Telekomunikacja jak na dłoni






Virgin Mobile w Polsce cz.3

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderatorzy: darkangel, Kaczy, thonka, Pawrzes, Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez kaspeed » 8 sie 2017, o 13:56

No u mnie 11karte ani w apce ani www nie dodalo.W infolinii kazali wyslac Pismo o warunkowym dolaczeniu.n umeru I uzasadnic
kaspeed
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2293
Dołączył(a): 9 cze 2012, o 17:49
Lokalizacja: Z domu
Pochwały: 11
Model telefonu: Huawei P8Lite
Sieć: Orange POP,Heyah

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez marokmon » 8 sie 2017, o 14:01

No ok czyli limit 10 na pesel, a na nip, gdyby na firmę próbować?
marokmon
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 24 gru 2016, o 16:58

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez kaspeed » 8 sie 2017, o 14:03

Mysle ze firme b y latwiej uzasadnic gdyby cos sapali.
kaspeed
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2293
Dołączył(a): 9 cze 2012, o 17:49
Lokalizacja: Z domu
Pochwały: 11
Model telefonu: Huawei P8Lite
Sieć: Orange POP,Heyah

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez forum_tg » 8 sie 2017, o 15:54

czarek0072 napisał(a):Wie ktoś do kiedy trzeba aktywować sima żeby dostać te 10 giga?


Dobre pytanie.
Po zamówieniu startera, zapewne kurier dostarczy go w dwa/trzy dni. W regulaminie jest informacja, że pakiet przyznawany jest po wykonaniu pierwszego połączenia pkt. 8
https://virginmobile.pl/media/documents ... -08-03.pdf

Ale nie mogę faktycznie odnaleźć do kiedy można go aktywować? Na wstępie jest tylko informacja, że promocja trwa do 30.09 lub wyczerpania zapasów, co jest dość rozmytym terminem.

A moje drugie pytanie: wg pkt 7 starter aktywowany jest w taryfie #ChceWszystko, więc czy można od razu przejść do #Pakiet Freemium z zachowaniem 10 GB? jeśli tak, to najpierw wykonać połączenie i otrzymać 10GB, czy najpierw zmienić taryfę (jeśli się da) i potem wykonać połączenie?
forum_tg
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
 
Posty: 879
Dołączył(a): 2 lis 2010, o 21:27
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 3
Model telefonu: LG dual SIM
Sieć: Play, Orange

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez rudymax » 13 sie 2017, o 00:53

Otrzymałem dzisiaj na numer Virgin sms z numeru 601. Niestety treść to jakieś bezładne hieroglify. Ktoś może wie co to za numer?
rudymax
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 383
Dołączył(a): 8 cze 2016, o 13:05

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez VIP-Card » 14 sie 2017, o 14:08

Słyszeliście, że ponoć 16-go ma wejść nowa oferta?
Złote numery na sprzedaż m.in. 722 422 422
VIP-Card
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika
 
Posty: 256
Dołączył(a): 21 sie 2012, o 13:17
Lokalizacja: Poznań

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez rudymax » 16 sie 2017, o 11:43

rudymax napisał(a):Otrzymałem dzisiaj na numer Virgin sms z numeru 601. Niestety treść to jakieś bezładne hieroglify. Ktoś może wie co to za numer?

Wczoraj dostałem kolejnego smsa z numeru 601. Hieroglify w treści na początku podobne, ale końcówka inna. Czy ktoś miał podobnie?
rudymax
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 383
Dołączył(a): 8 cze 2016, o 13:05

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez pipawolowa » 17 sie 2017, o 22:59

Od wczoraj nie działa google na virgin ( wyszukiwarka) usługi takie jak gmail itd działają. też tak macie?. testowane na wielu urządzeniach (dopiero po połączeniu vpn zaczyna działać.
"Fantazja jest ważniejsza od wiedzy." A Einstein
pipawolowa
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika
 
Posty: 289
Dołączył(a): 3 gru 2012, o 20:19
Lokalizacja: Z Macicy :-)
Pochwały: 9
Model telefonu: LG f60 NFC, My Phone Cube, Xperia S, Xperia SP, lg l40
Sieć: SreLTE

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez jarekt » 21 sie 2017, o 21:18

Czy ktoś z Was ma również taki pakiet w BK2012:

Obrazek

Dodam, że na koncie jest ponad 1000zł i być może próbują mnie w ten sposób naciągnąć :)
jarekt
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1263
Dołączył(a): 27 paź 2015, o 16:19

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez Gregrin » 21 sie 2017, o 21:27

Tez mam taki pakiet ale mnie na niego nie stać ;)
To wygląda jak jakiś testowy z max cena żeby nikt nie kupił.

PS: przypomniało mi się ze mam jedna kartę z BK niezarejestrowana (na niej tez jest ten pakiet ;)) wiec jeśli ktoś chce to mogę oddać za tyle ile mnie kosztowała czyli jakoś 30zl.
Gregrin
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 2814
Dołączył(a): 1 kwi 2014, o 16:29

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez jarekt » 21 sie 2017, o 21:44

Dzięki @Gregrin za info.

To im muszę napisać, żeby jeszcze jedną dziewiątkę dopisali do ceny przed przecinkiem (kropką) albo chociaż jedynkę z przodu, bo się w końcu kiedyś nadzieję na ten pakiet :)

Myślałem też, że to 250GB, a nie 250MB i im się po prostu jednostki pomyliły.
jarekt
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1263
Dołączył(a): 27 paź 2015, o 16:19

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez Jaszczur » 23 sie 2017, o 15:13

Jak to jest z LTE w Virgin. Możliwe jest korzystanie z LTE w nadajnikach innych niż Play? Jak mam zasięg Play to jest 4G, ale jak tylko przeskoczy mi na T-Mobile to odpala się HSPA+. Przy ręcznym wyszukiwaniu sieci widzę, że jest zasięg 4G T-Mobile i mogę go wybrać, ale i tak nie mam 4G tylko HSPA+. Jeszcze lepsze jaja dzieją się jak wybiorę Plus LTE bo wtedy mam w telefonie tylko UMTS :shock: To jest normalne czy z moim telefonem jest coś nie tak?
Jaszczur
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 9
Dołączył(a): 14 maja 2014, o 14:54

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez maniek357 » 23 sie 2017, o 15:37

Tak jak w Play - LTE tylko na macierzystym zasięgu (Play).
maniek357
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 84
Dołączył(a): 16 lis 2015, o 14:42
Lokalizacja: Białystok
Model telefonu: Galaxy S7
Sieć: Orange [OFnK]

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez Jaszczur » 23 sie 2017, o 17:26

Dzięki za odpowiedź. Już się bałem, że te chińskie telefony są wadliwe.
Jaszczur
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 9
Dołączył(a): 14 maja 2014, o 14:54

Re: Virgin Mobile w Polsce cz.3

Postprzez kaspeed » 24 sie 2017, o 18:02

LTe ma też byc na zasiegu Orange ale kiedy nie powiedzieli* Mysle że tez bedą na lejku 1,5mega xD w LTE
kaspeed
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2293
Dołączył(a): 9 cze 2012, o 17:49
Lokalizacja: Z domu
Pochwały: 11
Model telefonu: Huawei P8Lite
Sieć: Orange POP,Heyah

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta prepaid i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości