieci FOLX:)
kod zaproszenia:77530111

Tester produktów i usług
https://testoholik.blogspot.com/
dominik920
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 200
Dołączył(a): 29 mar 2009, o 16:46
Lokalizacja: kraków
Model telefonu: LG G2 Mini
Sieć: Idea>Orange>Plus>GaduAIR>Play(MNP)

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez artfro » 31 gru 2017, o 13:02

Udało mi się wczoraj kupić starter w jednej z Żabek, kontaktowałem się wcześniej z infolinią i powiedziano mi, że starter można również zarejestrować na poczcie, także j po nowym roku będę próbował z tej opcji skorzystać
artfro
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 29 sty 2017, o 16:50

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez macc » 31 gru 2017, o 15:11

user11 napisał(a):a2mobile wysyła powiadomienia przed końcem pakietów cyklicznych? ?


czy można jakimś kodem wyłączyć te powiadomienia jak i info o niskim stanie kasy na koncie? :smt006
http://5.196.183.164:8500/listen.pls ->Słuchaj za pomocą winamp</a>
macc
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1247
Dołączył(a): 3 lis 2012, o 07:17
Lokalizacja: GS
Pochwały: 4
Model telefonu: samsung
Sieć: a2 mobile , nju mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez adacomp » 31 gru 2017, o 15:39

macc napisał(a):
user11 napisał(a):a2mobile wysyła powiadomienia przed końcem pakietów cyklicznych? ?


czy można jakimś kodem wyłączyć te powiadomienia jak i info o niskim stanie kasy na koncie? :smt006


Na stronie a2m nie ma takiego kodu https://a2mobile.pl/kody-aktywacyjne
Zadzwoń do ich 720203040 to się dowiesz czy to możliwe https://a2mobile.pl/kontakt
adacomp
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1296
Dołączył(a): 22 gru 2016, o 18:25
Lokalizacja: ZS
Model telefonu: Samsung Huawei Ulefone MyPhone Manta
Sieć: Play RBM Fakt Virgin Orange A2 Plush TM BDI

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez zolvio » 1 sty 2018, o 11:16

Działają Wam SMS-y? U mnie na czterech numerach (Kraków) nie można wysłać wiadomości.
Chodzi o to, żeby te plusy nie przysłoniły wam minusów
zolvio
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
Avatar użytkownika
 
Posty: 161
Dołączył(a): 15 gru 2009, o 22:04
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 6
Model telefonu: Huawei Y360
Sieć: a2mobile, T-mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez motyl27 » 1 sty 2018, o 11:51

A już myślałem że coś z moim telefonem.
Nie mogę wysłać SMS-a, wszystko inne działa MMS też!!!
motyl27
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 134
Dołączył(a): 28 sie 2015, o 10:42
Model telefonu: Nokia 2610
Sieć: Nowe Orange Go, Fakt Mobile, Play

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta na kartę i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 18 gości